Jump to content

Поуке.орг најчитанији црквени сајт у Србији - шта вам се свиђа а шта не?

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 42 минута, Jestira. рече

Dobar je Rakić nek mu Bog oprosti za sva banovanja :tongue:

On je ljudina!

Ima veliko srce!

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

пре 9 часа, Ćiriličar рече

Бокаца, Кум и друге врлинске људе да не помињем, да их не срамотим, те помисли неко да су са мном, оваквим, у неком клану.

:cheesy3: ... (:D)

Подели на овим сајтовима

On 5.1.2020. at 20:16, Поуке.орг инфо рече

Најмањи је проблем некога одбановати... АЛИ, ако неко непрестано псује, понаша се некултурно према члановима и администрацији, то је разлог да не можемо дозволити њено учешће на форуму. Молили смо је више пута, стављали на одобравање - не вреди...

Ne pratim forum toliko, pa nisam u toku. Nisam video ovo o čemu pišete. Pretpostavljam da ste obrisali. Njeni komentari, oni koje sam čitao, meni su simpatični, uglavnom.

Osim psovki, meni je na primer ružno kada neko ubacuje engleski umesto maternjeg srpskog jezika.

Подели на овим сајтовима

пре 16 минута, Bojan* рече

Ne pratim forum toliko, pa nisam u toku. Nisam video ovo o čemu pišete. Pretpostavljam da ste obrisali. Njeni komentari, oni koje sam čitao, meni su simpatični, uglavnom.

Osim psovki, meni je na primer ružno kada neko ubacuje engleski umesto maternjeg srpskog jezika.

1306_womens

• Радостан 1
Подели на овим сајтовима

Pa svidja mi se razvoj sajta,ja sam ovde od 2012 i sajt je doživljavao konstantne promene u vezi hot tematika. Dinamičnost sajta nije uništila slobodu misli i to će ovaj sajt izdvojiti od svakog sličnog.

Ovde važi i ona apostolska: A kad se bijete gledajte da se ne istrebite :)

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...