Jump to content

Vakcinacija, tema oko koje nema pogovora. TAČKA. Ovih 7 činjenica to potvrđuje i svi treba da ih znamo

Препоручена порука

2 minutes ago, Дејан said:

Ja ne znam šta od jednog epidemiologa možeš da očekuješ sem da priča o vakcinaciji i imunizaciji. To prosto tako ide.

па показало се претходо да није био у праву и бацише силне паре  и неискоришћене вакцине..што би рекла  моја покојна тетка :ус..ше мотку``.... и ја сад би као требало да прогутам његову жваку .

која је у ствари поента ове теме?шта си желео у ствари нам поручиш?

Спознај своју грешност у гордости и нетрпељивости, и смири се под јаку руку Божију, не кривећи никога осим себе. Тада ћеш видети помоћ Божију: како те Бог умирује и код оних који ти се супротстављају ствара наклонст срца према теби.Треба се прво очистити, а онда чистити,себе умудрити,а онда умудривати,постати светлост,а потом просветљивати,приближити себе Богу,па приводити,осветити, а онда освећивати.

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Bokisha рече

па показало се претходо да није био у праву и бацише силне паре  и неискоришћене вакцине..што би рекла  моја покојна тетка :ус..ше мотку``.... и ја сад би као требало да прогутам његову жваку .

Molim te, bez psovanja.

Prvo, sve što ljudi grade, ljudi i zloupotrebljavaju.

Kreni od Crkve, pa policija, pa sudstvo, pa medicina, ali sve te zloupotrebe ne znače da te institucije i profesije nisu date od Boga i da im smisao i suština nisu dobri.

To ne znači da ako te neko opljačka ili napadne da nećeš zvati policiju, jer znaš da je neki inspektor, ili načelnik  sa one strane zakona itd.

Poenta je da sve što imamo na ovom svetu je od Boga i dato nam je na dobro, vakcina je jedan od najvećih dostignuća čovečanstva, zaslužna je i za smanjenje smrtnosti i produžetak života.

Bojim se da sa svim razmišljanjima koje imaš ne upadneš u paranoju. Zašto bi ti nano tehnologiju ubrizgali preko nepostojeće vakcine za kovid 19, kada           , logično, mogu preko svake vakcine, svakog leka, hrane, soka , vode itd...

Svaka priča gubi smisao i jedino nam ostaju reči oca Porfirija da nemamo Hrista u sebi.

Подели на овим сајтовима

сад видим има на другој страни малце о чиповању....повезујем ли ја приче уврнуто? или душебрижни  апел за  вакцинацијом који одјекује глобано ј е заиста хуманистички?

Спознај своју грешност у гордости и нетрпељивости, и смири се под јаку руку Божију, не кривећи никога осим себе. Тада ћеш видети помоћ Божију: како те Бог умирује и код оних који ти се супротстављају ствара наклонст срца према теби.Треба се прво очистити, а онда чистити,себе умудрити,а онда умудривати,постати светлост,а потом просветљивати,приближити себе Богу,па приводити,осветити, а онда освећивати.

Подели на овим сајтовима

1 minute ago, Дејан said:

Molim te, bez psovanja.

извињавам се.....

2 minutes ago, Дејан said:

вазда било и биће још задуго,због тога и не треба да прихватамо све здраво за готово....ко мула за валов

4 minutes ago, Дејан said:

Molim te, bez psovanja.

Kreni od Crkve, pa policija, pa sudstvo, pa medicina, ali sve te zloupotrebe ne znače da te institucije i profesije nisu date od Boga i da im smisao i suština nisu dobri.

To ne znači da ako te neko opljačka ili napadne da nećeš zvati policiju, jer znaš da je neki inspektor, ili načelnik  sa one strane zakona itd.

Poenta je da sve što imamo na ovom svetu je od Boga i dato nam je na dobro, vakcina je jedan od najvećih dostignuća čovečanstva, zaslužna je i za smanjenje smrtnosti i produžetak života.

Bojim se da sa svim razmišljanjima koje imaš ne upadneš u paranoju. Zašto bi ti nano tehnologiju ubrizgali preko nepostojeće vakcine za kovid 19, kada           , logično, mogu preko svake vakcine, svakog leka, hrane, soka , vode itd...

