Jump to content

Избори у Србији 2022.

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 2 часа, GeniusAtWork рече

Већину народа боли уво за Бајдена и Америку генерално. Направи анкету на улици и питај случајне пролазнике ко је председник САД, чисто ме занима колико њих би уопште погодило :) 

Мислим да грешиш. Посебно ови данас политички активни који би можда гласали против Вучића. 
Наравно оних 40, 50 % људи који не би ни гласали, њих брига за све. 

Подели на овим сајтовима

пре 6 часа, haveaniceday рече

Pa ajde da ti verujem, ali on ti je alternativa Vucicu. On ili Jeremic.

Alternativa nije jedan čovek.

Ja bih vise voleo Jeremic da bude. 

Ja ne bih voleo novog Vučića... već pravnu državu...

E sada, nije neki reprezentativni uzorak, ovi likovi sa kojima se ja druzim, dosta su tu vegani, zastitari zivotinja, frilenseri, ekolozi i ostali "fringe" opozicionari ali niko od njih nije spreman da glasa za Djilasa niti da se nesto raduje kada dodje na vlast. 

Mislim jedan od razloga (sto od pocetka pricam) je taj sto svi ti ljudi koje sam nabrojao imaju isto misljenje i "refleks" na Djilasa kao i viler teks.

Stvarno? Hajde testiraj molim te... ubaci u konverzaciju samo tezu da je partijsko zapošljavanje loše bez pominjanja bilo koga i zabeleži koji procenat njih će odmah da pomene Đilasa i Jeremića... 

Ti ljudi veze sa SNS nemaju. Najvise pljuju most na adi, bus plus, unistavanje javnog prevoza, djilasov odnos prema gradjanima koji su imali zamerke, privatizacije odredjenih parcica zemlje i nekretina po beogradu i masovno bogacenje.  Vise manje sve isto sto i informer prica. 

Pored svih mojih objašnjenja i dalje vrtiš praznu priču kao da je meni problem to što neko ne voli Đilasa... nije... ne volim ga ni ja... probaj ponovo...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 10 часа, Avocado рече

Pored svih mojih objašnjenja i dalje vrtiš praznu priču kao da je meni problem to što neko ne voli Đilasa... nije... ne volim ga ni ja... probaj ponovo...

Volis, volis ti Djilasa ... hajde daj link na samo 1% tvojih postova u kojima negativno govoris o Djilasu a ja cu ti linkovato 99% u kojima lose govoris o Vucicu ... I ne samo od kada je ovaj drugi na vlasti vec i kada je bio u opoziciji ...

Подели на овим сајтовима

Cujem Vucic i SNS spremaju sendvice i autobuse za svoje simpatizere. Organizuju vadjenje zuba onima kojma eventualno ne fali ni jedan da bi se uklopili u krezubu Srbiju koja glasa za SNS i Vucica... 

Izgleda da planiraju jos jednu izbornu pobedu uz zdusnu pomoc opozicije koja im svakodnevno prikuplja glasove..

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Bilbija рече

Volis, volis ti Djilasa ... hajde daj link na samo 1% tvojih postova u kojima negativno govoris o Djilasu a ja cu ti linkovato 99% u kojima lose govoris o Vucicu ... I ne samo od kada je ovaj drugi na vlasti vec i kada je bio u opoziciji ...

ne voli Vučića voli Đilasa

Ako želiš da demonstriraš da volim Đilasa potrebno je da nađeš postove u kojima pozitivno govorim o Đilasu...

Osnovi logike...

• Свиђа ми се 1

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Avocado рече

ne voli Vučića voli Đilasa

Ako želiš da demonstriraš da volim Đilasa potrebno je da nađeš postove u kojima pozitivno govorim o Đilasu...

Osnovi logike...

Osnova logike je upotreba realnih cinjenica a ne propagande ... Pokazi ti meni u postovima svojim da ne volis Djilasa a ja cu ti pokazati sa tvojim postovima koliko ne volis Vucica... Daj samo 10 postova u kojima govoris bilo sta protiv Djilasa, makar se radilo i o njegovoj frizuri..

