Jump to content

НАРОДНЕ ПАТРОЛЕ у центру Београда због миграната (видео)

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 12 часа, GeniusAtWork рече

Том типу никада не би рекли да не уринира на улици да није црнац :)  И то знаш одлично.

А на тој улици дневно ко зна колико њих уринира, па самозване патроле не реагују. А код овог се све запањили: "Пази пиша на улици, јбт!". Мукице никада нису прошле улицом и виделе неког како уринира...пахуљице.

Tи то можда из свог искуства. Знам да није тако, јер (глупо је да ово пишем али кад ме вучеш за језик) видео сам да људи говоре људима, белим, Срби Србима,  да не уринирају на јавном месту или да не бацају смеће из кола.

Дакле ју хејт ми бикоз ајм блек не стоји. 

Подели на овим сајтовима

пре 12 часа, Avocado рече

Nije za to potrebno biti svetac... dovoljno je ne biti desničarski majmun... šta više, ne znam ni kako desničarskim majmunima uspeva da saosećaju samo sa nekim ljudima koje smatraju kao svojim... meni je to potpuno neljudski i zahtevalo bi poseban mentalni trud...

Zašto bih morao da komentarišem izjavu svakog taksiste?

A koji izvor bi prihvatio? Samo onaj koji kaže ono što želiš da čuješ?  :)

Слободно допиши либералне мајмуне. Пошто су крајности у загрљају.

Зато што се ти саосећаш са сваким човеком који пати и страда. Е сад за тебе није патња кад илегални мигранти, госпон правниче, малтретирају народ. То није малтретирање. 

За почетак онај који нас није у толикој мери представљао као монструме и кољаче. 

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Вилер Текс рече

Слободно допиши либералне мајмуне. Пошто су крајности у загрљају.

7896634

Цитат

Зато што се ти саосећаш са сваким човеком који пати и страда. Е сад за тебе није патња кад илегални мигранти, госпон правниче, малтретирају народ. То није малтретирање. 

Ne znam odakle ti tako glupa ideja da za mene nije maltretiranje kad migranti maltretiraju nekog.

Цитат

За почетак онај који нас није у толикој мери представљао као монструме и кољаче. 

Pa nije BBC izvor... tekst se poziva na druge neposredne izvore: Komesarijat za izbeglice, Info Park, MUP, Republički zavod za statistiku, itd. a ni jedan od pomenutih izvora nas nije predstavljao kao monstrume i koljače.

Dodatni problem je što ne vidim druge izvore... ne vidim da je neko obradio i objavio drugačije podatke... da neko tvrdi da su npr. u 2016 migranti u Srbiji počinili 358 krivičnih dela, a ne 56... i slično...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 9 часа, Предраг М рече

@Tumaralo.  ми имамо народне патроле, не могу нам ништа ... :kriminalac:

без зезања сад врло лако може да нас пљусне неки већи талас миграната... 

Šta misliš hoće li ih zaustaviti na granici da vide imaju li koronu ili će ih svejedno pustiti?

Ovo leto ima da bude kao 2015te.

Al tako će biti do kraja naših veselih životića na svakih nekoliko godinica.

Na snazi je projekat ZAMENE STANOVNIŠTVA.  Evropljani demografski opadaju, ostatak sveta raste, nemaju mesta za sebe niti su ekonomski održivi plus NATO razvaljuje anti-izraleske zemlje na Bliskom istoku s vremena na vreme tako da dobro došao Treći svete..

Подели на овим сајтовима

пре 33 минута, Tumaralo. рече

dobro došao Treći svete

Трећи свет смо ми и остатак бивше Југославије, плус Аустрија и Швајцарска, већи део Скандинавије, Ирска, Мексико, цела Јужна Америка... 

• Хахаха 1

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Tumaralo. рече

Na snazi je projekat ZAMENE STANOVNIŠTVA.  Evropljani demografski opadaju, ostatak sveta raste,

440px-Sweden-demography.png

Погледај дијаграм за Швеђане. 1995 године било је око 8,2 милиона, сада има 10,3 милона становника. То је раст становништва за 25% за само 25 година.

Сада је сваки 5 становник не-шведског порекла (мислим да је више, сигурно је више,), дакле за 25 година биће Швеђани у мањини...па они рађају (нема статистике о томе, јер не сме се водити "расистичка" статистика) мање од једног детета. Дакле сад ће то, када деца ових миграната што су сада стигли горе буду имали 20 година, Швеђани ће бити мањина у својој земљи.

