Jump to content

Прогон Српске Православне Цркве у Црној Гори од стране конвертита

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 2 минута, RYLAH рече

Стоти по реду. И вазда прво покушава да крије, ал не зна, или као и увек мисли да су сви сем њега дебили па се и не труди да се крије, и онда кад га провале сви на теми креће масовно вређање. И онда батали тај проваљени, и дође са неким левим и опет иста прича.

:)) Meni prvi glas o tome. Ja sam mislila da on ima samo svoj jedan nalog, bar se tako izjašnjavao.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 2.6k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

пре 4 минута, RYLAH рече

Стоти по реду. И вазда прво покушава да крије, ал не зна, или као и увек мисли да су сви сем њега дебили па се и не труди да се крије, и онда кад га провале сви на теми креће масовно вређање. И онда батали тај проваљени, и дође са неким левим и опет иста прича.

E, i ti si nasao kome da odgovaras na pitanje o duplim nalozima : )

Sestra Viktorija je tu sampion Pouka od osnivanja. 

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Вукашин рече

E, i ti si nasao kome da odgovaras na pitanje o duplim nalozima : )

Sestra Viktorija je tu sampion Pouka od osnivanja. 

Она се макар не представља као нешто што није.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Вукашин рече

Ne znas njenu  istoriju : ) 

Знам, на истим смо темама дуго били. За разлику од овог кад покушава да ботује, она никад није порицала кад је провале, на то сам мислио.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Intervju sa Darkom Đogom: “Ako propustimo da se odazovemo na poziv naroda-Crkve, sami smo sebi krivi”

ISTOKRS.COM

Razgovaramo za Istok sa protoprezviterom stavroforom  Darkom Đogom, vanrednim profesorom na Bogoslovskom fakultetu u...

Подели на овим сајтовима

пре 15 минута, RYLAH рече

Знам, на истим смо темама дуго били. За разлику од овог кад покушава да ботује, она никад није порицала кад је провале, на то сам мислио.

Nije poricala kad postane ocigledno, a pre toga nema pojma ko je ta popadija...:D

• Хахаха 1
Подели на овим сајтовима

пре 30 минута, Golub рече

Кад сам пре пар година погледао овај филм помислио сад да се можда мало  и претерује, је обилазећи Црну Гору нисам веровао да ће се народ овако пробудити:

Али сад ми је јасно, да је пророк Таса био у праву, као и увек у његовом пророковању, кад је изрекао ово пророштво. Погледати од 35. минуте филма, а Владика Атанасије изриче пророштово у 36. минути филма:

Ево на РТЦГ-у изгледа(не гледам, јављају други) да пљују Митрополита. Направили неку посебну емисију у његову "част".

Нек нам Бог да среће да се врате дани, славни дани наше прошлости...

Подели на овим сајтовима

Каменују поново...   ,,сваки камен њему, један Христу мање!''

Untitled-1-568bf416c4a44.jpg

"Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо"

Архимандрит Софроније

Подели на овим сајтовима

пре 20 минута, Pontifex Emeritus рече

Врло је битно да наша Црква пробуђену веру народа прихвати и правилно усмери. Да народ Цркву истински осећа као свој дом и своје огњиште, а да Црква народ осећа као своје тело. А даће Господ да тако буде. Да се Срби истински обоже и прирасту уз Христа. 

Ja ti napisah da je to pitanje odavno reseno, da su Srbi Hristovi : )

Nije to nikakav mit, vec savez, potvrdjen krvlju vise puta kroz istoriju.

Mozemo da lutamo levo-desno, ali to opredeljenje se ne menja. Pa vidis i sam koliko su ovaj narod zaglupljivali raznim ideologijama i smecem koje se servira na razne nacine...ali taj narodni duh ne mogu da uguse.  Bukvalno se dizemo iz pepela kad svi misle da smo gotovi : )

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, niksicanin рече
пре 3 часа, Bokisd рече

Pa, nije bas samo diplomatski, ima to mnogo veci znacaj s obzirom na slicnost crkvene situacije u Ukrajini i CG, i sa Onufrijem ako dodje treba da se sasluzuje i da se pokaze jedinstvo crkve u CG i SPC sa Onufrijem i crkvom u Ukrajini (ovi u VP i Vartolomej ima da :1314_womens: ...:smeh1:), ko bese pre neki dan u ime RPC je pricao o tome kako RC podrzava crkvu u CG i kako je to sve slicno sa crkvom u Ukrajini ....dok su ovi raskolnici cisto jedna prolazna epizoda i skroz nebitni...itd...

Bas si mi diplomatski odgovorio tako da nema veze sa onim sta sam pisao, ti pises sta ti se svidja a kao sa mnom sve razgovaras, nigde veze.

Pa, ne znam ni ko si i sta zastupas i sta ti je namera pisanja i slicno, kako bre da razgovaramo nesto konkretnije,.... neces valjda da ti pricam svoju zivotnu biografiju i dogodovstine,...:dedica:

I, nista bre bratko Niksa junace moj, nista nisi ni napiso konkretno do sad, nego sve nesto nepovezano. I, ako tebi crkvena situacija u CG i Ukrajini nije nista i da delimo slicnu sudbinu i da se RPC i SPC - MCP medjusobno podrzavaju, i da to nema neke veze i da nije nesto konkretno, ....onda ne znam da li i mozemo da razgovaramo o bilo cemu, ... ajd cao, koliko vidim mozda si i dobio malo odmor od foruma,...:)))

Подели на овим сајтовима

„Често нам говоре да ми, нисмо ми, и да је нормално да се граничимо сами са собом. А ми се, што се данас види као никад, граничимо се и са Небом, јер су наши преци ту границу често, и са лакоћом у страдању прелазили. Имамо такозвани ,,бијели шенген” са Небом. И зато сада тако лако, и Небо може да се спусти до нас. Ако ми не вјерујете: отворите прозор. Ено га небо! Гледајте! Ено га на улицама Црне Горе! Молим се само да не буде олује“

ISKRA.CO

Милош Биковић се последњих година и ријетко помјера из средишта пажње. Већ од прве секунде премијерног...

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...