Jump to content

Где ћете бити и шта ћете радити после (не)гашења ЖРУ ?

Оцени ову тему

Препоручена порука

On 23. 6. 2020. at 8:55, Просечан србенда рече

Еее потписах се за пратиоца на каналу, не у ауторадионици већ на утјубу :)

Expand  

Gledamo se onda. ?

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

On 22. 6. 2020. at 18:12, Tragalac рече

Prelazim na Avin youtube kanal :D

Expand  

Nemoj 'ljeba ti. :D

Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4)

Подели на овим сајтовима

On 24. 6. 2020. at 11:31, Tragalac рече

Sto :D

Expand  

Mučno i za gledati i za slušati. Smarajuće. Neartikulisano. Digresija do u beskonačnost. Sušta suprotnost njegovih tekstova. Jednom riječju, bezveze

Подели на овим сајтовима

On 24. 6. 2020. at 18:23, Биљана рече

Mučno i za gledati i za slušati. Smarajuće. Neartikulisano. Digresija do u beskonačnost. Sušta suprotnost njegovih tekstova. Jednom riječju, bezveze

Expand  

Ovo se zove tracarenje. Zasto ga ne tagujes ili odes na njegov yt kanal i napises sve ovo? 

Подели на овим сајтовима

Могу да се не слажем са неким његовим ставовима, али ОК му је канал. Освежење у поплави, апокалиптичара, завера и осталог... Има пар слабијих снимака, али све у свему није лоше. 

Мени се свиђа што тако необавезно прича, без концепта. Каже да ће теолошке теме доћи на ред, па да видимо...

Подели на овим сајтовима

On 24. 6. 2020. at 18:37, Mardarije рече

Ovo se zove tracarenje

Expand  

Ne, to se zove iskreno mišljenje o avinom audio/video izlaganju. 

On 24. 6. 2020. at 18:37, Mardarije рече

Zasto ga ne tagujes ili odes na njegov yt kanal i napises sve ovo?

Expand  

Ali jesam. 

Dakle da rezimiramo, ava Zoran je vrsan teolog i intelektualac, njegovi tekstovi su vrhunski, pitko piše i lako ga je čitati i rado ga čitam. I izuzetno ga cijenim i kao čovjeka i kao teologa. Što se tiče njegovih video/audio  uradaka, kako sam gore i napisala. Zato ne preporučujem posjetu njegovom kanalu, velika je patnja slušati ta digresivna izlaganja, koja nemaju ni početak ni kraj, ali njegove tekstove i te kako preporučujem.

I ono, ne kontam šta si ti time što si napisao želio postići, ali nije ni bitno. Tako da ono, braćala.....cooooool, relax, samo opušteno ;) 

Подели на овим сајтовима

On 25. 6. 2020. at 10:24, Биљана рече

velika je patnja slušati ta digresivna izlaganja, koja nemaju ni početak ni kraj, ali njegove tekstove i te kako preporučujem.

Expand  

Цењена (не везано за Авин канал) без дигресија, нема добрих беседа. Узми само умировљеног епископа Атанасија :smeh1: Најбоље беседе које сам слушала биле су препуне дигресија, почев од оца Гојка Перовића, преко Арсенија Јовановића и осталих. Не можеш укалупити мисао кроз  задату тему...чак сам  мишљења да највише кажу управо  кроз дигресије . :)

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...