Svaka priča gubi smisao i jedino nam ostaju reči oca Porfirija da nemamo Hrista u sebi.

све нам је у суштини дато од Бога...било и патријараха који су били у јереси...и још које чега....али и упозорење ,,да стражимо``...од Бога нам дат и разум да промишљамо...

ја видех неке вести да има вакцина које изазивају  стерилитет ,које су коришћене на подручју ,,трећег света``.па да исте имају рок испитивања веома дуг пре него се одобре ,него тобож у неким екстрем ситуацијама,могу и одма у промет...

е због бриге да не упаднем у параноју,а и због бриге и за тебе брате  ,на крају крајева због бриге за  све нас,зато и уђох у тему....да потрагамо за истином .....из свих расположивих извора(не само из бљуца) и са различитим становиштем,па да уз Божју помоћ сазнамо ,где је обмана и под каквом се маском крије...јал ,,зилотском`` јал хуманистичком? јал СЗО јал локал мафијашком?

Подели на овим сајтовима

33 minutes ago, Bokisha said:

Vakcine svinjskog gripa su bile politicka a ne medicinska afera. Vakcine su bile dobro i radile su poso. E sad, s jedne strane naruceno je bilo previse jer su se bojali da ce svinjski grip da pohara (ko korona sad) a on se ispostavio ne tako opasan. Ja cak ni politicare ne mogu previse da krivim jer su narucili ogromne kolicine vakcine jer su razmisljali unapred, racionalno. Ali je svakako bilo i zloupotrebe, to nekako ide s politikom.
U svakom slucaju, najgora stvar s tim vakcinama je to sto su placene pa posle unistavane.
Same vakcine su bile i efikasne i bezbedne.

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

1 minute ago, cloudking said:

Vakcine svinjskog gripa su bile politicka a ne medicinska afera. Vakcine su bile dobro i radile su poso. E sad, s jedne strane naruceno je bilo previse jer su se bojali da ce svinjski grip da pohara (ko korona sad) a on se ispostavio ne tako opasan. Ja cak ni politicare ne mogu previse da krivim jer su narucili ogromne kolicine vakcine jer su razmisljali unapred, racionalno. Ali je svakako bilo i zloupotrebe, to nekako ide s politikom.
U svakom slucaju, najgora stvar s tim vakcinama je to sto su placene pa posle unistavane.
Same vakcine su bile i efikasne i bezbedne.

није поента политичка афера у Србији..негде сам видео да је и сама СЗО (неко из СЗО)признала прогнозу као и квалитет вакцина од којих су људи чак и умирали од исте...да су бачене још којекуде не само у Србији...да сам Светске завере фрик већ би имао спреман линк....све то може да се провери.....ето ја би волео да исплива аргументација који су извори инормација неприкосновено истинити...па макар се показао и Бљуц па да викнем Алилуја:D

Подели на овим сајтовима

57 minutes ago, Дејан said:

Uglavnom, daleko si otišao, ne treba da se opterećuješ nanotehnologijama i sl glupostima.

Брале , ја заостајем у информисању морам признати. А ти?.Јес ти информисан с више страна ил само из Бљуца?

Подели на овим сајтовима

15 minutes ago, Дејан said:

Ono što ja sve znam me ne čini srećnim, blagosloven je svako ko ne zna koliko ja

Знам да нам је тешко носити нека сазнања,сваком се и дају по мери раста,тј колко могу да их носе...

Ал мало се брале отвори ,појасни ,аргументуј,да се не сведе дискусија на политизацију. Отвори очи нама што не видимо.Сачувај нас од ,,параноје"

А да нема поговора о нечему ,таква констатација мора доћи из угледног честитог,извора,... нарочито кад се ради о овако контроверзној деликатној ствари.

Много је супротних мишљења а да има поговора о тачкама тврде и многи часни оци наше цркве...и многи јерарси...

Ево још нечега ,чини ми се да је и ово са Поука

Подели на овим сајтовима

12 hours ago, Bokisha said:

ал сам на резерви шта нам сервирају

12:smeha::))12:smeha::))

Sudeći po linkovima i klipovima koje si do sad na ovoj temi postavio ti brate gutaš ama baš svaku glupost koja ti se servira ali samo ako zvuči dovoljno zaverološki...

