Jump to content

Да ли бисте примили вакцину против ковид-19?

Да ли бисте примили вакцину против ковид-19?  

81 члановâ је гласало

1. 1. Да ли бисте примили вакцину против ковид-19?

• Да, Фајзерову (САД)
    • Да, Спутњик В (Руска)
    • Да, Синофарм (Кина)
    • Да, било коју
    • Не бих ни једну

Препоручена порука

пре 1 минут, cloudking рече

@sanja84 @Вилер Текс

Da vam objasnim laicki razliku izmedju knjige i naucne studije.

I jedno i drugo moze svako da napise. Svaka budala moze da sedne  i da napise ili knjigu ili naucnu studiju.

Medjutim, knjigu napises i objavis. To je to. Zavrsio si poso.

Studiju napises, objavis i onda cekas da vidis da li ce se ostatak struke sloziti sa tobom, koliko ce te citirati, hoce li te obarati, ima li slicnih istrazivanja koja te podrzavaju ili ne... trista nekih cuda koja zaverolozi ne poznaju i u njihovm svetu nauka funkcionise isto kao i kvazi nauka... sednes, izmastas nesto, objavi s i svi ti aplaudiraju kolko si pametan... jeste, al u fantzaijama ljudi koji nisu ni prosli pored nauke.

Da se ne lezamo, nisam ni ja. Ja jisam naucnik ali me zanimala istina pa sam malo istrazio ove stvari... ali je vazno to sto mi je motivacija bila istina a ne manicna potvrda vec usvojenih misljenja. Ovo potonje je odlika zaverologa i zato SVAKA vasa tvrdnja bude ismejana kao glupost ili se ispostavi kao propaganda jbg...

Knjiga je napisana kao naučni članak i sastoji se od više naučnih studija.

A i ovi vaši izvori, tj fsa nisu i ne mogu da poreknu da su te bolesti nastale na miševima. To su jedino naveli kao zamerku. Šta je trebao da eksperimentiše na ljudima?

"Drži svoj um u adu i ne očajavaj"

Подели на овим сајтовима

• Одговори 1.4k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

пре 8 минута, sanja84 рече

A opet iznosiš tuđe mišljenje.

samo onako usput...Reci mi da li vakcine izazivaju Gilian bareov sindrom1324_womens?

Ne.

WWW.NHS.UK

Guillain-Barré syndrome is thought to be caused by a problem with the immune system.

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Марек рече

@sanja84 kad bi znala šta sve izazivaju antidepresivi, običan antibiotik ili MAO inhibitori... Auuu

Da li bi tad čitala studije i informisala se o štetnosti?

Znam šta izazivaju. Svaki lek pa i ove vakcine se koriste u zavisnosti i upoređivanju štete i koristi. Samo je problem što neki daju sebi za pravo da lažu.

Подели на овим сајтовима

Inače postoje ogromne razlike između kliničke i naučne studije, u metodologijama, načinu publikovanja, interpretaciji rezultata... Zato nije baš ni lako napisati klin.studiju i obično se pišu dovoljno temeljno da ih neki opskurni Račići ili Nestorovići ne mogu pobiti osim ako ih zanemare ili skroz pogrešno protumače.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, cloudking рече

Ne.

WWW.NHS.UK

Guillain-Barré syndrome is thought to be caused by a problem with the immune system.

O Gospode Bože...

Tebe ćemo dati za profesora na univerzitetu u Beogradu....a ostale ćemo razume se otpoustiti kao teoretičare zavere.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, sanja84 рече

Znam šta izazivaju. Svaki lek pa i ove vakcine se koriste u zavisnosti i upoređivanju štete i koristi. Samo je problem što neki daju sebi za pravo da lažu.

Upravo o laganju pričam. Eno onaj Račić laže o studijama, o kliničkim slikama (SARIN HAHAHHAA), o nekim izmišljenim sastancima... Ubiše ljudi, ubiše.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Марек рече

Upravo o laganju pričam. Eno onaj Račić laže o studijama, o kliničkim slikama (SARIN HAHAHHAA), o nekim izmišljenim sastancima... Ubiše ljudi, ubiše.

ma nisam ga slušala. Samo početak o tome da je sintetisan virus. Naišla sam na taj video koji je navodno iz 2015 godine sa italijanske televizije. Verovatno o tome priča. Ja italijanski ne znam dobro. Ali mislim da osim tog snimka nije imao drugge izvore informacija...ili jeste ne znam. Pitajte čoveka.

Подели на овим сајтовима

пре 35 минута, cloudking рече

Nume da vidi razliku izmedju naucne studije i knjige a dize nogu jer i ono oce da se potkiva :D 

Рече ти Сања да је књига написана од више нучних студија докторе копи пејст сигурно је тако јер је званично.

Ја говорим о принципу, уопште се не разумем у медицину. О твом принципу све што кажем тако је и не сме се посумњати да је политика платила медицини да напише нешто што је политички пожељно, дотуре Ја Знам.

Подели на овим сајтовима

пре 14 минута, sanja84 рече

ma nisam ga slušala. Samo početak o tome da je sintetisan virus. Naišla sam na taj video koji je navodno iz 2015 godine sa italijanske televizije. Verovatno o tome priča. Ja italijanski ne znam dobro. Ali mislim da osim tog snimka nije imao drugge izvore informacija...ili jeste ne znam. Pitajte čoveka.

I kakav je to doktor kome je video snimak izvor informacija? Jel moguce da ti taj podatak ne upali nekiu crvenu lampicu u fazonu - SUMNJIVO

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Вилер Текс рече

Рече ти Сања да је књига написана од више нучних студија докторе копи пејст сигурно је тако јер је званично.

Ја говорим о принципу, уопште се не разумем у медицину. О твом принципу све што кажем тако је и не сме се посумњати да је политика платила медицини да напише нешто што је политички пожељно, дотуре Ја Знам.

E upravo o ovome pricam... kompletna globalna nauka je placena, potplacena i korumoirana ali ovi juћub gurui su jedina prava istina...

Zasto ovakvo razmisljanje? Zato sto je neophodno nauku predstaviti losom i pogresnom jer je to jedinin nacin da se baljzezgarije poture onima sa jeftinijim ulaznicama koji to gutaju ko na bućku...

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, cloudking рече

I kakav je to doktor kome je video snimak izvor informacija? Jel moguce da ti taj podatak ne upali nekiu crvenu lampicu u fazonu - SUMNJIVO

nisam ga slušala...ne znam šta je rekao...

a ova žena reče jednu dezinformaciju... da bi se umnožila RNK virusa. mora da nastane DNK i da uđe u jedro i zajedno sa ćelijskom DNK se umnoži. Jesam li nešto propustila? ima li neko objašnjenje?

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, sanja84 рече

nisam ga slušala...ne znam šta je rekao...

a ova žena reče jednu dezinformaciju... da bi se umnožila RNK virusa. mora da nastane DNK i da uđe u jedro i zajedno sa ćelijskom DNK se umnoži..tako su nas  učili. Jesam li nešto propustila? ima li neko objašnjenje?

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...