Рапсоди Написано Фебруар 27, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2020 Вилер Текс је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Фебруар 27, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2020 U poslednjih nekoliko godina, isti kraj, samo ono što znam iz ličnog ili iskustva mojih najbližih: ispred moje zgrade, izbodena devojka nožem jer se po majici videlo da je lezbejka, sa naših kola smo prali krv; na uglu naše ulice upucan čovek, mrlja od krvi ostala danima; drug pretučen, završio u bolnici jer je imao dugu kosu; meni i mom deveru oteli telefone na ulici, u dva odvojena incidenta, njega i izudarali; maltretirali grupu devojaka iz Indije u pabu, moj drug ih branio pa se završilo tučom; svi počinioci "naši". Тражитељ је реаговао/ла на ово 1 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Фебруар 27, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2020 пре 5 минута, Paradoksologija рече U poslednjih nekoliko godina, isti kraj, samo ono što znam iz ličnog ili iskustva mojih najbližih: ispred moje zgrade, izbodena devojka nožem jer se po majici videlo da je lezbejka, sa naših kola smo prali krv; na uglu naše ulice upucan čovek, mrlja od krvi ostala danima; drug pretučen, završio u bolnici jer je imao dugu kosu; meni i mom deveru oteli telefone na ulici, u dva odvojena incidenta, njega i izudarali; maltretirali grupu devojaka iz Indije u pabu, moj drug ih branio pa se završilo tučom; svi počinioci "naši". И какве то има везе са мигрантски насиљем? То не значи да мингранти не праве огромне проблеме који се мање више толеришу. И малопре рече да те је тек ова патрола уплашила а сад наприча харлемске приче. Предраг М and Србољуб+ је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
emilija Написано Фебруар 27, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2020 пре 8 минута, Вилер Текс рече И какве то има везе са мигрантски насиљем? То не значи да мингранти не праве огромне проблеме који се мање више толеришу. И малопре рече да те је тек ова патрола уплашила а сад наприча харлемске приче. Pa kao sto rekosmo, dovoljno nam naseg zla pa da ne prizivamo pride. Плаво Небо and Вилер Текс је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Фебруар 27, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2020 пре 21 минута, Вилер Текс рече Аха "додирни ме свети човече". Nije za to potrebno biti svetac... dovoljno je ne biti desničarski majmun... šta više, ne znam ni kako desničarskim majmunima uspeva da saosećaju samo sa nekim ljudima koje smatraju kao svojim... meni je to potpuno neljudski i zahtevalo bi poseban mentalni trud... пре 21 минута, Вилер Текс рече Па што онда рече да нема потребе да коментаришеш да је људима у Пироту догорело до ноката због миграната? Zašto bih morao da komentarišem izjavu svakog taksiste? пре 21 минута, Вилер Текс рече Само нас мани ББЦ вести и лажних извештаја како полиција савршено ради. Чуј из Комесаријата и МУП кажу да је све у реду. Ако ББЦ и мурија то кажу онда је све у реду. A koji izvor bi prihvatio? Samo onaj koji kaže ono što želiš da čuješ? ana čarnojević је реаговао/ла на ово 1 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
emilija Написано Фебруар 27, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2020 пре 54 минута, Avocado рече Pa dobro, budući da imaš retardirane predrasude o čitavim grupama naroda ne bi trebalo da me čudi što imaš i retardirane predrasude prema meni... kakvo izlaganje, tak'a i predrasuda...:) Вилер Текс and Србољуб+ је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плаво Небо Написано Фебруар 27, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2020 пре 8 минута, Вилер Текс рече И какве то има везе са мигрантски насиљем? То не значи да мингранти не праве огромне проблеме који се мање више толеришу. И малопре рече да те је тек ова патрола уплашила а сад наприча харлемске приче. Сви они причају о насиљу и црној хроници широм Србије, а нико не каже да повећању црне хронике доприносе и мигранти. Илегално улазе у Србију, тероришу народ на својим рутама, занемарљив број тражи азил овде, неће да се интегришу, а да неко од нас тако уђе у ЕУ одмах би нас депортовали, моментално и још забранили улазак на више година. Зашто се не поштују закони у Србији о илегалним странцима? Зашто им се не ограничи кретање и не врате у земљу одакле су дошли након истека законског рока? Вилер Текс, Предраг М, Благовесник and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Фебруар 27, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2020 пре 30 минута, Вилер Текс рече Тако што кажу типу да не уринира на улици? Том типу никада не би рекли да не уринира на улици да није црнац И то знаш одлично. А на тој улици дневно ко зна колико њих уринира, па самозване патроле не реагују. А код овог се све запањили: "Пази пиша на улици, јбт!". Мукице никада нису прошле улицом и виделе неког како уринира...пахуљице. ana čarnojević, Paradoksologija and Avocado је реаговао/ла на ово 3 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Фебруар 27, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2020 пре 1 сат, emilija рече Boki, ovaj te udavi polako al' nacisto , naviko sam, ... sas Avocado i me', imamo mi tako razne momente,.... emilija је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
emilija Написано Фебруар 27, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2020 Управо сада, Bokisd рече , naviko sam, ... sas Avocado i me', imamo mi tako razne momente,.... izgleda imas nerve k'o one sajle za vezivanje prekookeanskih brodova:) Благовесник and Bokisd је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Предраг М Написано Фебруар 27, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2020 @Paradoksologija ај молим те да заједно ти и ја прошетамо кроз Г Принципа, Карађорђеву и те споредне улице да ме упознаш са тим питомим мигрантима и тим злим Србима. Плаво Небо, emilija and Рапсоди је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плаво Небо Написано Фебруар 27, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2020 пре 5 минута, GeniusAtWork рече Том типу никада не би рекли да не уринира на улици да није црнац И то знаш одлично. А на тој улици дневно ко зна колико њих уринира, па самозване патроле не реагују. А код овог се све запањили: "Пази пиша на улици, јбт!". Мукице никада нису прошле улицом и виделе неког како уринира...пахуљице. Такви што уринирају по улици да их сви виде су исти као и тај мигрант. Сакриј се барем да те нико не види ако те је потерало. На то су мислили чисто да знаш. Србољуб+ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Фебруар 27, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2020 пре 4 минута, emilija рече izgleda imas nerve k'o one sajle za vezivanje prekookeanskih brodova:) pogledam poruku, i onda odem malo u drugu sobu i.... .... i onda se vratim smiren i pisem lepo na forumu.... Предраг М је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плаво Небо Написано Фебруар 27, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2020 пре 1 минут, Предраг М рече @Paradoksologija ај молим те да заједно ти и ја прошетамо кроз Г Принципа, Карађорђеву и те споредне улице да ме упознаш са тим питомим мигрантима и тим злим Србима? Брате, шта ће странац који је илегално ушао у нашу државу на улици да се слободно креће? emilija and Предраг М је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ćiriličar Написано Фебруар 27, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2020 пре 6 минута, Bokisd рече pogledam poruku, i onda odem malo u drugu sobu i.. Предраг М, emilija, Рапсоди and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука