Jump to content

Да ли бисте примили вакцину против ковид-19?

Да ли бисте примили вакцину против ковид-19?  

81 члановâ је гласало

1. 1. Да ли бисте примили вакцину против ковид-19?

• Да, Фајзерову (САД)
    • Да, Спутњик В (Руска)
    • Да, Синофарм (Кина)
    • Да, било коју
    • Не бих ни једну

Препоручена порука

пре 25 минута, Bilbija рече

?

Реци Билија.. Не разумем шта са тим знаком питања. 

Имам Хашимото, а пре тога сам вакцинисана против хепатитиса Б. И наравно да су ми сви криви, како то обично бива. 

Иначе ништа страшно у  вези тог Хашимота  у мом случају. Мало сам дебела али шта ћемо... А била сам увек добре грађе. Сад ми криво. 

"Drži svoj um u adu i ne očajavaj"

Подели на овим сајтовима

• Одговори 1.4k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

Пре сат времена, sanja84 рече

Реци Билија.. Не разумем шта са тим знаком питања. 

Имам Хашимото, а пре тога сам вакцинисана против хепатитиса Б. И наравно да су ми сви криви, како то обично бива. 

Иначе ништа страшно у  вези тог Хашимота  у мом случају. Мало сам дебела али шта ћемо... А била сам увек добре грађе. Сад ми криво. 

Nisam razumeo da li si za ili protiv Dr. Googla... 

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Bilbija рече

Nisam razumeo da li si za ili protiv Dr. Googla... 

Leči izabrani lekar, ali nisam protiv toga da se čovek upozna sa svojom bolešću. Dr Google ima i dobrih stvari, ali jesam protiv nadrilekara,klavirstimera i vulkanizera koji glume lekare. Nažalost lekari imaju jako malo vremena za pacijente i dostupnost do lekara je problem. 

"Drži svoj um u adu i ne očajavaj"

Подели на овим сајтовима

пре 12 часа, Ćiriličar рече

Фантастично објашњено...једино ако неко неће да чује. 

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

пре 24 минута, Рапсоди рече

Фантастично објашњено...једино ако неко неће да чује. 

Da... steta sto se radi o glupostima, a inace je super objasnjeno.

Kao i kad Džoan Rouling objasni svet Hari Potera- isto fantasticno objasnjeno, al steta sto je fantazija...

Ne daj se Rapso. Ovi bas takve lakoverne voze na svoje pricice. Svako moze da sedne i kenja sat vremena o tome sta on "smatra"... bezi od ovih budala dok neko ne pomisli da si i sama u tom skupu...

Jer pazi...  s jedne strane imas nauku koja kaze da korona nije vestacka i onda ti detaljno obrazlozi OTKUD takav zakljucak

S druge strane imas Djoku Djokica uglednog lekara koji ti kaze korona je vrestacka jer eto, ja tako kazem a ja znam  pa mi vi verujte. Sta ce vam ikakvi dokazi istrazivanja ili takve slicne gluposti. Ja kad vam kazem to vam je

I kome ti biras da poverujes? I zbog cega? Jel mozes da mi objasnis cime te je tacno ovaj "gospodin doktor" ubedio da je korona vestacka?

• Свиђа ми се 1
пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Управо сада, cloudking рече

Da... steta sto se radi o glupostima

Наброј таксативно...глупости . 

Конкретно  наведи ...у том и том минуту рекао је то и то и образложи зашто је то и то глупост . 

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Рапсоди рече

Наброј таксативно...глупости . 

Конкретно  наведи ...у том и том минуту рекао је то и то и образложи зашто је то и то глупост . 

Imas gore. Jednu stvar sam samo pomenuo "korona je vestacki virus" ostalo ne moram valjda. Upotrebi isti princip na sve ostalo sto je izogovorio pa ces ti se samo otkriti kolko covek lupa gluposti.

• Свиђа ми се 1

Подели на овим сајтовима

Управо сада, cloudking рече

Imas gore. Jednu stvar sam samo pomenuo "korona je vestacki virus" ostalo ne moram valjda. Upotrebi isti princip na sve ostalo sto je izogovorio pa ces ti se samo otkriti kolko covek lupa gluposti.

Чиме поткрепљујеш тврдњу да није вештачки  ? 

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Рапсоди рече

Чиме поткрепљујеш тврдњу да није вештачки  ? 

Genetsko sekvencionisanje je pokazalo da je sastav kovida takav da nije moguce napraviti ta takvog  u laboratoriji.

Baci pogled ovde lepo je objasnjeno a nije konspiativni video od sat i po vremena :D

I najvaznije ne pise "virus nije vestacki verujte nam jer mi to znamo a ne pitajte nas otkud znamo nije ni vazno vazno da smo vam to rekli a vi sad verujte" nego imas detaljno obrazlozeno a nije naucno opterecujuce tako da moze svako da razume.

PS. A cinjenica da je ovo pitanje pokrenuto bar 12 puta do sada na forumu i to na temama gde si bila prisutna ovo tvoje pitanje dozivljam iskljucivo kao provokaciju. ;) (bolje za tebe jer inace bi se nametnuo zakljucak da ili trolujes  ili bukvalno ne umes da upamtis tri proste stvari)

WWW.BUSINESSINSIDER.COM

A major COVID-19 myth is that it was man-made in a lab. But by using the virus' genetic sequence scientists have been able to debunk it.

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, cloudking рече

Genetsko sekvencionisanje je pokazalo da je sastav kovida takav da nije moguce napraviti ta takvog  u laboratoriji.

Baci pogled ovde lepo je objasnjeno a nije konspiativni video od sat i po vremena :D

I najvaznije ne pise "virus nije vestacki verujte nam jer mi to znamo a ne pitajte nas otkud znamo nije ni vazno vazno da smo vam to rekli a vi sad verujte" nego imas detaljno obrazlozeno a nije naucno opterecujuce tako da moze svako da razume.

PS. A cinjenica da je ovo pitanje pokrenuto bar 12 puta do sada na forumu i to na temama gde si bila prisutna ovo tvoje pitanje dozivljam iskljucivo kao provokaciju. ;) (bolje za tebe jer inace bi se nametnuo zakljucak da ili trolujes  ili bukvalno ne umes da upamtis tri proste stvari)

WWW.BUSINESSINSIDER.COM

A major COVID-19 myth is that it was man-made in a lab. But by using the virus' genetic sequence scientists have been able to debunk it.

Ти мислиш да др Рачић није  простудирао то истраживање ? Зашто бих веровала  том истраживању, можда је дириговано . И нобеловци тврде да је вештачки . :D

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...