Jump to content

Дупла тема

Оцени ову тему

Препоручена порука

Не видех да већ има тема. Молим главне да избришу. Извините.  :blush:

02.07.20

19. • 09:26 Srbija Danas/Kurir

OPLJAČKAN MANASTIR TUMANE KO

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

Mislim da je to los potez - unistavanje duplog unikata.

Sve teme su or`ginalne, samo je ova dupla... i po tome je u stvari bas or`ginalna...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

E, a ova tema dusu dala za praznu pricu. Shta ima nowo kod svi` vas? :)))

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Код мене нема много новог. Била сам скоро у вашем крају (@obi-wan @Лидија Миленковић ), на Книћу. Предивно језеро. Идете ли некад на купање тамо или је углавном за пецање? 

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Milica Bajic рече

Код мене нема много новог. Била сам скоро у вашем крају (@obi-wan @Лидија Миленковић ), на Книћу. Предивно језеро. Идете ли некад на купање тамо или је углавном за пецање? 

Malo dalje iza jezera mi je tazbina, prolazim tuda cesto, mada na samom jezeru nisam bio skorije.

Inace, nije bas nesto za kupanje, jer je pre svega namenjeno vodosnabdevanju. A pecarosi, kol`ko znam, vise vole da budu uzvodno na reci. Znam samo da reprezentacije veslaca dolaze tu da vezbaju, i da je to jedno od 2-3 jezera u zemlji sa najidealnijim uslovima za njih. :)

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

Da malo promovišem turizam :))) Izvolite svi na rafting u neki od kampova blizu Foče. :cheesy3:Priroda je divna, Drina još divnija, a Piva i Tara najlepše :D Jul i avgust su najbolji za raftere početnike ,pa izvolte. :1405_love:

Ja zaista nemam mnogo da ti ponudim...par toplih zagrljaja, čistu dušu i jedno maleno ali verno srce...imam i kofer pun ljubavi i dva jastuka, pomalo već stara...ali se još oseća miris mojih snova...nemam ja mnogo na dlanu...par suza i jutarnju rosu kojom budim svoje lice...jedan osmeh i oči pune nade... :)

Подели на овим сајтовима

Ovo izgleda bas dobro, sta mis`ite - `el vredi para?

...

https://www.top-shop.rs/ts-rovus-ultra-rashladni-uredjaj

Arctic_Air_Ultra_01.jpg

Подели на овим сајтовима

Znas kako, Kinezi cesto naprave na oko vernu kopiju necega, ali takvu da ona stvarnim kvalitetom mnogo odstupa od originala. Nesto bas nisam siguran kol`ko bi se ovima u Shopu isplatilo da sebi pucaju u nogu, jer ako neko pocne da ih maze za jedan proizvod to bi onda ugrozilo i sve ostalo sto prodaju.

Nego, opet ni tu nije covek siguran - deluje zgodno i logicno ovako, ali ne znam kol`ko je efikasno u radu.

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Inace, kako ste, shta ima? Vidim - provodite vikend u setnji... tako i treba, sta cete uz ekrane... infomilies037.gif.157ebeeb5a68f4671ec69141364aca29.gif

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...