Jump to content

Sanja Т.

Члан
  • Број садржаја

    4558
  • На ЖРУ од

  • Последња посета

О Sanja Т.

  • Рођендан 01/09/1979

Profile Information

  • Пол :
    Женско

Скорашњи посетиоци профила

61279 посетилаца

Sanja Т.'s Achievements

Не мисли да оде

Не мисли да оде (8/9)

9.8k

Форумска репутација

  1. Sanja Т.

    Offtopic до миле воље

    @sanja84 Mislila sam da se nešto promenilo
  2. Sanja Т.

    Offtopic до миле воље

    Šta se radi ovde, dugo nisam bila? Živo li ste, zdravo?
  3. @Bojan* Да знаш моју ситуацију, сада би клекнуо преда мном и молио за опроштај - због написаног. Хвала за то добар човек. Такође мислим да си исти потенцијал, ал се глупираш и то те је понело.
  4. @Bojan* Ооо, па где си Боки душо...скоро да си ми недостајао 🌹😘
  5. Ја се нешто предомишљам. Имам 6 месеци да размислим хоћу ли вакцину.
  6. @Paradoksologija ladno. Izgleda samo neki novi klinci stigli Bokiju pod mač 😁😆
  7. Ово још постоји? Ко јуче да сам отишла
  8. Tvrtko, Nesa i Bojan jeste isti lik ? Mozda se zvao jos nekako al mi promaklo ?
  9. @Bojan* da nisu tvoji inicijali N.J.? Naisla sam na fb na lika koji pise identicno kao ti?
  10. Sajt o lečenju alkoholizma u Srbiji. Članak po članak, objašnjava šta ì zašto se dešava onome ko pije i ljudima pored njega. Pisana su i iskustva dugo lečenih ljudi. Veoma realno napisno i pomaže da razume ljudska duša i razlog početka, nastavljanja pijenja; kao i to do čega dovodi i kako sve spasiti. Produženo lečenje alkoholizma u klubovima Srbije - put zalečenja ZKLAS.ORG Produženo lečenje alkoholizma u Klubovima lečenih alkoholičara Srbije ima za cilj maksimalno...
  11. Dajte ljudi da skupimo puno para, da ozenimo vec jednom naseg Bokija! Aman!
  12. Cesto otkrijem nesto novo. Jedan od razloga zbunjenosti je promenjena svest alkoholicara. Mislimo da je to samo kada je pijan covek...medjutim, sto duze pije, svest se menja i u treznom stanju. Usled toga i lazna obecanja. Cesto se jedno prica a drugo radi. Mi obicno verujemo toj osobi, ali shvatamo da nas obmanjuje i to izaziva zbunjenost. Da li se iko , ko smatra da ponekad pije i drzi to pod kontrolom zapitao "Da li je mene alkohol promenio...da li je uticao na moje rasudjivanje i ponasanje?" Koliko smo spremni da iskreno zaronimo u sebe i postavimo sebi to pitanje?....toliko cemo znati da smo hrabri. Spremni da bdimo nad sobom. ...A drugoga (obicno bliznje) cemo prestati da zbunjujemo, kad budemo dosledni sebi i pouzdani. Kada prestanemo jedno da govorimo, a drugo da radimo.
  13. Molim vas, molite se za Slavisu. Na raskrsnici zivota je. Daj Boze da donese spasavajucu odluku i izbavi se iz kandži zloga.
  14. DuSHa jedna...i meni je pisala, ali na srpskom. Dugo nwko nije hteo samnom RAZUMNO da prica...zao mi sad....?... posle toliko vremena dodjem na forum i doceka me pisamce...tako dirljivo...kakakakhah...a vi je vec oterali ( predpostavljam)
×
×
  • Креирај ново...