Не бих сада о религијама, да су жене кардинали и попов и лезбејке. Немогуће је више заутавити тај процес. Импотентни Шведи не могу са потентним Арапима да се боре. Са друге стране, само човек са погрепним информацијама или великим незнањем може да умисли да ће ико игде асимиловати. Асимиловаће се да за себе узме права кој ага следује, али не и обавезе! Дакле свуда ти људе живе у својим световима, параленим и не желе да се асимилирају. То је српски, сервилни, став и поглед да се одричу свога, не и њихов.

За само 2 децинје то ће бити вероватно прва ЕУ земља која ће и по вери и по нацији као страоседиоци да буду мањина у својој земљи - тада више неће бити њихова!

Дакле да закључимо: за само 25 година НЕ-природни прираштај људи друге вере и нације у Шведској је око 25%. АЛИ паралелно када је огроман морталитет код староседиоца. То је чиста математика и статистика, и изгледа застрашђујуће!

Податак да је сваки пет "шведа" неђведског порекла једноставно не може бити тачан, види се јасно са дијаграма, јер Швеђани скоро да и не рађају децу. У сваком случају дуго живе, дакле споро умиру, па то мало "кочи" морталитет, у сваком случају домицилно становништво изумире, а иде потпуно супротан прцес увоза људи друге вере и нације и њихов наталитет расте застрашујуће брзо, посебно јер социјалне погодности то стимулишу. Он је иначе велик и у сиромапним друштвима одакел долазе ти људи, али у добрим социјалним околностима он просто експлодира.

Подели на овим сајтовима

Ово што сви сами себе лажемо, правимо се слепци. Дакле после Другог рата, Албанци су масовно бежали из Албаније на КиМ. Да ли је куртуролошки, религиозно и по боји коже ближи Албанац Србиу или неки Нигеријанац или Авганистанац Шведи и Немцу? Наравно Албанац Србину. Јер маса Албанаца су и католици. Уз то, Албанци су као и Срби живели у друштву верских НЕслобода. Дакле друшво их је поу-насилно притискало да се уједнче у "братсво и јединство".

Да ли су се Албанци асимиловвали? Рађали по једно дете, чинили абортусе? Јок Јоле! И шта имамо: имају свој државу, попали ли су нам цркве и отели део територије.

Па која "едукација" ће спасити Шведе за 30 година са овим горе стањем? Која? О чему ми причамо овде?

Подели на овим сајтовима

пре 20 минута, Ćiriličar рече

Ово што сви сами себе лажемо, правимо се слепци. Дакле после Другог рата, Албанци су масовно бежали из Албаније на КиМ. Да ли је куртуролошки, религиозно и по боји коже ближи Албанац Србиу или неки Нигеријанац или Авганистанац Шведи и Немцу? Наравно Албанац Србину. Јер маса Албанаца су и католици. Уз то, Албанци су као и Срби живели у друштву верских НЕслобода. Дакле друшво их је поу-насилно притискало да се уједнче у "братсво и јединство".

Да ли су се Албанци асимиловвали? Рађали по једно дете, чинили абортусе? Јок Јоле! И шта имамо: имају свој државу, попали ли су нам цркве и отели део територије.

Па која "едукација" ће спасити Шведе за 30 година са овим горе стањем? Која? О чему ми причамо овде?

Ти рече негде на теми да не живиш у Србији? Па како сад то да Србин одлази у неке тамо крајеве да квари чистоту културно-етничку чистоту локалаца?

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Bokisd рече

nekoliko stotina hiljada migranata

Којих хиљада....силовања и криминал су мали симптом....то ће да се умањи и стане не некој стопи криминалитета....овде су друге ствари у питању. Религиозне, културолошке, наталитетне...а упитању је на дуже сам опстанак Европе. У историји хришћанској Европа никада није била у већој опасности. Била је у опасности након пада Византије (пре тога Србије) и надирања Османлија....ипак заустављени су на Балакану....е, сада је Европа у вечој опасности....као свако царство и свака империја које се урушило изнутра.

Јер, то су лудачке илузије да се протестанти могу вратити у праву веру, са женама кардиналима, са женама лезбејкама које су "свештеници", са легализованим абортусом, са најгорим злом новим либерализмом...а истовремено долазе здрави, религиозни, ПОТЕНТНИ људи друге вере која дрћи до наталитета, до породице, друге културе и традиције. Ислам као ислам је у огромној наталитеној експанзију, са процентима који се мере у декадама не једноцифрено...и шта оће нека Меркел?

