Jump to content

Избори у Србији 2022.

Оцени ову тему

Препоручена порука

Пре сат времена, GeniusAtWork рече

Да не понављам исто што ти је написао Авокадо. Ова „стока“ бар има кохонес да призна грешку. Што се другој страни никада до сада није десило.

Ја се стварно извињавам због тог стока, емоционално сам реаговао. Али просто см видое моју покојну баку која би скроз исто одреаговала, и да јој неки лик каже "не сери баба" да је развлаче по социјалним медијима и још оптужују да је неки митровићев бот, вучићев агент итд... 

Цитат

А стварно је смешно да било ко очекује да се у протестима у којима учествује десетине хиљада људи по читавој земљи не деси неки овакав догађај. Јер међу толиким учесницима ће се увек наћи неки дебили. Али све ово наравно џабе пишем јер се од свих који критикују или протестују против режима увек очекује да буду отелотворење савршенств

Чисто да се разумемо ја сам био напротестима (на славији). И не критикујем протесте, протесте подржавам, већ критикуејм понашање појединих на протесту, одређене групе људи, која је наравно присутна и на овим протестима. Ту су ови које зовем "анти вучић секта" којима се политичка идеја своди на вучић и невучић 

Протести су првенствено еколошке природе, нису строго гледано против режима. Дакле имају јасне захтеве који не укључују ништа против режима већ од режима захтевају одређено понашање. Еко стража и Саво Мајноловић не стоје иза странака, нити их странке занимају. 

А погледај како су поједини из опозициеј напали Бојана и Саву (посебно Саву) да је човек морао да им нуди уживо изјаву да неће да се кандидује на изборима и да га не занима та прича. 

Подели на овим сајтовима

@GeniusAtWork 

ево један од исечака дешавања између зеленовића и манојловића 

WWW.BLIC.RS

Lista treba da ostane na dva zahteva! Lista treba da se proširi za još dva uslova! Dva <a href="https://www.blic.rs/protesti" id="f6650cb3-924b-439d-892a-d094a7490eec">protesta</a> nezadovoljnih...

Значи Саво човек на месту, лепо прича, протести су са одрђеним захтевима. Хоћемо мало захтева да би их испунили. Саво јесте против СНС али није у секти "анти вучићевац" где се све дели вучић ил ине вучић. Са друге стране Зеленовић јесте у тој секти о којој причам. Он би сада да накалеми још 5000 захтева на протест и да протесте претвори у против режимске протесте. 

Ако ниси гледао, обавезно погледај утисак недеље где гостују обојица. Манојловић је лепо објаснио да је 1 од  5 милиона пукао као протест јер су правили масу захтева. Другим речима понашаш се као слепац са чекићем који бије редом, па где удари, ударио је. 

Подели на овим сајтовима

Склони се свега ти... 

OBJEKTIV.RS

Predsednik Socijaldemokratske stranke Boris Tadić je u listu “Danas” poručio onima koji su protestovali protiv Rio Tinta i blokirali ulice, da nije opravdano protestovati protiv Rio Tinta ukoliko i dalje nije...

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, haveaniceday рече

Склони се свега ти... 

OBJEKTIV.RS

Predsednik Socijaldemokratske stranke Boris Tadić je u listu “Danas” poručio onima koji su protestovali protiv Rio Tinta i blokirali ulice, da nije opravdano protestovati protiv Rio Tinta ukoliko i dalje nije...

Човек покренуо процес, чека проценат...

"Христос васкрсе, радости моја!"

Подели на овим сајтовима

Стекоше се услови. Колонијална управа у Србији по налогу колонизатора донела закон о референдуму, заказала референдум. Пут се пополочава потпуном саображавању политике Србије према КиМ, политици ЕУ према КиМ, пардон Косова. Жив нам био наш државотворни председник и златним словима био уписан у странице српске историје које ће писати ни мање ни више него исти ови колонизатори којима он тако усрдно предаје земљу. Напред у светлу евроатлантску будућност!

Подели на овим сајтовима

пре 17 часа, Јанко рече

Човек покренуо процес, чека проценат...

Тај лик, ја не знам стварно..... имао своју прилику, видели смо шта се десило, пристојан човек би рекао "за*рао сам" и склонио се... он још не признаје своје грешке него прича да су то биле "кадровске грешке" као нисам ја лоше радио ал сам само лоше изабрао, зезнули ме мангупи. 

Подели на овим сајтовима

пре 6 часа, sampaganini92 рече

Стекоше се услови. Колонијална управа у Србији по налогу колонизатора донела закон о референдуму, заказала референдум. Пут се пополочава потпуном саображавању политике Србије према КиМ, политици ЕУ према КиМ, пардон Косова. Жив нам био наш државотворни председник и златним словима био уписан у странице српске историје које ће писати ни мање ни више него исти ови колонизатори којима он тако усрдно предаје земљу. Напред у светлу евроатлантску будућност!

Па циљ референдума је независност косова. Зато и јесу многи десничари против вучића. Зато ја кажем.. .све што треба опозицији је кандидат који не пљује много по десници, типа ко мариника.... ни један кандидат не може без њих. 

Подели на овим сајтовима

RS.N1INFO.COM

Savet Vlade Srbije za borbu protiv korupcije je, analizom rada lokalnih samouprava koje ostvaruju...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

On 7.12.2021. at 21:54, haveaniceday рече

OBJEKTIV.RS

Beda jedna oloska. Cekaj samo, svima ce racun O`zgo da stigne na vreme, i njemu ce.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

On 8.12.2021. at 17:43, haveaniceday рече

Тај лик, ја не знам стварно..... имао своју прилику, видели смо шта се десило, пристојан човек би рекао "за*рао сам" и склонио се... он још не признаје своје грешке него прича да су то биле "кадровске грешке" као нисам ја лоше радио ал сам само лоше изабрао, зезнули ме мангупи. 

Пре сат времена, obi-wan рече

Beda jedna oloska. Cekaj samo, svima ce racun O`zgo da stigne na vreme, i njemu ce.

Довољно је само да човек баци поглед на сајт његове странке, СДС:

Линк

На званичном сајту странке, на свим сликама је - Тадић.

Тадић у анфасу...

Тадић у профилу...

Тадић у полупрофилу...

Тадић у крупном кадру...

....

Мсм да ни професионални модели не стављају оволико својих фотки у портфолио кад конкуришу за неку агенцију  :smeh1:

Подели на овим сајтовима

пре 44 минута, GeniusAtWork рече

Мсм да ни професионални модели не стављају оволико својих фотки у портфолио кад конкуришу за неку агенцију

Brate, zgadili su mi se vise, svi oni u kompletu. Zgadili su se mnogima, u to sad vise nema nikakve sumnje.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Bitno je da sada budemo jedinstveni i svi za Vučića.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, GeniusAtWork рече

Довољно је само да човек баци поглед на сајт његове странке, СДС:

Линк

На званичном сајту странке, на свим сликама је - Тадић.

Тадић у анфасу...

Тадић у профилу...

Тадић у полупрофилу...

Тадић у крупном кадру...

....

Мсм да ни професионални модели не стављају оволико својих фотки у портфолио кад конкуришу за неку агенцију  :smeh1:

Iskreno, mozda se ti ne slazes sa mnom ali ja ne vidim NI JEDNU JEDINU RAZLIKU IZMEDJU NJEGA I VUCICA. Ciljam na te slike. To mi govori o njemu sve sto trebam koliko god se on "fin" pravio na telviziji.

Ni jednu... 

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Milan Nikolic рече

Bitno je da sada budemo jedinstveni i svi za Vučića.

Potpuno si u pravu, da se ne rasipaju glasovi za opoziciju, i tako nemaju nikakve sanse ... nego lepo svi skupa da glasamo za Vucica...

Подели на овим сајтовима

Ево зашто никада али никад не треба дати било какву подршку било ком аутошовинисти:

После Гадафија Либија је пропала у међусобним сукобима. А овај професионални револуционар, евротроцкиста, у свом лудилу нама такво зло жели. Већ се обогатио на једном преврату пре двадесетједну годину а сада би још и то чинећи зло.

Пс: @GeniusAtWork твоја идеја о једном лидом лику који напише болестан коментар није тачна. Ово је чини ми се трећи кога преносим, а овај је утицајан и члан опозиционе странке. Има много таквих, ако желиш да погледаш у  коментаре о протестима. И да те подсетим, када су батинаши пребили Борка Стефановића, неко његов партизан је изјавио нисму завршили посао који су започели 1946. године. Опозиција која је по њиховим речима демократска и залаже се за правну државо није таква, већ обична еврокомуњарска банда. Као код Селенића у Мемоарима Пере Богаља. То су им унуци.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...