Jump to content

Монику (12) која је нестала у петак отео познати силоватељ

Оцени ову тему

Milan Nikolic

Препоручена порука

Управо сада, Зосима рече

Синоћ ми је баш било тешко,истина је да сам и ја преоштар у коментарима,али није било из зле намере,праштај и ти...

Па...ја сам цео дан мислио на тебе, ило ми је тешко због реакције....не оправдавам....уствари нисам реаговао оно на тебе лично, него из неких мојих фрустрација и свачега на опште ствари...а, на тебе се сломило...па сам хтео да се "поједем" цео дан...тако да...немаш ти мени зашта да се....јер ниси мене ни прозивао, ја сам тебе...ал' да не тупимо...заиста опрости и....

Подели на овим сајтовима

момци, свака част....:aplauz::slavaaa:

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Juče je kod nas bilo pravo slavlje zbog izbavljenja devojčice. Od prvog dana smo upućivali molitve za nju. Očito je sila zla bila toliko velika i uspavanost ljudi u tolikoj meri ometala, bilo je potrebno da se nekoliko porodica iz tog kraja udruže u posredovanju. Oni koji veruju u silu molitve. Ono što je vrlo ohrabrujuće jeste da nam je Bog uslišio molitve u detalje. Molili smo se da uplaši otmičara, da da snagu devojčici, da je sačuva, da se On proslavi u tome, da okolnosti pokažu da On stoji iza oslobađanja i da ni jedan čovek ne dobije priliku da se pohvali.

Ove godine u junu, ni celih sto metara od mesta gde je devojčica oteta, imali smo susret sa nekim vernicima kojima smo objašnjavali koliko je bitno da se okupljaju na molitvi radi zaštite područja i blagoslova. Zaista Bog neće neke stvari obaviti ako ga za to ne zamolimo tako da je duhovna uspavanost onih koji su "štitovi zemaljski" veoma grešna i na veliku štetu.

Upravo zato su i molitve koje smo upućivali za ovo dete našeg kraja, bile prožete i pokajanjem i traženjem oprosta.

Time je radost bila veća kad je dete spaseno, očito Božjom rukom. Mislim da otmičar i ne zna šta ga je snašlo. Uzgred, na osnovu onoga što nam je pokazano verujemo da će potera trajati celih 15 dana. Mi smo se molili da se vreme skrati.

http://samopismo-forum.net/index.php?/profile/117-delo-probuđenja/

Подели на овим сајтовима

Исповест оца коме је “Малчански берберин” покушао да отме ћерку два месеца пре Монике: "Претио је да ће да нас побије ако не крене са њим, носио маску на устима, ћерка повраћала од страха"

“Малчански берберин” покушао да му отме ћерку два месец а пре Монике, случај одмах пријавили полицији

Пришао јој је за време великог одмора, док је чекала другарицу која је куповала ужину. ПОзвао је по имену да крене с њим, а пошто је одбила, дао јој је цедуљицу и рекао да је баци чим је прочита. На папиру је писало моје име и презиме. Рекао јој је да зна где живимо, да јој познаје оца ида ће јој убити родитеље ако не пође са њим. У том тренутку наишла је другарица, тако да је непознати мушкарац који је пришао мојој ћерци побегао.

Ово је за “Новости” испричао Никола Димитров из НИша, који верује да је манијак који је 18. октобра у дворишту Основне школе “Чегар” пришао његовој једанаестогодишњој ћерци, управо Нинослав Јовановић за којим полиција трега 16 дана. Како је његова ћерка испричала родитељима, а затим и полицији, манијак је имао медицинску маску на устима и ужасно чудан поглед од којег је претрнула од страха.

Када је ушла у учионицу после великог одмора, девојчица је, каже, све време ћутала и била препрлашена. Да зло буде веће, после часова, када је кренула кући, опет ју је сачекао исти манијак. Стајао је иза једног аутомобила где ју је чекао. Овога пута био је љубазан и фин и понудио јој поклон и бомбоне и молио је да крене са њим да јој нешто покаже.

-  Како је поново одбила, он је почео да виче тако да су га и друга деца чула. Рекако јој је да ју је данима пратио док је имала физичко, да зна све о њој и њеној породици, те да ће јој упасти у кућу, да зна да јој отац вози плави ауто и да ће га убити ако не крене с њим. На сву срећу, смогла је снаге да се одбрани, питала га је зашто тражи њене родитеље, откуд познаје њеног тату и шта хоће од њега. Када се направила гужва у дворишту,  он је опет побегао – прича нам Димитров.

Он каже да им девојчица није одмах тога дана испричала шта се догодило, највероватније из страха.

Приметили смо да дете повраћа, али смо мислили да има стомачни вирус. Била је бледа, није јела ништа тога дана. Увече је добила и температуре. Када је после пар дана кренула у школу, замолила је баку да је испрати. На путу до школе, баку је стегла јако за руку и повикала: “Бако то је он, то је он, само сада нема маску, препознајем гап о погледу”. Тек тада је баки испричала о чему се ради, а онда и нама. Исте вечери отишли смо у полицију и све пријавили. Дете га је описало да је виши од мене, да има година отпирлике као њен стриц (који има 45), да је скроз кратко ошишан и да је имао качкет – прича нам он. Додаје и да је одмах помислио на “Берберина” који је био на слободи, а да је сада готово сигуран да се ради о њему.

-  Чак и профил моје ћерке одговара опису ових девојчица које су на мети. Има дугу густу косу, тамно смеђа је, висока, има 11 година, мирна је и повучена. Крв ми се у жилама леди кад помислим шта је могло бити. Све време смо бринули шта ће бити с Моником, били смо јако узнемирени, ал ии пресрећни када су је пронашли живу. Деца ускоро крећу у школу, а моја супруга и ја као родитељи, много страхујем што је манијак и даље на слободи – забринут је Димитров.

https://www.novosti.rs/вести/насловна/хроника.405.html:839820-Исповест-оца-коме-је-Малчански-берберин-покушао-да-отме-ћерку-два-месеца-пре-Монике-Претио-је-да-ће-да-нас-побије-ако-не-крене-са-њим-носио-маску-на-устима-ћерка-повраћала-од-страха

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Ухапшен Малчански берберин

© Sputnik

Нинослав Јовановић, познатији као Малчански берберин, ухапшен је у полицијској акцији на подручју Малче, јавља Блиц.

Ускоро опширније...

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Прва слика Малчанског берберина након хапшења

Малчански берберин ухапшен на гробљу

0000000bernerin_620x0.jpg

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Стефановић: Најтежа могућа казна за зликовца

Танјуг | 05. јануар 2020. 15:52

Стефановић изразио наду да ће правосудни систем имати у виду колико је монстроузан злочин који је почињен

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић честитао је припадницима МУП-а који су након вишедневне потраге ухапсили Нинослава Јовановића осумњиченог да је отео дванаестогодишњу девојчицу из Сувог Дола код Ниша.

"Драго ми је да ће ови предани људи који су и новогодишње празнике провели неуморно претражујући терен у тешким временским условима у потрази за њим, Божић моћи да проведу у породичном окружењу", навео је Стефановић, изразивши наду да ће правосудни систем имати у виду колико је монстроузан злочин који је почињен и да ће починилац добити најтежу могућу казну.

https://www.novosti.rs/вести/насловна/хроника.405.html:839985-Стефановић-Најтежа-могућа-казна-за-зликовца

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Разговор оца Малчанског берберина и Моникиних родитеља: "Нисам имао снаге да вас зовем, а хтео сам"

Novosti online | 06. јануар 2020.

Роберт је прихватио разговор са Душком, оцем ухапшеног Нинослава и ни у једном тренутку му није упутио ниједну ружну реч

"Добар дан, ја сам Душко, родитељ Нинослава ухваћеног... Хтео сам више пута да вас контактирам, али нисам имао снаге да вас позовем, да поделимо нашу муку", овако је данас отац злогласног Малчанског берберина пред новинаром "Телеграфа" започео разговор са Робертом Каримановићем, оцем дванаестогодишње девојчице коју је злочинац отео 20. децембра у Брзом Броду.

Роберт је прихватио разговор са Душком, оцем ухапшеног Нинослава и ни у једном тренутку му није упутио ниједну ружну реч. Из слушалице чуле су се његове речи: "Добро, разумем, хвала".

- Ја сам био најсрећнији кад су дете нашли, то вам од срца кажем, много нам је тешко, жао нам је детета... Ако можете схватите наш бол, нашу муку... Кад су дете нашли, нама је педесет посто пао камен са срца, а он што је заслужио брате, нека добије... Заслужује да се веша доле код споменика (центар Ниша) на турски начин, да буде пример свима - дрхтавим гласом, видно узбуђен правдао се отац Малчанског берберина Моникином тати, очајан због зла који је његов син учинио ћерки оног другог.

Из слушалице се поново чуло само: "Јасно ми је, добро, у реду, хвала...", широко Робертово срце прихватало је извињење несрећног човека.

Душко је настављао, из њега су куљале речи као рана што крвари, као да је са сваком, макар мало муке нестајало из његове душе.

- Поздравите вашу супругу и малу Монику у моје и у супругино име. Ако треба нека помоћ, обратите се, дођите код нас да поразговарамо као пријатељи, као људи. Нама је стварно много жао мале Монике, ми смо нон-стоп били уплакани и жена и ја док дете није пронађено, ако хоћете верујте. Хвала што сте чули мој глас - на крају је Душко поручио Моникином оцу док је све више дрхтао.

И опет, двоструко хвала чуло се из слушалице пре него што је наступила тишина.

Нинослав Јовановић је девојчицу киднаповао након што ЈУ је намамио у возило представљајући се као електричар који ради у њеној школи.

Моника је пронађена 29. децембра у кући у Пасјачи док је Јовановић успео да за длаку умакне органима гоњења. Јуче га је у његовом родном селу Малча приметио комшија Петар Цекић и пријавио га полицији која га је убрзо ухапсила на тамошњем гробљу.

https://www.novosti.rs/вести/насловна/хроника.405.html:840180-Разговор-оца-Малчанског-берберина-и-Моникиних-родитеља-Нисам-имао-снаге-да-вас-зовем-а-хтео-сам

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...