Jump to content

Поуке.орг најчитанији црквени сајт у Србији - шта вам се свиђа а шта не?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Пре сат времена, Bojan* рече

I meni se ne sviđa što su banovali Anu B.  :kupanje:

Ja bi je odbanovao. I to odma.

Најмањи је проблем некога одбановати... АЛИ, ако неко непрестано псује, понаша се некултурно према члановима и администрацији, то је разлог да не можемо дозволити њено учешће на форуму. Молили смо је више пута, стављали на одобравање - не вреди...

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Поуке.орг инфо рече

Најмањи је проблем некога одбановати... АЛИ, ако неко непрестано псује, понаша се некултурно према члановима и администрацији, то је разлог да не можемо дозволити њено учешће на форуму. Молили смо је више пута, стављали на одобравање - не вреди...

Dobro nema veze tu je Jestira :smeh1:

Подели на овим сајтовима

@Поуке.орг инфо који члан Поука (модернатор) моће да обрише моје текст, ако ја то хоћу. Јер мени после 15 минута дође забрана то да урадим.

Конкретно хоћу да обришем један текст који се тиче научног рада... небитан за теме иначе, на форуму..

И имам једну замерку, у клуб астрономија се наводе категорије тема које су нестручно направљене. Етапе развоја форме звезда од "настанка" до "нестанка", се наводе као засебна тела уместо да буду у једну тему која би их обухватила. И недостаје космички инжењеринг рецимо и уопштено тема која се бави новостима у тој области. А те теме постоје ван клуба на форуму!!!

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, Поуке.орг инфо рече

Звана АНА Б 

Pa daj, sto vise pustate te duple naloge? Ako nekog banujete a onda svesno pustate dupli nalog, onda nista niste uradili. Ili kazite - nema pravila, moze jedan clan imati koliko hoce naloga pa da malo svi sami sa sobom pricamo kad nemamo s kim...

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, geronymo рече

A gdje Rakić? 

Čovjek, stvarno ovdje fali

Da namane i zapreti 2,3 puta. Kad namane, 5 clana popadaju od siline udarca ! :D :D A onda ide bem te robijooooooooo, gghahahah .

,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." :D:D

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Nikola Stojanovic рече

Da namane i zapreti 2,3 puta. Kad namane, 5 clana popadaju od siline udarca ! :D :D A onda ide bem te robijooooooooo, gghahahah .

и прочаја :D

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

Драго ми је што сте најчитанији. Волео бих да на форуму има мање сензационалистичких текстова о епископима наше цркве а више душекорисних текстова. Похвале за брата који качи вести на сајт.

Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити;

Подели на овим сајтовима

пре 13 часа, Поуке.орг инфо рече

@feeble Нисмо имали појма да је то њен налог... 

Недостају вам  профили тајних агената :smeh1:

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

Od Akapulka do Nijagare samo traže pare.

A od Aljaske pa sve do Kine topiš se od miline. Brrrr i od zime.. 

A u Japanu sve ode na hranu.

Ipak je najlepše u svom stanu.

Sedneš u fotelju, zamisliš želju i život ti prođe u veselju.

Jedi, lezi, zevaj.. I pomalo pevajjj :whackado::aplauz::naklon:

cool.lie.talker

Подели на овим сајтовима

Pa kako nece biti najcitaniji kad pokrenem temu o homosexualnosti i forum se usija, hahaha:smeh1:

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...