Jump to content

Избори у Србији 2022.

Оцени ову тему

Препоручена порука

Управо сада, Вилер Текс рече

Пошто немаш појма немој да паметујеш. Да, примећујеш последицу а никада узрок. 

Ma daj da zakopamo ratne sekire... reci mi dokle se stiglo sa patriotskim isplatama ratnih odseteta hrvatskim porodicama iz vukovara? Zna li se sta o tom priznanju agresije na hrvasku od strane Vuciceve vlade? 

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, Avocado рече

Uopšte ne branim nikog... pojma nemam o čemu tu pričaš... govorim tebi to što ti govorim jer sam primetio da baš voliš da drugima prilepiš etiketu "ustašofil" iako nisam primetio da imaš bilo kakve drugačije političke stavove od modernih ustaša... pa sam te zato više puta i pitao u vezi sa tim, da ne bude da sam nešto možda propustio ili prevideo... i eto već duže vreme čekam da čujem neku razliku... te svaki put postajem sve sigurniji da razlike nema...

Ma postavio @Вилер Текс neki Seseljev video u kome prica da pola hrvatske treba da se osvoji i da bude srbija, da hrvate treba klati i vaditi im oci zardjalim kasikama....

Ja sam ne to napisao da je to ratna retorika a viler insisitra da je to zlocin mrznje prema hrvatima... tu smo se sporili :))

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, cloudking рече

Ma postavio @Вилер Текс neki Seseljev video u kome prica da pola hrvatske treba da se osvoji i da bude srbija, da hrvate treba klati i vaditi im oci zardjalim kasikama....

Ja sam ne to napisao da je to ratna retorika a viler insisitra da je to zlocin mrznje prema hrvatima... tu smo se sporili :))

Ај не лажи. 

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, cloudking рече

Ma daj da zakopamo ratne sekire... reci mi dokle se stiglo sa patriotskim isplatama ratnih odseteta hrvatskim porodicama iz vukovara? Zna li se sta o tom priznanju agresije na hrvasku od strane Vuciceve vlade? 

Па ти би требао да се радујеш због тога. Не знам шта ја имам са тим. Кад кажем да Вучић испуњава ваше другосрбијанске снове ви се јогуните. А довољно сте ограничени да не схватате да Вучић ради истовремено и добре и лоше ствари....Не вреди причати.

Подели на овим сајтовима

Ај не лажи. 

Ironija bato... ajde sad ukljuci mozak i uopredi ovu moju fiktivnu situaciju sa onom tvojm realnom i probaj da mi kazes gde su razlike?

Nema nista od toga, avo ja cu to umesto tebe, slikovito:

Seselj: Hrvati su ustase koje treba klati i ubijati i vaditi oci rdjavim kasikama a pola njihove drzave osvojiti i pripojiti srbiji!

Viler: Trep, trep... boze kakav patriota... kakav srbin... kakav baja... mmmm

Tudjman: Srpsku vojsku treba razbiti da je nema!

Viler: Govor mrznje!!!!!! Zlikovaaaac! AAAARRRRGGHHH!!!!!!

:))

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Вилер Текс рече

Па ти би требао да се радујеш због тога. Не знам шта ја имам са тим. Кад кажем да Вучић испуњава ваше другосрбијанске снове ви се јогуните. А довољно сте ограничени да не схватате да Вучић ради истовремено и добре и лоше ствари....Не вреди причати.

Znam be to... to smo vec apsolvirali... zato sto vas folira da je satro patriota a vi nemate mentalni kapacitet da skontate kolko vas vuce za nos, vi mu onda dozvoljavate da vam unistava zemlju i narod... to sve vec znamo.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, cloudking рече

Ironija bato... ajde sad ukljuci mozak i uopredi ovu moju fiktivnu situaciju sa onom tvojm realnom i probaj da mi kazes gde su razlike?

Nema nista od toga, avo ja cu to umesto tebe, slikovito:

Seselj: Hrvati su ustase koje treba klati i ubijati i vaditi oci rdjavim kasikama a pola njihove drzave osvojiti i pripojiti srbiji!

Viler: Trep, trep... boze kakav patriota... kakav srbin... kakav baja... mmmm

Tudjman: Srpsku vojsku treba razbiti da je nema!

Viler: Govor mrznje!!!!!! Zlikovaaaac! AAAARRRRGGHHH!!!!!!

:))

Лепо је што признајеш да си оправдавао усташе. Мада је то очигледно....

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Вилер Текс рече

Па ти би требао да се радујеш због тога

Pusti mene, ja samsrbomrzac i autosovinista koga briga sta ja mislim... vece je pitanje (pitanje nad pitanjima) gde su patriJote da to osude?

Nema vas nesto... nestali... mora ti zovnem tetku da vidim jesi joj doneo vise taj lek :D 

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, cloudking рече

Znam be to... to smo vec apsolvirali... zato sto vas folira da je satro patriota a vi nemate mentalni kapacitet da skontate kolko vas vuce za nos, vi mu onda dozvoljavate da vam unistava zemlju i narod... to sve vec znamo.

Немаш ти ментални капацитет да схватиш шта ти се прича.

Подели на овим сајтовима

Лепо је што признајеш да си оправдавао усташе. Мада је то очигледно....

Sve u sluzbi razoblicavanja tvog licemerja i laznog srbovanja. Nema na cemu, javni prostore! :D 

Sluzimo narodu!

Подели на овим сајтовима

Немаш ти ментални капацитет да схватиш шта ти се прича.

Ti li si jos tu?!

Trci covece u republiku srpsku, dodik te treba sad vise nego ikad!

(Posto vas nesto nema  u prizrenu ni dogovodine ni odgoidne  pa reko valjda cete makar da zapnete u RS posto se tamo opet sprema neka frka).

PS. Sto se Kosova tice, mogu da vam sredim PCR testove samo mi najavi par dana  unapred kad krece oslobodjenje i resavam vam sve ;)

Подели на овим сајтовима

Ништа паметније у животу ниси рекао.

Zasto UVEK ali UVEK kad pricam sa teoreticarima zavera, avaksima ili patriJotama moram konstatno da drzim lekcije iz jezika i stilskih figura... covek bi ocekivao da ako neko treba da poznaje prirodu naseg jezika onda je to patriJota bre majku mu?

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, cloudking рече

Zasto UVEK ali UVEK kad pricam sa teoreticarima zavera, avaksima ili patriJotama moram konstatno da drzim lekcije iz jezika i stilskih figura... covek bi ocekivao da ako neko treba da poznaje prirodu naseg jezika onda je to patriJota bre majku mu?

Никог није брига шта ти мислиш, заиста. Ајде мотај траву, сам си рекао да то редовно радиш, немој да кукаш сад да те прозивам.

Подели на овим сајтовима

Никог није брига шта ти мислиш, заиста. Ајде мотај траву, сам си рекао да то редовно радиш, немој да кукаш сад да те прозивам.

Ej evo ti ovo, trebace ti:

image.png

Vidi i ovde dal ima nesto... u stvari sam biraj:

image.png

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...