александар живаљев Написано Децембар 31, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2019 Календарску 2019. Поуке.орг завршавају као најчитанији црквени сајт у Србији. По рангирању Alexa годину завршавамо као 334. од свих могућих сајтова који се прате у Србији ( страних и домаћих). Просечни посетилац проведе 13,45 минута дневно уз Поуке. Обично, најбољи црквени сајтови у свету се крећу између 400 и 600 места. Поуке. орг су у овој години имале експанзивни раст читаности, у једном тренутку смо били на 210. месту. Не желимо овим да се хвалимо, на неки начин у питању је већ "лањски снег". Желимо нешто друго - да вас питамо шта вас је највише привлачило или одбијало на Поукама и какве би промене на сајту желели? Хвала на сарадњи. Поуке.орг - ЖРУ Hadzi Vladimir Petrovic, Аристарх, Душица and 9 осталих је реаговао/ла на ово 5 6 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана, два Написано Децембар 31, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2019 Не могу Поуке бити у потпуности покривене статистичким прегледима, календарског типа. Свакако лепи подаци, да се честита. Оно што се мени допада, за ових пар година на форуму јесте та тежња да теме буду актуелне, препознатљиве. Засмета повремена тежња ка истраживачким пројектима везаним за поједине аватаре. Сто пута сам рекла, нећу бити теолог, што због година, што због времена,(сећам се кад је био атак на бабе, а ја баба, шта да радим, побећи не могу), али, да ли то значи да пред Богом немам шансе? Кад преминем, да ће ме испитивати све по реду од теолошлких дисциплина? Смешим се сад, драги форумаши..онако календарски, док петарде скоро па прозор моје собе досежу, шта да вам кажем... Milica Bajic, Нифада, geronymo and 3 осталих је реаговао/ла на ово 3 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Децембар 31, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2019 Заправо, то нам је био циљ све време...најчитанији сајт у церкви. Душица, geronymo, Дуња and 2 осталих је реаговао/ла на ово 2 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Јануар 1, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2020 Kada ce bisti slavlje, povodom toga? ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Јануар 1, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2020 Срећна свима Нова календарска, а и наступајућа Православна Н. Г. и Божићни празници. On 31.12.2019. at 20:25, александар живаљев рече шта вас је највише привлачило или одбијало на Поукама и какве би промене на сајту желели? Поуке су ми постале веома важна спона са Црквом, Вером уопште. Ретко кад сада одем на Литургију без да се сетим ове наше мале/велике заједнице. Привлаче ме, од свега највише, људи одавде. Ево неких: @Vladan :::. који ме је својим искуством и саветима умногоме вратио Литургији после несреће која је задесила моју породицу. Макар заувек ће бити мој брат, а богами уме да буде и онлајн духовник кад затреба. Њега сам упознала искључиво захваљујући Поукама. @obi-wan је прича за себе Обожавам да читам његове постове, могу и жмурећи да лајкујем. Ако не видим да пише неко време, искрено ми недостаје ♥️ @Smaragdni kamičak @Лапис ЛазулиЛиЛазулиЛиЛазули @Изида @JESSY@Сања Т.@Рапсоди @Душица@Дуња @Биљана, два девојке од којих сам много научила о много чему и на које сам поносна. Сигурна сам, кад би се среле да би једна другој биле као сестре. Нека ми опросте оне које нисам навела, ово сам онако на прву лопту; Свештеници који се труде и који нам, често, дивним текстовима осветљавају пут кроз тунеле којима пролазимо. Пар упечатљивих ми је остало од оца Жељка ( о причешћу ), оца Зорана ( на разне теме ), Марка Р ; Многи учени људи из чијих сам постова тако пуно научила, нпр. Хаџи В. П, Ведран, Александра В, Др Милојков...нажалост неких нема да пишу већ неко време. Одбијало ме то што је деловало у једном тренутку да на Поукама нема места за дијалог са администрацијом. Ова тема и уопште све делује да се то мења и драго ми је. Сметало ми је и колективно лудило које понекад настане на некој теми, па се сви редом чашћавају епитетима да те Бог сачува, а увек једно има улогу жртве и тог ми, по дифолту, буде искрено жао, па се стварно растужим. Како време одмиче, све више разумем пародију па није тако страшно. Не морам ја баш све да напишем, ајде сад неко други да дода нешто. geronymo, JESSY, александар живаљев and 11 осталих је реаговао/ла на ово 12 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Јануар 1, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2020 пре 2 минута, Душица рече најмање си могла од мене нешто научити, Много више него што мислиш. Сви смо ми ,,некад трчали своју трку, колико год то деловало безумно и лудо, морало се трчати" Smaragdni kamičak, Душица and александар живаљев је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Миле Бајшев Написано Јануар 2, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 2, 2020 Хвала хвала,кад добијам захвалницу за труд што сам подигао гледанос' и читанос' ? И може и неки дао да буде и у виду новчане захвланице! александар живаљев, Smaragdni kamičak, РУСИЈАСВЕТИЊА and 3 осталих је реаговао/ла на ово 2 1 1 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ćiriličar Написано Јануар 2, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 2, 2020 Управо сада, Миле Бајшев рече И може и неки дао да буде и у виду новчане захвланице! Баш ових дана су ми радници штампали паре (9 999 999 х 5 000)...50так милијарди, нису неке паре, али да се нађе, тешка су времена...ево, за тебе ова прва. Медведев ме зивка стално, кукумаче, просјачи, 'оће за ово, за оно...расипници... Миле Бајшев, александар живаљев and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
