Jump to content

Прогон Српске Православне Цркве у Црној Гори од стране конвертита

Оцени ову тему

Препоручена порука

"Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо"

Архимандрит Софроније

Подели на овим сајтовима

• Одговори 2.6k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

Занимљиво да нико од администраторске власти са форума не реагује на клевету о секти и отимању форума коју је написао Понтифекс на рачун о.Зорана и других, па и самог форума а брзи су када је Амфилохије у питању? Ја бих га пријавио али не умем :)Какви су то двоструки аршини уведени? Или је то отворен лов на вештице како рече о. Зоран? 

Подели на овим сајтовима

пре 30 минута, The Godfather рече

Me ne - to se nije desavalo :)) I ti Cirko izmisljas. Nije Rile vodio hajku na mitropolita Porfirija na osnovu montiranih i isecenih snimaka, nije hajka vodjena ni na ep Irineja Bulovica od strane lude popodije, potonje savetnice ep umirovljenog Atanasija, nije hajka vodjena ni na Patrijarha na osnovu snimaka tajno nacinjenih sa sednice PBFa ( koji su protiv zakonito pusteni u etar bez saglasnosti i znanja svih aktera ), nije hajka vodjena ni povodom prepiske izmedju Patrijarha i gle cuda - ep umirovljenog Atanasija ( koja je takodje pustena na volseban nacin u etar ), nisu ni izdavana paralelna tj alternativna saopstenja sa Sabora na osnovu kojih su razapinjani Patrijarh i Sinod, nista od toga se dragi moj Cirko desilo nije, ti si to sanjao, elem da poentiramo - Djurovic dr Zoran je najvece zlo koje je zadesilo SPC i da nije njega, sve bi bilo bajno i sjajno. Iskljicite mozgove, sta ce vam, slusajte nas - mi cemo misliti umesto vas, i govoriti vam sta jeste, a sta nije, imamo info da padre radi za CG UDBU i po njihovom nalogu ( ovo zadnje karikiram, ali tako nekako kad se pravede )

I tako....?

Јел ти беше онај што је тражио доказе против мене? Нисам сад сигуран, било вас је толико.

Кад је ваш гуру изгледа решио да ме опљуне даље од овог форума, па ми је пришио умоболну причу да сам писао трактате против Синода, па све до лудачке приче да сам писао да Патријарх има децу. Па си ти онда онако ревносно ишао по форуму, шатро пејтовао пар мојих писања где сам вређао некога, али реално ништа ниси могао да нађеш и сморио си се. 

И ти си сад нашао да кукаш кад се на форуму коначно стало на пут тој лудачкој атмосфери?!

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, The Godfather рече

@Родољуб Лазић kada bi se ponaso kao ti - sada bi poceo javno da naricem po forumu i da se zalim administraciji da si me uvredio napasivsi da sam trabant, kada bih oponasao tebe - takodje bih poceo da saljem ljudima priv por i da ih ubedjujem u svoje stavove, praveci od sebe zrtvu itd....

Treba ti pomoc - definitivno!

Рећи за некога ко безусловно и некритички следи неку другу личност и прихвата све њене ставове, рећи за њега да је трабант није увреда. За разлику од тога Ђуровић и врло често и ти и још понеко из "екипе" сте уличарским начином и речником вређали све који вам нису били по вољи. И пријављивање с времена на време таквог понашања и речника је све само не "нарикање". А ово друго је потпуна глупост, да сам некога убеђивао и да сам се правио да сам жртва. 

Не, не треба мени помоћ, не секирај се. 

Подели на овим сајтовима

пре 17 минута, Родољуб Лазић рече

Не, не треба мени помоћ, не секирај се

Veoma pretenciozna izjava koja dokazuje upravo suprotno, svaki psihijatar ce ti to potvrditi, onog trenutka kada pomislis da ti pomoc nije potrebna - presao si zamisljenu granicu itd ...ali dobro - kako ti kazes, malo je nerealno od mene traziti da postanes svestan svoje nesvesti.

Подели на овим сајтовима

И Ђукановић и његове гаће су у паду... и  као што то обично бива прво падају гаће  па онда власник гаћа:

milo-djukovanovic-epa.jpg.a2311f8c1eec57eaa790e57cdab70dc5.jpg

"Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо"

Архимандрит Софроније

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, RYLAH рече

Јел ти беше онај што је тражио доказе против мене?

Ta tema je zakljucana.

( ako mislis na kom u kome si pisao sta ko kome lajkuje, a posle odredjenog vremena ljude koji gledaju isto - nazivao umobolnicima )

пре 10 минута, RYLAH рече

Па си ти онда онако ревносно ишао по форуму, шатро пејтовао пар мојих писања где сам вређао некога, али реално ништа ниси могао да нађеш и сморио си се

Pomesao si me sa nekim. ( ali ne bi me cudilo da izmisljas, nije ti prvi put )

P.S. pravo da ti recem, ne citam sta pises, i nisam blesav da maltretiram sebe prolazeci kroz tvoja pisanija.

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, The Godfather рече

Veoma pretenciozna izjava koja dokazuje upravo suprotno, svaki psihijatar ce ti to potvrditi, onaga trenutka kada pimislis da ti pomoc nije potrebna - presao si zamisljenu granicu itd ...ali dobro - kako ti kazes, malo je nerealno od mene traziti da postanes svestan svoje nesvesti.

Твој закључак да ми треба помоћ је следио следио ни из чега, из исконструисаних и бесмислени тврдњи. И зато сам рекао да ми помоћ не треба. Али то је твој стил, преузет од Ђуровића - вређање, исмевање, омаловажавање... Врло тужно. 

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Вукашин рече

@Родољуб ЛазићZbog cega tebe banovase pre par godina? Nisam aktivno pratio forum u to vreme.

Вршиш психолошки притисак према неистомишљенику!

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Ромејац рече

Вршиш психолошки притисак према неистомишљенику!

Prosto mi je neverovatno da je on mogao biti banovan, pa me zanima kakav greh ucini :D

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Вукашин рече

@Родољуб ЛазићZbog cega tebe banovase pre par godina? Nisam aktivno pratio forum u to vreme

Питај њих. Што се мене тиче - без икаквог ваљаног разлога. А то, у крајњој линији, вероватно може да се пронађе и на мом профилу. 

Подели на овим сајтовима

пре 52 минута, Родољуб Лазић рече

. Предлажем привремену забрану  дислајк дугмета, које се злоупотребљавало, а и даље се злоупотребљава, од појединих Ђуровићевих трабаната,

пре 53 минута, Родољуб Лазић рече

е злоупотребљавало, а и даље се злоупотребљава, од појединих Ђуровићевих трабаната, као средство психолошког притиска на неистомишљенике

Sto bi moje dete reklo:Da l si realan.. 

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Ромејац рече

Да, то јесте тако када се ради организовано, синхронизовано и у групи. Као што се овде радило. Распитај се мало. А и сама чињеница да вас је ово толико узбудило говори нешто. 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...