Са друге стране, европски човек потпуно разбожен у директном суживоту са исламом, као религиозно биће, тражећи Бога, хтиући да попуни ту празнину коју нуди либерализам - прихватиће и прихвата ислам.

Многе Швећанке, Британке су прихватиле ислам, родиле туце деце и живе по правилима вере....и добро се осећају!

Ми овде причамо не против ислама, не као расисти, причамо у изумирању Европе.  Када су митополита Амфилохија питали: ташто је Бог допустио да се Његове светиње на КиМ поруше, народ протера...он је рекао: Албанци нису у правој вери, али су макар испуњавали онај природни закон, Божији закон, закон РАЂАЊА! Зато им је Бог препустио земљу...сетимо се речи патријарха Павла о томе?

Које црне патроле, полиције, силовања, расизам...то су фореме, јер спроводи се инжењеринг а стварања новоих друштава, и то са људима верујућим, потентним,, са народима чији наталитети расту у декадним процентима, насупрот килаве и у неморалу огрезле Европе која нема ни једно дете по породици. Која нема ни породице. Којој су "свештеници" разних полова, хомсексуалци....јесмо ли ми ико нормални да можемо мислити да ће ти људи гледати такву Еврепу другачије него са претиром? Па и јесмо з апрезир!

Додај још која зла је Европа чинила тим народима у њиховим земљама и данас чини....е, сада ће да куса кашу коју је кувала. Зашто? Јер том Европом управљају људи, не политичари, финасијери које не занима ни вера, ни нација ни кожа - него профит. У тој колизији, у том хаосу, судару европског импотентног либерализма и развратног, са потентним здравим народима који долазе - Европа нема шансе!

Дакле, нико те народе не осуђује, нити те људе....питање је да ли клекнути на колена или штити своју земљу? И како је штитити? Едукацијом :))  Или Рилета послати да им цитира теј ријатц...не будимо смешни бре.

Подели на овим сајтовима

пре 22 минута, Juanito рече

Ти рече негде на теми да не живиш у Србији? Па како сад то да Србин одлази у неке тамо крајеве да квари чистоту културно-етничку чистоту локалаца?

Момак, глуп ти је, извни, коментар. То је полемика сеских снаша, кад крену о салети, а заврше о томе чија баба је гатала. мани...знам да се као "мигрант" и ожењен валда несрпкињом осећаш пропзван, али погрешно се осећаш,...или сагледај контест приче, или заобиђи са шупљом.

Да, ја сам "мигрант" више од пола живота и шта са тим? Мулти-култи друштво је био и Тарс у време Светог Павла, али тада се о Платону и Сократу причало по улицама, а данас се прича о мепшању људи са доста дубоком вером и традицијом (мигрантима) са имоптентним гованрима (у ЕУ), који пропагирају педарастије, права на убиства деце у стомаку и то...ти си мало промашпио причу. Мало више...

Подели на овим сајтовима

NASLOVI.NET

Zvaničnik je to rekao očekujući masovni pokret izbeglica iz sirijske...

Подели на овим сајтовима

пре 21 минута, Ćiriličar рече

Многе Швећанке, Британке су прихватиле ислам, родиле туце деце и живе по правилима вере....и добро се осећају!

Да додам, овим нашим шампита-хуманистима: ово цитирано, ја поштујем исто онолико колико и сваку нормалну породицу  ма које вер. Јер ово је трилион трилион пута боље, него нека бабетина, која се_е о неким правима тамо, са својом смрдљивом мачкетином, која нити има вере, нити нације, нити икога сем свога дупета поштује...и своје каријере.

Управо зато смо ми КиМ изгубили, а по речима и Амфилохија и Патријарха Павла, и управо зато ЕУ нема шансе са овим људима....боље је да Европа буде у исламу који ће да држи до традиционалне пордице, него да буде у либералном разврату који има сатанистиче црте.

Ето, јесам довољно јасан сада? Можда контрадикторан? Ма јок - то је иста прича! И то права прича! Ови либерали "политички коректни"...бре они РАЗАРАЈУ породицу, они су против хришчанског морала који је прилично благ у однсу на ислам...чакеј, па то значи да су лажовчине, да су 100 пута више против исламсог морала, који је строг...и нека је!

Ту је кавак, лажи и преваре овога инжењеринга.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...