Вилер Текс Написано Октобар 29, 2021 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2021 пре 1 минут, Avocado рече Cool... javi se kad pronađeš neku ideološku razliku između tebe i ustaša Јави се кад ти се памет врати. Avocado and Bilbija је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Октобар 29, 2021 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2021 Sreli se na ulici srpski, hrvatski i albanski naciJonalista. Srbin zaklao hrvata i albanca, hrvat zaklao srbina i albanca a albanac zaklao srbina i hrvata... Kaćemo na Kosovo bre Vileru! Stigose li ti PRC testovi? DOGODINE U KOVID LABORATORIJI!!!! пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Октобар 29, 2021 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2021 пре 2 минута, Вилер Текс рече Јави се кад ти се памет врати. Tacno mogu da zamislim da bi ustasa isto ovo reko... prosto je neverovatno kako se slicnosti same namecu i kad ih ne trazis пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Октобар 29, 2021 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2021 пре 2 минута, cloudking рече Neka fala, kafa u amsterdamu je ipak mmmmmm Срећан пут. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Октобар 29, 2021 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2021 Управо сада, cloudking рече Tacno mogu da zamislim da bi ustasa isto ovo reko... prosto je neverovatno kako se slicnosti same namecu i kad ih ne trazis Ајде иди гланцај Туђманову слику усташофилу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Октобар 29, 2021 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2021 пре 2 минута, Вилер Текс рече Јави се кад ти се памет врати. Nije fer... ti si meni dao mnogo lakši zadatak, mogu odmah da ti javim da mi pamet nikad, nigde nije nigde ni odlazila... a ti mučen nikad nećeš moći da se setiš ideološke razlike između tebe i modernih ustaša... А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Октобар 29, 2021 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2021 Управо сада, Avocado рече mogu odmah da ti javim da mi pamet nikad, nigde nije nigde ni odlazila Први корак је да признаш себи проблем... Bilbija је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bilbija Написано Октобар 29, 2021 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2021 пре 6 минута, Вилер Текс рече Јави се кад ти се памет врати. Znaci nece se javljati vise ,,😂😂😂 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Октобар 29, 2021 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2021 Op, op... Teks VIler prvi put na nasim prostrima izdat u - Hrvatskoj... kockice se sklapaju... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Октобар 29, 2021 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2021 пре 9 минута, Avocado рече javi se пре 7 минута, Вилер Текс рече Јави се Вилер Текс and fsa је реаговао/ла на ово 1 1 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Октобар 29, 2021 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2021 пре 1 минут, cloudking рече Op, op... Teks VIler prvi put na nasim prostrima izdat u - Hrvatskoj... kockice se sklapaju... Људигуштери...сад је све јасно! Bilbija је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Октобар 29, 2021 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2021 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bilbija Написано Октобар 29, 2021 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2021 пре 1 минут, cloudking рече Ja imam jedan predlog. Da uzmemo sve naciJonalsite iz srbije, bih, hrvatske, kosova i crne gore i da ih sve zajedno odvedemo na jednu livadu. Da im damo svima po jedan noz i da ih pustimo da se iskolju. Ono sto ostane mi posle smlatimo s motke i resen problem zla, ratova i netrpeljivosti bar za dve generacije. Sta mislite? Ja imam takodje predlog, da svi autoshovinisti ugrade silikone i se puste u promet na Reeperbahnu u Hamburgu ... Tamo ima puno mornara koji bi vam se obradovali. A i vama bi se isplatilo finsnsijski ... Вилер Текс је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Октобар 29, 2021 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2021 пре 3 минута, cloudking рече Sta mislite? Мислим да ди заслужио да после иницијације у виду поједеног сушија треба Шоне Нокшир да те обуче у црне аљине. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Октобар 29, 2021 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2021 пре 1 минут, Вилер Текс рече Мислим да ди заслужио да после иницијације у виду поједеног сушија треба Шоне Нокшир да те обуче у црне аљине. A sto ti tolko volis nacijonaliste s balkana? Zar ne bi trebalo da sebi nadjes neke druge uzore? Ja mislim slozies se sa mnom i reci, da tako je, naciJonalsiti jesu opasni ljudi po svakoga a ti nista, volis tu vasu malu i vrlo specijalnu druzinu, ono bas? пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука