Jump to content

Да ли бисте примили вакцину против ковид-19?

Да ли бисте примили вакцину против ковид-19?  

81 члановâ је гласало

1. 1. Да ли бисте примили вакцину против ковид-19?

• Да, Фајзерову (САД)
    • Да, Спутњик В (Руска)
    • Да, Синофарм (Кина)
    • Да, било коју
    • Не бих ни једну

Препоручена порука

пре 2 минута, cloudking рече

A izvinjavam se, jeste besplatna. I dalje ne zelim da je procitam jer ne vidim ni jedan jednin razlog zasto bih citao medicinske knjige? Ja se ne bavim medicinom, meni je ovo dosadno za citanje.

Izvini pogrešno sam te razumela. Pomislila sam da želiš da se obavestiš o tome, jer si rekao da ne zeliš da te iko pravi ludim...i da ja lažem...pa sam mislila da te zanima.

Sorry

"Drži svoj um u adu i ne očajavaj"

Подели на овим сајтовима

• Одговори 1.4k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

Управо сада, sanja84 рече

Izvini pogrešno sam te razumela. Pomislila sam da želiš da se obavestiš o tome, jer si rekao da ne zeliš da te iko pravi ludim...i da ja lažem...pa sam mislila da te zanima.

Sorry

Heh, dobra fora ;) 

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 35 минута, cloudking рече

A izvinjavam se, jeste besplatna. I dalje ne zelim da je procitam jer ne vidim ni jedan jednin razlog zasto bih citao medicinske knjige? Ja se ne bavim medicinom, meni je ovo dosadno za citanje.

Феноменало. Али зато читаш медицинске студије и разумеш их перфектно и онда нам их месијански представљаш испред научне заједнице.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Вилер Текс рече

Феноменало. Али зато читаш медицинске студије и разумеш их перфектно и онда нам их месијански представљаш испред научне заједнице.

image.png

Подели на овим сајтовима

пре 57 минута, sanja84 рече

Deo, sviđa mi se što je onako nepristrasna. I što ju je pisao stručan čovek sa instituta koji proučava autoimunost u Izraelu.

Haha... baš je nepristrasna :0212_rolleyes:

VAXOPEDIA.ORG

With funding from the CMSRI and the Zabludowicz Center for Autoimmune Diseases, Dr. Yehuda Shoenfeld has folks falsely believing that adjuvants in vaccines are causing autoimmune...

Подели на овим сајтовима

Управо сада, fsa рече

baš je nepristrasna 

Зато су студије којима Клауд маше сигурно непристрасне.

Не браним никог него говорим о томе да што је званично је непристрасно 100% а да то.није тако увек имали смо приликеда се уверимо више пута у разним политичко/медицинско/ друштвеним збивањима.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, fsa рече

Haha... baš je nepristrasna :0212_rolleyes:

VAXOPEDIA.ORG

With funding from the CMSRI and the Zabludowicz Center for Autoimmune Diseases, Dr. Yehuda Shoenfeld has folks falsely believing that adjuvants in vaccines are causing autoimmune...

nisi pročitao knjigu...

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Вилер Текс рече

Nume da vidi razliku izmedju naucne studije i knjige a dize nogu jer i ono oce da se potkiva :D 

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Вилер Текс рече

Не браним никог него говорим о томе да што је званично је непристрасно 100% а да то.није тако увек имали смо приликеда се уверимо више пута у разним политичко/медицинско/ друштвеним збивањима.

Ne pazi čovek se bavi Autoimunošću ceo život, samo tim...i onda dođe neka da prostiš budala, klavirštimer koji će reći kako čovek nema pojma šta priča, ne pročitavši ni jednu njegovuu knjigu, članak ili bilo šta...

Подели на овим сајтовима

nisi pročitao knjigu...

Zašto bih je čitao? Evo šta o njegovim "otkrićima" kažu njegove kolege: 

“The Israeli Association of Public Health Physicians condemns the severe lapse of judgment of Dr. Yehuda Shoenfeld, editor-in-chief, demonstrated in the recent skewed publication in Harefua.

“The Editor-in-Chief failed in his duty and acted unethically by allowing criminologists who openly admit they have no knowledge related to vaccines to write a biased and false review of a pseudo-scientific book written by anonymous authors and which directly endangers public health in Israel.

“The Editor-in-Chief acted without involving editorial board members with relevant professional expertise, like Dr. Shmuel Rishpon, an expert in public health and the chair of the advisory committee on infectious diseases and vaccines.

“We call for an urgent and thorough internal inspection of the journal Harefua, and immediate dismissal of Prof. Shoenfeld due to his reprehensible behavior, his acting as the standard-bearer for the anti-vaccine activists, and not for the first time.

“This behavior is reminiscent of no less than the faking of the study regarding MMR by the disgraced British doctor, Andrew Wakefield, about 20 years ago….” (there is more, but it is less crucial to this post).”

These are strong words, and it is important to understand the background to them. Dr. Shoenfeld has, for years, used his influence to promote unfounded claims that can wrongly scare people from vaccinating their children, putting those children and others at risk. He has put his considerable influence behind anti-vaccine efforts in several contexts. Today, he can be fairly described as an anti-vaccine activist, and as a producer of flawed science – disinformation – in the service of the anti-vaccine cause.

Shoenfeld’s service to the anti-vaccine movement appears centered on his belief – against the data – that vaccines cause a wide range of autoimmune conditions."

BLOGS.TIMESOFISRAEL.COM

From the blog of Dorit Rubinstein Reiss at The Times of Israel

Подели на овим сајтовима

Ne pazi čovek se bavi Autoimunošću ceo život, samo tim...i onda dođe neka da prostiš budala, klavirštimer koji će reći kako čovek nema pojma šta priča, ne pročitavši ni jednu njegovuu knjigu, članak ili bilo šta...

To da nema pojma rekle su njegove kolege

Подели на овим сајтовима

@sanja84 @Вилер Текс

Da vam objasnim laicki razliku izmedju knjige i naucne studije.

I jedno i drugo moze svako da napise. Svaka budala moze da sedne  i da napise ili knjigu ili naucnu studiju.

Medjutim, knjigu napises i objavis. To je to. Zavrsio si poso.

Studiju napises, objavis i onda cekas da vidis da li ce se ostatak struke sloziti sa tobom, koliko ce te citirati, hoce li te obarati, ima li slicnih istrazivanja koja te podrzavaju ili ne... trista nekih cuda koja zaverolozi ne poznaju i u njihovm svetu nauka funkcionise isto kao i kvazi nauka... sednes, izmastas nesto, objavis i svi ti aplaudiraju kolko si pametan... jeste, al u fantzaijama ljudi koji nisu ni prosli pored nauke.

Da se ne lazemo, nisam ni ja. Ja nisam naucnik ali me zanimala istina pa sam malo istrazio ove stvari... ali je vazno to sto mi je motivacija bila istina a ne manicna potvrda vec usvojenih misljenja. Ovo potonje je odlika zaverologa i zato SVAKA vasa tvrdnja bude ismejana kao glupost ili se ispostavi kao propaganda jbg...

A bas zatyo sto nisam naucnik, umesto da iznosi neke svemirske tvrdnje ja  ipak radije prenosim nalaze do kojih su dosli pametniji od mene odnosno ljudi koji se naukom vec bave.

Zaverolozi svesni tog hendikape znaju da im nema druge nego da pokusaju da citavu nauku diskriminisu kao pokvarenu, potkupljenu i laziuranu jer je to JEDINI nacin da njihove baljezgarije makar zalice na nesto sto bi moglo da bude realno (ali na zalost i tada se njome odusevljavaju samo neznalice)

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...