Volis ti, volis Djilasa ..

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Bilbija рече

Osnova logike je upotreba realnih cinjenica a ne propagande ...

Naravno... a činjenica je da ne možeš da nađeš ni jedan post u kojem hvalim Đilasa, te pribegavaš glupoj i jeftinoj propagandi... jer pametniju ne umeš da smisliš...

пре 2 минута, Bilbija рече

Pokazi ti meni u postovima svojim da ne volis Djilasa a ja cu ti pokazati sa tvojim postovima koliko ne volis Vucica... Daj samo 10 postova u kojima govoris bilo sta protiv Djilasa, makar se radilo i o njegovoj frizuri..

Volis ti, volis Djilasa ..

Neće mi biti teško ni da se toliko potrudim za tebe i tražim svoje postove o Đilasu... čim ti nađeš svojih 10 postova u kojima pišeš da ne voliš seks sa malom decom... 

Подели на овим сајтовима

пре 18 минута, Avocado рече

Naravno... a činjenica je da ne možeš da nađeš ni jedan post u kojem hvalim Đilasa, te pribegavaš glupoj i jeftinoj propagandi... jer pametniju ne umeš da smisliš...

Neće mi biti teško ni da se toliko potrudim za tebe i tražim svoje postove o Đilasu... čim ti nađeš svojih 10 postova u kojima pišeš da ne voliš seks sa malom decom... 

To bi imalo logike kada bih ja non stop pricao o seksu sa punoletnim osobana kao ti o Vucicu. I onda je logicno pitsti se, cekaj stani ovaj non stop ptotiv seksa sa odraslima? Znaci sa decom bi? Vidis to bi bila ispravna logika. Ali ti i dalje pokusavas da prikrijes tvoju ociglednu ljubav prema Djilasu ...ali ne vredi, ocigledna je ..

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Bilbija рече

To bi imalo logike kada bih ja non stop pricao o seksu sa punoletnim osobana kao ti o Vucicu. I onda je logicno pitsti se, cekaj stani ovaj non stop ptotiv seksa sa odraslima? Znaci sa decom bi? Vidis to bi bila ispravna logika.

Jok... to i dalje ne bi imalo nikakve veze sa logikom... jer i dalje se zasniva na potpuno tupavoj ideji da je "volim Vučića" = "ne volim Đilasa" i obrnuto...

Mislio sam da ćeš iz prethodne poruke ipak skapirati koliko je glupo da kažeš da neko voli nešto ne na osnovu toga što je napisao da to voli, nego zato što ti nije pokazao 10 poruka u kojima tvrdi suprotno... ali izgleda da sam te precenio...

Stvarno nisam stručan za edukaciju odraslih... siguran sam da u Italiji postoje neke večernje škole sa časovima logike... pokušaj tamo...

пре 7 минута, Bilbija рече

Ali ti i dalje pokusavas da prikrijes tvoju ociglednu ljubav prema Djilasu ...ali ne vredi, ocigledna je ..

Očigledna tačno toliko koliko i tvoja pedofilija...

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Вилер Текс рече

12:smeha:

Тако и они мени да сам снс бот. 

Kaniđa: "Ako je kokain droga, onda sam i ja narkoman".

Viler Teks: "Ako je botovanje to što na svaku kritiku režima reagujem tako što izblejim nešto o tome kako je opozicija katastrofa i kako je Vučić najbolji od svih aktivnih političara, onda sam i ja SNS bot".

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Avocado рече

Kaniđa: "Ako je kokain droga, onda sam i ja narkoman".

Viler Teks: "Ako je botovanje to što na svaku kritiku režima reagujem tako što izblejim nešto o tome kako je opozicija katastrofa i kako je Vučić najbolji od svih aktivnih političara, onda sam i ja SNS bot".

Волиш Ђиласа:))

• Хахаха 1
Подели на овим сајтовима

Иначе за опис политичке ситуације у кратким цртама препоручујем страницу на твитеру: Аутошовинизам Воч поништеног Џендера Вукадиновића

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...