Flojd Написано Јун 23, 2020 Пријави Подели Написано Јун 23, 2020 On 23. 6. 2020. at 8:55, Просечан србенда рече Еее потписах се за пратиоца на каналу, не у ауторадионици већ на утјубу Expand Gledamo se onda. ? Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Јун 23, 2020 Пријави Подели Написано Јун 23, 2020 On 22. 6. 2020. at 18:12, Tragalac рече Prelazim na Avin youtube kanal Expand Nemoj 'ljeba ti. Bernard and Просечан србенда је реаговао/ла на ово 1 1 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tragalac Написано Јун 24, 2020 Пријави Подели Написано Јун 24, 2020 On 23. 6. 2020. at 13:47, Sanja Т. рече Daj link Expand https://www.youtube.com/channel/UCu3JzXQDOrhZ-vEV1WGvu7g Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tragalac Написано Јун 24, 2020 Пријави Подели Написано Јун 24, 2020 On 23. 6. 2020. at 15:23, Биљана рече Nemoj 'ljeba ti. Expand Sto Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Јун 24, 2020 Пријави Подели Написано Јун 24, 2020 On 24. 6. 2020. at 11:31, Tragalac рече Sto Expand Mučno i za gledati i za slušati. Smarajuće. Neartikulisano. Digresija do u beskonačnost. Sušta suprotnost njegovih tekstova. Jednom riječju, bezveze Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mardarije Написано Јун 24, 2020 Пријави Подели Написано Јун 24, 2020 On 24. 6. 2020. at 18:23, Биљана рече Mučno i za gledati i za slušati. Smarajuće. Neartikulisano. Digresija do u beskonačnost. Sušta suprotnost njegovih tekstova. Jednom riječju, bezveze Expand Ovo se zove tracarenje. Zasto ga ne tagujes ili odes na njegov yt kanal i napises sve ovo? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вукашин Написано Јун 24, 2020 Пријави Подели Написано Јун 24, 2020 Могу да се не слажем са неким његовим ставовима, али ОК му је канал. Освежење у поплави, апокалиптичара, завера и осталог... Има пар слабијих снимака, али све у свему није лоше. Мени се свиђа што тако необавезно прича, без концепта. Каже да ће теолошке теме доћи на ред, па да видимо... Mardarije је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Јун 24, 2020 Пријави Подели Написано Јун 24, 2020 Nisam baš u toku ali ako se gasi forum može se napraviti FB grupa. Ja sam u jednoj takvoj sa drugom temom naravno ali je bolja atnosfera nego n amatičnom forumu što je bila. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
о.Небојша Написано Јун 24, 2020 Пријави Подели Написано Јун 24, 2020 Има ли форумског живота псоле Поука ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Јун 25, 2020 Пријави Подели Написано Јун 25, 2020 On 24. 6. 2020. at 20:57, о.Небојша рече Има ли форумског живота псоле Поука ? Expand Nema. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Јун 25, 2020 Пријави Подели Написано Јун 25, 2020 On 24. 6. 2020. at 18:37, Mardarije рече Ovo se zove tracarenje Expand Ne, to se zove iskreno mišljenje o avinom audio/video izlaganju. On 24. 6. 2020. at 18:37, Mardarije рече Zasto ga ne tagujes ili odes na njegov yt kanal i napises sve ovo? Expand Ali jesam. Dakle da rezimiramo, ava Zoran je vrsan teolog i intelektualac, njegovi tekstovi su vrhunski, pitko piše i lako ga je čitati i rado ga čitam. I izuzetno ga cijenim i kao čovjeka i kao teologa. Što se tiče njegovih video/audio uradaka, kako sam gore i napisala. Zato ne preporučujem posjetu njegovom kanalu, velika je patnja slušati ta digresivna izlaganja, koja nemaju ni početak ni kraj, ali njegove tekstove i te kako preporučujem. I ono, ne kontam šta si ti time što si napisao želio postići, ali nije ni bitno. Tako da ono, braćala.....cooooool, relax, samo opušteno Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Јун 25, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Јун 25, 2020 On 25. 6. 2020. at 10:24, Биљана рече velika je patnja slušati ta digresivna izlaganja, koja nemaju ni početak ni kraj, ali njegove tekstove i te kako preporučujem. Expand Цењена (не везано за Авин канал) без дигресија, нема добрих беседа. Узми само умировљеног епископа Атанасија Најбоље беседе које сам слушала биле су препуне дигресија, почев од оца Гојка Перовића, преко Арсенија Јовановића и осталих. Не можеш укалупити мисао кроз задату тему...чак сам мишљења да највише кажу управо кроз дигресије . Tragalac and Просечан србенда је реаговао/ла на ово 2 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dragi Написано Јун 25, 2020 Пријави Подели Написано Јун 25, 2020 Ostajemo ovde Milost i istina neka te ne ostavlja; priveži ih sebi na grlo, upiši ih na ploči srca svojega! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука