Jump to content

Избори у Србији 2022.

Оцени ову тему

Препоручена порука

On 12. 11. 2021. at 22:46, haveaniceday рече

Ма где је искрено, не постоји искрен политичар. Мислим постоји, и углавном су највеће будале у политици којима се сви смеју. Типа ја верујем да је Бошко 100 % исркен, али је уједно и највећа будала која постоји у политици. 

Expand  

Вероватно. Опет, остављам простор. Бошко ми је сумњив.

Подели на овим сајтовима

On 13. 11. 2021. at 0:25, Onufrije рече

ако си ти бот шта су ови други који подржавају США и Сорош као да им је то држава, а Сороч шеф а не Србија и АВ:) Раде за 100 е па мисле није сендвич, боље им:))

Expand  

Суши није исто што и паризер:))

Подели на овим сајтовима

On 12. 11. 2021. at 21:49, Вилер Текс рече

Смањи Кесића, Утисак недеље, ндх1 и нову сс или које већ напајање користиш.

Expand  

12:smeha:

Подели на овим сајтовима

Ja mislim da bi opozicionari trebali da bojkotuju ove izbore ... ili da krene akcija belih listica, da tako pokazu nezadovoljstvo ...12:smeha:

Kako niko da se seti iz opozicije da predlozi nesto ovako pametno vec moramo mi sendvicari da im solimo pamet i dajemo korisne predloge ..

A. ne bi bilo lose ni da krenu da lupaju u serpe po ulici, to je odlican metod za promenu vlasti..

Подели на овим сајтовима

On 13. 11. 2021. at 9:57, Bilbija рече

A. ne bi bilo lose ni da krenu da lupaju u serpe po ulici, to je odlican metod za promenu vlasti..

Expand  

Боље да направе неки гулаш или какву карбонру.:ok:

• Оплаках :)) 1
Подели на овим сајтовима

BIRN Srbija 

Nažalost, po građane Srbije, izveštaji su pokazali da je predsednik Aleksandar Vučić produbio korupciju u Srbiji, uključujući i korišćenje krize izazvane Kovidom-19 kao izgovor za prikrivanje državne potrošnje i nabavke zaštitne medicinske opreme i respiratora
254938885_1969574189895922_7078556780321

BIRN.RS

Kako je hitna nabavka respiratora za srpske bolnice pretvorena u krug netransparentnog poslovanja u koji su upletene crnogorske, hrvatske, kineske i kiparske kompanije i trgovac oružja iz Beograda
Подели на овим сајтовима

On 12. 11. 2021. at 20:59, Вилер Текс рече

Нешто сам ја скептичан према нато семинарима. Јашта, без нато пакта нема војске. Треба да се уради нека разгледница  Поздрав из Буђановаца и да се шаље у централу нато пакта као честитка.:smeh1:

Expand  

Па хвала Вучићу што не мисли као ти, него шаље људе и у НАТО и Русима :)))

Војна политика се срећом води из прагматичних и јасних разлога, а не по принципу "лупамо као Максим по дивизији".

On 12. 11. 2021. at 20:59, Вилер Текс рече

Мислим да нећемо видети ништа посебно јер нико није толико глуп да гласа за неког ко је истурен од  стране ове опозиције.

Expand  

Макар да се у томе сложимо. Више шанси има Ћута, реално.

Подели на овим сајтовима

On 13. 11. 2021. at 17:43, Срндаћ рече

Врхунац комедије.

Expand  

Комедија је пљувати опозицију  која је медијски у неравноправном положају и мислити да си објективан.

Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити;

Подели на овим сајтовима

On 13. 11. 2021. at 17:59, Н И Н Е рече

Комедија је пљувати опозицију  која је медијски у неравноправном положају и мислити да си објективан.

Expand  

Pa kreteni nisu nikada i nigde ni bili preterano medijski zastupljeni ... nema tu nista cudno. Kada budu poceli da se ponasaju kao ljudska bica i hodaju na dve noge onda cemo razmisliti sta dalje i kako .. a do tada opozicija, budale, kriminalci, kurve i slicno drustvo nikada nece imati bolju zastupljenost ...

Pozdravljaju vas sendvicari ..12:smeha:

Подели на овим сајтовима

On 13. 11. 2021. at 18:04, Bilbija рече

Pa kreteni nisu nikada i nigde ni bili preterano medijski zastupljeni ... nema tu nista cudno. Kada budu poceli da se ponasaju kao ljudska bica i hodaju na dve noge onda cemo razmisliti sta dalje i kako .. a do tada opozicija, budale, kriminalci, kurve i slicno drustvo nikada nece imati bolju zastupljenost ...

Pozdravljaju vas sendvicari ..12:smeha:

Expand  

Ово је ниво прања мозга који се годинама усавршавао од стране Бебе и Вучка, мајстора свог заната.

Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити;

Подели на овим сајтовима

On 13. 11. 2021. at 18:13, Н И Н Е рече

Ово је ниво прања мозга који се годинама усавршавао од стране Бебе и Вучка, мајстора свог заната.

Expand  

Nije brate to delo vucica i bebe to se desava svuda u svetu. Kako je internet proradio ljudi polako provaljuju politicae. Ne vole vise to politikanstvo.

Ja ne znam sto  niko ne prihvata to objasnjenje, ljudi koji glasaju za vucica rade to iz cistog interesa. Niko od njih ne veruje da je Vucic stvarno neki dobar ultra super lik. Dobro veruje jedan deo sigurno ali oni koji ga drze na vlasti to ne rade.

Ljudi su jednostavno umorni od glasanja
- Nismo milosevic.

- Nismo seselj.
I sada
-Nismo vucic. 

To su konstatno glavni argumenti ove demokrateske strane. Opozicioni aktivisti uopste ne pokazuju nikakav interes za svoje glasace osim "Nismo Vucic." 
Imaju svi oni planove i programe, i kao stvari koje bi radili ali im je glavni argument "vucic ne valja a mi nismo vucic." 

ne znam je l si gledao, poslusaj ga do kraja, lepo objasnjava i razume situaciju:

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...