Jump to content

Прогон Српске Православне Цркве у Црној Гори од стране конвертита

Оцени ову тему

Препоручена порука

Цео терен тробојка и порука из Пљеваља: Устала је Црна Гора, светиња се бранит’ мора

Величанствена тробојка је данас осванула и на једном кошаркашком терену у Пљевљима.

У току цртања тробојке, поред терена се у једном моменту појавила и полиција, која се понашала веома професионално. На жалбе људи на непрофесинално понашање, претресе и заустављање од стране лица са фантомкама, дугим цевима и без идентификације на униформама претходне вечери, за које сумњају да су доведени са стране, вођа патроле полиције их је упутио на начелника Центра Безбедности у граду, након чега су полицајци отишли.

На снимку који је на свом фејсбук профилу објавио Марко Милачић, лидер Праве Црне Горе, види се група грађана поред осликаног терена како пева песму са речима "Устала је Црна Гора..."

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

• Одговори 2.6k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

Шумадија на ногама: Мило увео и нову реч у наш језик — светињокрадица!

Хиљаде грађана Аранђеловца учествовало је у литији за одбрану православних светиња у Црној Гори.

Грађани су носећи иконе и црквене бајраке присуствовали молебану у Храму Светих апостола Петра и Павла.

Међу окупљенима се могло чути да више људи није било од петооктобарских промена, кад је у Аранђеловац долазио Војислав Коштуница.

Професор доктор Часлав Копривица обратио се народу и поручио да се Србија мора огласити.

„Ако Албанци имају право на природну Албанију, онда и Срби имају право на Природну Србију“, рекао је он.

Доктор политичких наука Душан Пророковић истакао је да је Мило обогатио наш језик новом речи — светињокрадица.

Историчар Александар Раковић је праћен овацијама поручио: Мило је прво украо референдум, па је украо језик, па је украо вољу народа и увео Црну Гору у НATO, сад хоће да украде цркву. Е ту се мало прерачунао!

https://rs.sputniknews.com/vesti/202002011121639303-sumadija-na-nogama-milo-uveo-i-novu-rec-u-nas-jezik---svetinjokradica-foto/

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече

Zašto spominješ samo njih dvojicu a ne celivitu SPC? 

У праву си! Праштај брате?  

Напад НАТО пакла је усмерен на целовиту СПЦ, али су тренутно на првој линији фронта Митрополит Амфилохије и Владика Јоаникије!  Стога признајем грешку да сам поменуо само ове са прве линије, а требао сам и целокупну нашу Свету Светосавску Цркву!  Јер ако не одбранимо Морачу и Острог, нећемо ни Дечане ни Љевишку...  

"Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо"

Архимандрит Софроније

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Golub рече

Напад НАТО пакла је усмерен на целовиту СПЦ, али су тренутно на првој линији фронта Митрополит Амфилохије и Владика Јоаникије!  Стога признајем грешку да сам поменуо само ове са прве линије, а требао сам и целокупну нашу Свету Светосавску Цркву!  Јер ако не одбранимо Морачу и Острог, нећемо ни Дечане ни Љевишку...  

Insistiranje pominjanja samo njih dvojice lako može da se desi da ostane samo jedan pogotovo što tu nedostaje I treći. 

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

пре 18 минута, Milan Nikolic рече

сторичар Александар Раковић је праћен овацијама поручио: Мило је прво украо референдум, па је украо језик, па је украо вољу народа и увео Црну Гору у НATO, сад хоће да украде цркву. Е ту се мало прерачунао!

Ne bi ja potcenio Mila pogotovo što je u svemu navedenom imao po svačiji blagoslov tj. Podršku. 

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

@The Godfather Milo je klasični diktattor I kao takav će Crkvene proteste pokušati da svede na političke. Nek se naši dobro čuvaju te zamke I Nek usade u svojoj žrtvi duboku suzdržanost. 

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, The Godfather рече

Samo se pitam, da li se ovo moglo izbeci da je gg. Radovic u poslednjih 20 godina podnosio zahteve za uknjizbu nepokretnosti na ime SPC?

Do 2007 je to mogao bez problema, a od 2007 je za svaku nepokretnost mogao da podnosi zahtev za uknjizbu na ime SPC ukoliko u trenutku podnosenja zahteva za uknjizbu u katastru kao vlasnik te nepokretnosti nije bilo upisano neko drugo lice.

Ako mora da se gine, hbg, da ginemo, ali ja necu da ginem sa poklicem na usnama da je gg. Radovic "svetac koji hoda" zbog toga sto je propustio da radi ono sto mu je bila duznost. A nije mi ni deda, nijedna od moje dve pokojne babe nisu imale nista s njim.

Ako mora da se gine, hbg, da ginemo, ali ja necu da ginem sa poklicem na usnama da je gg. Radovic "svetac koji hoda" zbog toga sto je propustio da radi ono sto mu je bila duznost. A nije mi ni deda, nijedna od moje dve pokojne babe nisu imale nista s njim.

P.S. Moj nalog na ovom forumu je banovan.

P.P.S. Ne druzim se sa fanariotima.

Подели на овим сајтовима

пре 13 минута, Milan Nikolic рече

...u temi jutra sa Andrijom Mandićem. Iz Podgorice nam se uključuje Milan Knežević.

Андрија Мандић:

,,Ја имам поверење у нашег Митрополита (Амфилохија), имам поверење у владику Јоаникија, у владику Димитрија, владику Атанасија, и свакако када они функционишу заједно са нашим Патријархом Њ.С. Иринејем и са светим Синодом и нашим светим Сабором ми не треба да бринемо да ће ту било шта бити пропуштено од стране Цркве.''

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече

kao takav će Crkvene proteste pokušati da svede na političke.

Ovo i de fakto jesu politicki protesti ( i teorijski po definiciji ) ma kako ih neko predstavljao i dozivljavao. Upereni su protiv jednostranog politickog akta rezima u Podgorici, i isti je bio i jeste povod za njih. Prosto i jednostavno! ( i istinito, svidelo se to nekom ili ne )

Подели на овим сајтовима

пре 25 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече

Insistiranje pominjanja samo njih dvojice lako može da se desi da ostane samo jedan pogotovo što tu nedostaje I treći. 

Добро, што се тиче првр линије фронта додајем и трећег Владику Методија! :)  с правом, јер јр први и физички настрадао ... 

а свакако и целокупна СПЦ са Христом на челу!

"Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо"

Архимандрит Софроније

Подели на овим сајтовима

Napad je na Crkvu u cellini, bilo na Kosovu, Ukrajini ili Siriji,Crnoj Gori a vide se neki izvodjaci, a neki ne. Uspesno se brani jedino ako se sve brani.

Послато са SM-A530W користећи Pouke.org мобилну апликацију

Подели на овим сајтовима

Да будемо као деца... 

Архимандрит Софроније

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...