Jump to content

Изида

Члан
 • Број садржаја

  1873
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

1 Пратилац

О Изида

 • Рођендан 06/08/1980

Profile Information

 • Пол :
  Женско
 • Локација :
  Ужице
 • Интересовање :
  Читање, писање.

Скорашњи посетиоци профила

4624 посетилаца

Изида's Achievements

Дуго је са нама

Дуго је са нама (7/9)

384

Форумска репутација

 1. Ја сам некад сматрала да је уметност само исказивање својих мисли, ставова емоција кроз нешто баш лепо. Нешто за шта неки људи имају талента, а неки не. Рецимо ја сам желела да свирам клавир, али сам апсолутни неслухиста. А када су се пре нешто више од пола деценије околности у мом животу промениле ја сам почела да мислим како не могу више никад ништа написати. Како сам изгубила креативност. Чак више и не читам сваки дан по неколико сати. А волим књиге. Не само да их читам, већ и да их гледам, да застајем испред тезги и излога књижара, да их скупљам, да бришем прашину с њих, чак и да их миришем. Ово последње је вероватно свима вама чудно. А у задње време сам схватила да се од књига ручак не кува. И схватила сам да и сређивање ормара може бити веома креативно. Да чишћење купатила и пеглање може бити веома релаксирајуће. А шта ви мислите шта све можемо претворити у уметност?
 2. Не разумем људе, који на паркингу заузму два места.
 3. Таман ја синоћ добијем инспирацију да пеглам, кад црче пегла. Није још истекла гаранција. Али сам ипак рада да купим другу за сваки случај. Да ли неко има искуства са Филипсовим пеглама? ПС. Уопште не знам да ли пегле спадају у ову тему.
 4. Не могу да схватим мајке, које док прелазе улицу у једној руци држе мобилни телефон, а другом гурају колица с бебом.
 5. Еј, ако неко има времена нека ми напише који сос најбоље иде уз бечке шницле. Ја их једем без икаквих додатака, али не знам који сос иде и да ли уопште иде. Чисто за моје укућане и госте.
 6. Изида

  Клуб мајки

  Јаков синоћ из чиста мира:"Мама, ја сам принц."
 7. Изида

  Клуб мајки

  Еј, маме, шта има? Нама је сутра имендан.
 8. Изида

  Клуб мајки

  И наш је имао маскенбал. Добио је прошле године маску Спајдермена, коју смо морали да подврћемо и зашивамо. Тј, то је радила моја мама, која је незаменљива.
 9. Изида

  Клуб мајки

  Е, добро смо прошли. Нас троје смо направили аутић од кромпира и шаргарепе, јежа од кромпира и колаж од лишћа и жирова. Било је лепо на тераси вртића.
×
×
 • Креирај ново...