Deluje kao da neke od njih nisi pažljivo ni pogledao, a kamoli proverio...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

3 hours ago, Avocado said:

12:smeha::))12:smeha::))

Sudeći po linkovima i klipovima koje si do sad na ovoj temi postavio ti brate gutaš ama baš svaku glupost koja ti se servira ali samo ako zvuči dovoljno zaverološki...

Deluje kao da neke od njih nisi pažljivo ni pogledao, a kamoli proverio...

ко овде, шта гута, је за анализу. ја сам се и огласио у смислу да изанализирамо оно што је сервирано са свих страна. Баш зато што нисам сигуран шта је за гутање, а и заједно смо ваљда више информисани ,па је логично да претресемо ствар ваљано за опште добро.

Не да политизујемо ,како због личне сензибилности према одређеним структурама власти (било бивших или садашњих),а тако и због веома увреженог нам порива о истицању преуваженог нам личног мишљења

,,Кусај и ТАЧКА`` - ми не делује као аргумент, већ као присила...нарочито што у многим земљама потписујеш да сваку вакцину примаш на своју одговорност ,да си упознат да може изазвати компликације и да нећеш теретити по том основу установу која даје. Лично сам у скорије време био вакцинисан па је ово тврдња и за које стојим.

Историјски гледано тековине имунизације у мало даљој прошлости су на месту ,што не значи да су  исти морално -етички принципи присутни у садашњем промотерству имунизацје.

Само правим критички осврт на сваки извор информација,јер сваки понаособ може бити веома селективан у пласирању истих-Ово ти кажем ,а ово не. За сад још нисам видео  да струка образлаже фијаско у вези са ,,страшном`` епидемијом  и вакцинама свињског грипа из ближе прошлости,као ни оспоравање тврдње појединаца из СЗО да исте нису биле  добре  те да су и повучене.Исте којима је требало тада да будемо вакцинисани под обавезно.

Елем ,без политике -где је истина?

Подели на овим сајтовима

Ево што се тиче штетности ХПВ вакцине, на пример,

WWW.NCBI.NLM.NIH.GOV

Curr Opin Rheumatol. 2017 Jul;29(4):331-342. doi: 10.1097/BOR.0000000000000398. Review

Остали линкови о штетности других вакцина могу се овде наћи

WEBTRIBUNE.RS

Studije iz sredine 1990-ih godina, ukazuju na to da su lekovi i hemikalije pronađeni u vakcinama, krivi za porast autoimunih...

https://sr-rs.facebook.com/notes/sladjana-velkov/najveća-svetska-epidemija-svih-vremena-dr-rebecca-carley-sudski-ekspert-za-boles/10152289688854974/

Ево и линк који не говори ништа инкриминишујуће у вези вакцина, али, али..

WWW.RTS.RS

Postavljanje dijagnoze, nerazumevanje okoline, malo stručnjaka i specijalizovanih institucija, samo su neki od problema osoba sa...

У суштини, ништа нема тајно што Једнога Дана неће бити јавно и зато се не бојим истине. Молим само Бога да никога од наших ближњих па и нас не задеси неко искушење напред наведено.

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

8 hours ago, Bokisha said:

ко овде, шта гута, је за анализу. ја сам се и огласио у смислу да изанализирамо оно што је сервирано са свих страна. Баш зато што нисам сигуран шта је за гутање, а и заједно смо ваљда више информисани ,па је логично да претресемо ствар ваљано за опште добро.

Ok... hajde da valjano pretresemo stvar...

Okačio si klip pod nazivom "Uložio sam 3 biliona dolara u ovaj virus" iako je samo pogrešan prevod toga što je u intervjuu rekao gde o tome priča na pitanje koji su ekonomski troškovi pandemije, te kaže da je samo on potrošio 3 milijarde dolara zbog pandemije (a ne uložio u virus)... prosto glupo je do bola... ne samo što je očigledno pogrešan prevod, nego mi nije jasno kako neko ko ume sam sebi da veže perle može i da pomisli da bi on javno rekao to što "prevodilac" klipa pokušava da prikaže.

Zatim si postavio klip sa TED-a u nekakvom pokušaju da Gejtsa, koji je godinama upozoravao da će se ovo desiti, okriviš za to što ga vlade nisu poslušale. confused1

Na jedinu iole ozbiljnu priču ti je Cloud već odgovorio, mada to ignorišeš - vakcine za svinjski grip su bile sasvim ok... procene o tome koliko je taj virus opasan su bile pogrešne tj. preuveličane... nejasno je zašto se to uopšte pominje osim nekom "logikom" koja glasi: ako su stručnjaci jednom pogrešili onda uvek greše... ali to je previše glupo da bi se izgovorilo, pa se samo implicira... ne znaš ni sam gde si video da su te vakcine bile takve da se od njih umire, ali si spreman da to više puta ponoviš... inače, bačene su jer ih je napravljeno previše... zbog bojazni od tog virusa, koja se ispostavila kao preterana... jer je virus imao relativno blage posledice i dobar deo populacije je već bio imun... dakle, niđe veze sa koronom...

Zatim si napisao da si slušajući neke eksperte za savremenu elektroniku shvatio da se ubrizgavanjem nekih čipova može doći do kontrole životnih funkcija i kontrole uma... to si mogao da čuješ samo od eksperata za naučnu fantastiku ili potpunih morona... jer savremena tehnologija nije ni blizu tako nečemu... blizu smo nanotehnologijama u vakcinama (ali to nisu čipovi) i postoje bio-čipovi (ali nisu nano veličine), a ni jedno ni drugo nije ni blizu kontrole uma ili nečeg sličnog... kad bi neko imao takve nano-čipove, uopšte mu ne bi trebala vakcinacija da ih ubaci u tebe.

Zatim se pozivaš na članak iz Politike, koji se poziva ne nekog belgijskog New Age bolida koji je direktno iz svoje pozadine izvukao neke tvrdnje. Sama okolnost da su ovakvi blogovi postali izvor za Politiku je poražavajuća, koliko god da je taj list propao...

Zatim se pozivaš na analizu CEPISa ali je nejasno šta si ti tu video što ide u prilog tvojih tvrdnji...

Toliko pretresanja za sada...

,,Кусај и ТАЧКА`` - ми не делује као аргумент, већ као присила...

Tačno.

нарочито што у многим земљама потписујеш да сваку вакцину примаш на своју одговорност ,да си упознат да може изазвати компликације и да нећеш теретити по том основу установу која даје. Лично сам у скорије време био вакцинисан па је ово тврдња и за које стојим.

To samo u nekim zemljama koje imaju bizarnu sudsku praksu... to su one iste u kojima ti na uputstvu za veš mašinu piše da mačka može da umre ako je ubaciš unutra i uključiš... naravno da svaku vakcinu primaš na svoju odgovornost i da može izazvati komplikacije... ne postoji lek koji ne može da izazove komplikacije...

Историјски гледано тековине имунизације у мало даљој прошлости су на месту ,што не значи да су  исти морално -етички принципи присутни у садашњем промотерству имунизацје.

Ne znači ni da nisu... a nejasno je i koji drugi bi bili... profit sigurno nije, jer ma koliko anti-vakseri trubili o tome, farm. kompanije najmanje zarađuju na vakcinama...

Само правим критички осврт на сваки извор информација,

U čemu se sastoji tvoj kritički osvrt? Kako sa kritičkim osvrtom uspeš da objaviš klip u kojem se na osnovu pogrešnog prevoda tvrdi da je Gejts izjavio da je uložio u virus 3 milijarde dolara (od strane "prevodioca" koji ne zna da je billion na engleskom - milijarda kad se prevodi na srpski)

За сад још нисам видео  да струка образлаже фијаско у вези са ,,страшном`` епидемијом  и вакцинама свињског грипа из ближе прошлости,као ни оспоравање тврдње појединаца из СЗО да исте нису биле  добре  те да су и повучене.Исте којима је требало тада да будемо вакцинисани под обавезно.

Šta tu ima da se obrazloži... krenula je epidemija virusa koji je podsećao na španski grip (jedna od najsmrtonosnijih epidemija u istoriji), reagovali su brzo... i u toj brzini pogrešili jer se ispostavilo da virus nema teške posledice... iako je zakačio ogroman broj ljudi...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

INFORADAR.CO

Struka je ovih dana rekla svoje, vakcinacije će biti obavezne u...

Ljudi vreme je da se izafje na izbore i promeni vladajuca struktura. Da glasamo bilo koga samo da se ove bitange pomere, sta nam samo rade.

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...