александар живаљев Написано Јануар 2, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 2, 2020 @Ćiriličar пази, пази, није помиња валуту у кпјој би требало да добије „новчану захвалницу". Море сви ти из ГРУ највише воле доларе? Миле Бајшев and Ćiriličar је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аристарх Написано Јануар 2, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 2, 2020 On 31.12.2019. at 20:25, александар живаљев рече Желимо нешто друго - да вас питамо шта вас је највише привлачило или одбијало на Поукама и какве би промене на сајту желели? Нема вести из ваздухопловства и наменске индустрије, то је пре било обједињено овде. Иако ја пратим ситуацију невезано за Поуке што се објављивало, па коме треба имате канал на јутуб "дозволите". Имам замерку што женски део форума не учествује претерано у дискусије. мсм. нема везе што је Кана одвојена од општих дискусија, глупо би био да жене оду са форума, па остану само мушкарци. александар живаљев, Smaragdni kamičak and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smaragdni kamičak Написано Јануар 2, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 2, 2020 @Milica Bajic Miličice ❤❤❤??? stevan911, александар живаљев, Душица and 3 осталих је реаговао/ла на ово 4 1 1 "Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јануар 2, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 2, 2020 Sve je super Ponekad fali hladno pivo, ima samo toplo eto to.... александар живаљев, Рапсоди, Поет and 1 члан је реаговао/ла на ово 2 2 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Нифада Написано Јануар 2, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 2, 2020 Поуке,најчитанији црквени сајт у Србији,то довољно говори. “Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo.” – Kap buši kamen, ne snagom, već čestim kapanjem – Ovidije Душица, Рапсоди and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 2 1 Нифада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Јануар 2, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 2, 2020 пре 8 часа, Драшко рече Sve je super Ponekad fali hladno pivo, ima samo toplo eto to.... Red tuge, red bijesa zbog SMS-a tvoje dusevno stanje je poput lazanje zar na tebi da stedi, da te tako uvrijedi crven u licu gnjecis limenku piva Njen sori po Vuku i smajli na ekranu idu ruku pod ruku kao sol na ranu zar nakon svega joj nisi ni poziva vrijedan a zbog nje si pres'o na 09 Svidja mi se sto su tu Drale, Nikola Stojanovic (cudno, moj drug monah je nosio isto ime i prezime dok je bio u civilu), Smaragdni, Broken kome se uvek smejem itd, ali mi se ne svidja sto su mnogi otisli. Ne svidja mi se kako posao radi administracija, da ne ulazim u detalje. Nije lepo sto su i mnogi ateisti otisli, jer smatram da mora da postoji tolerancija i dijalog. Secam se situacije kada mi je covek ateista veoma pomogao, dok je cela grupa verujucih stajala nepomicno, tako da meni te kategorije verujuci-neverejuci ne igraju veliku ulogu. Svidja mi se sto ima nekih korisnih tekstova i informacija, a opet ne svidja mi se preterivanje i zatrpavanje tema s tekstovima koje mozda niko nema vremena da cita. Svidja mi se sto postoji ona tema za molitvenu podrsku, sigurna sam da je mnogima pomogla, verujem u snagu i individualne i zajednicke molitve i vidim da ima dosta posvecenih vernika. Opet, ne svidja mi se ta glagoljivost i lazno "oprosti, mir i dobro...". Ma ajde bre, bolje me oteraj zna se gde, da znam s kim imam posla, nego to pretvaranje. Sve u svemu, cestitam na tituli i zelim jos takvih uspeha. Bilo bi lepo kada bi ovaj sajt zaista mogao da utice na neke drustvene pojave. Takodje, mislim da se negde odlutalo od toga da se radi o "zivim recima utehe", sto nije za pohvalu. Puno puta se desilo da je neko dosao radi utehe, lepe reci, saveta, usmeravanja, a docekan je tako da je brze-bolje otisao. Razmislite o tome. I primajte kritike. milijan75, Драшко, Миле Бајшев and 4 осталих је реаговао/ла на ово 4 3 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Јануар 2, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 2, 2020 Znao sam da sam rodjedan i predodredjen da budem monah. To e tako ocigledno i lako zakljucivo bilo, fala sto ste mi pomogli da utemeljim odluku. Mnogo ste fini. Аристарх, Anika, Миле Бајшев and 3 осталих је реаговао/ла на ово 1 1 2 1 1 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука