Jump to content

Дошли смо до краја пута... Поуке одлазе у историју...

Препоручена порука

ОК, једно конкретно питање - шта би било потребно да сајт настави са радом? Пошто вероватно постоји листа проблема који су довели до овога, који су највећи од тих проблема и како би они могли бити решени?

Подели на овим сајтовима

• Одговори 421
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Pa eto, dodje i Pukama kraj. ?

Upoznasmo divne ljude, bilo je i ovoga i onoga, i raspravki i teskih reci, i svacega, ali eto ipak je to bilo jedno divno iskustvo i sazrevanje nas samih kroz pouke i ovaj sajt, kao i kroz ljude koje ovde upoznasmo i sta sve ovde procitasmo.

Meni je bila zanimljiva interakcija koju smo imali sa ostalima u komunikaciji, i mnoge zanimljive raspravke i pametne stvari koje ovde procitah. 

Lepo bi bilo kada bi postojala mogucnost da svako od nas moze na neki nacin da skine sadrzaj koji je napisao ili koji je postovao, ovde sigurno ima programera i ljudi koji bi mogli da nam to omoguce.

Naravno da zamolim i o. Ivana ako je u mogucnosti jos to da nam omoguci, ili da nam pokaze nacin na na koji bi mogli te postove da skinemo.

Ja imam npr 4000 i nesto postova ali ne mogu sve da ih pregledam jer ce trebati ogromno vreme koje trenutno ubog posla nemam.

Pa eto jos jedna molba adminimima i o. Ivanu ako mogu jos to da nam ucine, eto ja bih bio do neba zahvalan. 

I naravno hvala svima sa kojim sam bio u kontaktu bili ste sjajni, i neka oproste onk koje sam uvredio ovako ili onako, posto je radtanak tu, trebamo se rastati kao Hriscani. 

Pa eto ljudi bilo mi je drago i ostajte svi s. Bogom.

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Дејан рече

Интернет је у почетку био најјаче упориште расколничких снага. 

Користили су све ресурсе тада доста великих могућности друштвених мрежа. 

Са појавом ова Ивана и овога сајта, окупила се здрава екипа људи која је десетковала расколнике а сајт им угасила.

Пред гашење њиховог сајта осванула је тема : Немојте ићи на Поуке јер ће вас сломити. У самој теми је стајало објашњење наслова теме, многи тврди у вери након писања на сајту Поуке су се преумили, па због неког облика стида више нигде нису писали. Сајт им се угасио јер га више нико није посећивао.

Nakin toga su nastupili islamski teolozi i vernici.

A nakon njih ateisti.

Naša nadanja su bila da će udruženje ateista da bude što veće, konzistentno, koje će okupiti suvu intelektualnu elitu. Nama je u tom trenutku trebao neko da nam kreira izazov kako bi unapredili sebe. Sa sajta se dinalog preneo na žive debate. Al na kraju ćorak.

Ateisti su omanuli u svemu, gomila pamfleta, gomila parola, koliko su vredeli toliko su trajali, ni njih već dugi niz godina nigde nema.

Подели на овим сајтовима

пре 17 часа, Иван Ц. рече

Иван

Jao pope pa ti ovo radiš svake godine :smeh1:.

Odmori malo, pa se vidimo...ili predaj štafetu...Pouke ne idu niđe :).

Подели на овим сајтовима

пре 5 часа, Иван Ц. рече

Кана неће да се наплаћује јер је то бесмислено у нашој земљи... једва овако да их натераш да се упознају, још да им наплаћујеш...Кану сам ипак хтео да усмерим на почетну идеју, да буде једна од група на форуму, а Црква.нет не смета ништа...

Но, све то сада пада у воду. Једноставно, дошло се до краја. Не видим више начина да Поуке опстану као пројекат. Поуке мора да имају бар 2-3 запослане администратора са хонорарима... мора да имају све најбоље. Нећу да водим половичне пројекте. Једноставно нећу нити желим.

Пре пар месеци је била друга прича, делили се банови и људи су били на одобравању, да се не би упропастило оно што је стварано деценију. Сад одједном друга прича.

Не сумњам ја у ово што пишете, заморе се људи и некад се чини да је све узалудно, али да није још нешто по среди?

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, GeniusAtWork рече

ОК, једно конкретно питање - шта би било потребно да сајт настави са радом?

Запослени професионалци који ће да преузму технички део и паре да се све то плати. Не може пројекат ове величине да се води на добровољној бази. Мора да постоји неко ко то ради за плату и ко сходно томе има одговорност и ко није емотивно везан за пројекат.

Подели на овим сајтовима

пре 36 минута, Natasa. рече

A bre Nale, partbrejkeru :smeh1: taman se svi primili nemoj sad da osvescujes nesveno cek da se izigraju prvo :D

Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls.

Подели на овим сајтовима

Уосталом овако је и боље.
Дојадили су ми више @Драшко @obi-wan @Milica Bajic @Биљана @JESSY @Рапсоди @PredragVId @Саша од Москве @Дејан и многе друге добре, ведре душе које у свему виде "нешто позитивно", све би нешто да помажу, расветле и помогну другоме.
Све неки иконописци, пчелари, мајстори...Бљак.
Гаси одма', не чекај ту сад 5 недеља.
Пали, не жали! :smeh1:

А и Вучићу п.....

Ако си пао, немој да се каљаш; ако си се укаљао, немој да се ваљаш! —Св. Јустин Ћелијски
Подели на овим сајтовима

пре 44 минута, Natasa. рече

Da odspavaj popodne ko ja danas, pa se probudila normalna :)))))

Подели на овим сајтовима

Желео бих да захвалим Поукама на свему што су урадиле за мене. Захваљујући њима сам и почео да се причешћујем. 

Упознао сам многе драге људе, било је много лепих тема, размена мишљења, ружни моменти су према њима занемарљиви. 

Сајт је права ризница текстова, многе које сам желео нисам прочитао. 

Једна од најбољих тема су одговори игумана Саве Јањића. Мислим да би од те теме могла да се направи једна добра књига. 

Штета би била да многе такве ствари пропадну. Ако би бар то могло некако да се сачува. 

Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога.

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Natasa. said:

Naravno da Pouke ne idu nigdje, no, ovakva situacija na internetu i u online misijama i pastoralu ide nekad  dobro na nerve, čovjek nije hard disk. 

Подели на овим сајтовима

Jedino sto je pozitivno u celoj stvari je konacno gasenje udav-teme :   Тема о КОРОНАВИРУСУ... све на једном месту   :)))

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...