Jump to content

Зоран Ђуровић: МИТАРСТВА ПРЕПОДОБНЕ ТЕОДОРЕ - Ваше мишљење?

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 11 минута, mario beloti рече

не бих се у то упуштао у мализу његове теологије  мени је чудно да је уопште поп али није у СПЦ тако да није неки проблем. Добар је за нет и что је против Васељенског  :)

SVEŠTENIK ZORAN ĐUROVIĆ: Papa treba da dođe u Srbiju, podržavam odluku SPC da dodeli orden Vučiću!

Evo sad je jasno ko je ovaj prepodobni otac.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 478
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

А Поуке су трансмисија за његове клипове?

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, mario beloti рече

У том тексту је наведен мој став који је дијамтерално супртан од оног что пише по Зоран који није православан.

Сава се нигде није усудио да каже да сам неправославан. То кажете само ви талибани. Ја и Сава се поџапамо, и то није фрка, мада га извезедим често. :sunce: И то се дешава када га прибијем уза зид теолошким аргументима, а не теолошким бајкицама. Теологија је озбиљна наука. Теби бих препоручио да ћутиш и да се учиш, а ако је могуће да сазреш, онда да постављаш паметна питања. Не да лупеташ.  

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Jovana0910 рече

SVEŠTENIK ZORAN ĐUROVIĆ: Papa treba da dođe u Srbiju, podržavam odluku SPC da dodeli orden Vučiću!

Evo sad je jasno ko je ovaj prepodobni otac.

Ок, хајде Ви лепо на одмор од форума на једно 15ак дана... лепо сам Вас замолио да се вратите на тему, али Ви нисте на то спремни. Напротив.

Видимо се за 15 дана.

Пријатно вече, срећна Нова Година!

Подели на овим сајтовима

поп Зоран је добар као неки хипи поп, не треба пост, нема митарства, треба секс у току поста, самозадовољавање је дозовљено али слабо је то све

Слава Богу на свему

Подели на овим сајтовима

Управо сада, mario beloti рече

поп Зоран је добар као неки хипи поп, не треба пост, нема митарства, треба секс у току поста, самозадовољавање је дозовљено али слабо је то све

Ок, држите се теме, и Вама се смеши бан са форума.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Родољуб Лазић рече

А Поуке су трансмисија за његове клипове?

Нису... али јесте интересантно то што је о. Зоран изнео... Ево, изнео слично и Митриполит Порфирије, само није улазио у "ситна цревца" као о. Зоран... и шта ћемо сада?

Јесте ли погледали клипове? Који Вас део буни?

Подели на овим сајтовима

јел морамо да прочитамо и слушамо шта је скоро писао поп Зоран или можемо да пишемо и без тога јер знамо његово мишљење о томе? Што каже Р Лазић ово је већ ко зна која тема на којој сви замо шта други мисле, не морамо бач све да пратимо има се и друга посла.

Слава Богу на свему

Подели на овим сајтовима

јел морамо да прочитамо и слушамо шта је скоро писао поп Зоран или можемо да пишемо и без тога јер знамо његово мишљење о томе? Што каже Р Лазић ово је већ ко зна која тема на којој сви замо шта други мисле, не морамо бач све да пратимо има се и друга посла.

Мислим да је фер да се прочита или чује да би се изнело валидно мишљење. Другачије ствари одлазе у нагваждање... Наравно и то је могуће, али онда је и неозбиљно. Мене, ако нешто занима ја погледам и послушам или прочитам, па кренем да разговарам.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Иван Ц. рече

Ок, држите се теме, и Вама се смеши бан са форума.

који је проблем? Где се нисам држао теме, једино што нисам гледао чта је поп причао али нисам причао о екуменизму него о митарству.

Ако Вам сметам банујете ме није неко проблем већ сам био 

Слава Богу на свему

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Иван Ц. рече

Ок, хајде Ви лепо на одмор од форума на једно 15ак дана... лепо сам Вас замолио да се вратите на тему, али Ви нисте на то спремни. Напротив.

Видимо се за 15 дана.

Пријатно вече, срећна Нова Година!

Размислио сам... Бан је ипак на месец дана... да прођу празници...

Подели на овим сајтовима

који је проблем? Где се нисам држао теме, једино што нисам гледао чта је поп причао али нисам причао о екуменизму него о митарству.

Ако Вам сметам банујете ме није неко проблем већ сам био 

Мени не сметате, напротив... говорим о држању фокуса теме без вређања ad hominem.

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, mario beloti рече

Брале, гледали муж и жена мој видео Секс по календарчету, рекли: Дај да применимо, и живот се зачео! Чиним чуда и преко клипова. А је ли зло да се живот зачне? Ви се смејете као будале, а Ава функционише. 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...