Jump to content

Питање за техничара форума

Оцени ову тему

Milan Nikolic

Препоручена порука

Када држим отвореном неку страницу, углавном ,,непрочитан садржај'', стално ми враћа на прву страницу вести. Да ли то може да се спречи?

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Meni se desava pa vrlo cesto u poslednjih 5-6 meseci, pre toga nije bilo, ne znam nesto se cudno :stidljiv: desilo i vidim nije samo meni,.... ja se izlogujem ugasim browser i ponovo u google potrazim ZRU i ponovo ulogovanje i ponovo radi normalno.... ili ako nece,.... izlogovanje, i prebacivanje na novi broswer i ulogovanje i sljaka i posle nekog vremena vracanje na stari browser i ulogovanje i sljaka.... (vrlo jednostavno.... :smeh1:)

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...

Јел све у реду са форумом? У чему је био проблем током дана?

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Bogami, nestalo je mnogo sadržaja, poruka i lajkova sa foruma..da nije opet neki hakerski napad jer su pouke trn u oku mnogima. 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Мени сасвим небитно то што су неке поруке обрисане и лајкови..идемо даље..Ово је форум, свако нађе нешто за себе. Некад боље памтимо садржаје који су обрисани..чудо је човек:sunce:

Подели на овим сајтовима

On 16. 10. 2019. at 14:35, Justin Waters рече

Bogami, nestalo je mnogo sadržaja, poruka i lajkova sa foruma..da nije opet neki hakerski napad jer su pouke trn u oku mnogima. 

Expand  

Могло је да буде много горе.  Идемо даље. Урадићемо додатну заштиту. Причамо касније шта се десило.  

Подели на овим сајтовима

Важно је да смо успели да вратимо сајт и да ћемо још додатно неке ствари да одрадимо. Још један сервер мора да се узме.

Подели на овим сајтовима

On 16. 10. 2019. at 15:43, Поуке.орг инфо рече

Важно је да смо успели да вратимо сајт и да ћемо још додатно неке ствари да одрадимо. Још један сервер мора да се узме.

Expand  

@Поуке.орг инфо Treba vam backup skripta i dovoljno prostora za backup na nekom hostu. Trosak za to bio bi minoran - cena prostora na google cloud ili aws. Ako mi omogucite ssh pristup (mogu samo guest ovlascenja, samo da vidim kako ste se organizovali) odradicu vam skriptu za kratko vreme (par sati).

Ako mora da se gine, hbg, da ginemo, ali ja necu da ginem sa poklicem na usnama da je gg. Radovic "svetac koji hoda" zbog toga sto je propustio da radi ono sto mu je bila duznost. A nije mi ni deda, nijedna od moje dve pokojne babe nisu imale nista s njim.

P.S. Moj nalog na ovom forumu je banovan.

P.P.S. Ne druzim se sa fanariotima.

Подели на овим сајтовима

On 16. 10. 2019. at 14:35, Justin Waters рече

Expand  

Da, a usput, izgleda da su nestali postovi/prepiske od utorka I to samo na vrucim temama….ne na svim temama koje su se diskutovale juce.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...