Jump to content

Зоран Ђуровић: Одпоздрав стручњаку за светост, Родољубу Лазићу

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 26 минута, Tristatri рече

Eh, jos samo da je malo vremena vise pa da se tiket ne propusti i da ne padne kvota previse ...

Ja sam tebe pomenuo за ногу, а тебе ударило у мозак:))!

Подели на овим сајтовима

• Одговори 2.9k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

'''' prorokov aklter - ego "" [emoji1787][emoji23][emoji1787]
[emoji41][emoji41][emoji41] i like it [emoji4] [emoji484][emoji898]

Послато са SM-J530F користећи Pouke.org мобилну апликацију

Подели на овим сајтовима

Eve našo sam gde je prava Crkva. @Родољуб Лазић ne vredi dinstanje nam ne gine.

Рафаил Берестов и јесте псеудостарац.Тако да ти из РПЦ МП које због тога "архимандрит" Никодим разобличава, нису ту пуно погрешили.Мада могу се ухватити слободно руку под руку,будући да су на истом путу,путу у ад.

Што се тиче Никодима Богосављевића,за
нимљива је она његова књига "Ипак се не окреће".

А што се тиче осталог садржаја сајта,страшно је што се верује којекаквим "виђењима",јер Свети Оци су нам саветовали да никаква виђења не примамо и да према њима будемо изузетно опрезни,јер често се и ђаво може јавити као најсветлији анђео и тако обманути човека.

Што се тиче јереси сергијанства у РПЦ МП,не знам да ли је "архимандриту" познато да су катакомбници анатемисали не само РПЦ МП,него и све оне који са њом молитвено опште?А ту је свакако међу тим помесним ,,црквама" и СПЦ у којој и он сам пребива.

Такође,страшно је што оне који му верују не води ка спасењу,него у ад,и даље пребивајући у СПЦ,која је пре скоро читав век отпала од Цркве Христове.Цркву ни врата адова неће надвладати,али то не значи да једна или више помесних цркава не могу отпасти од вере православне,што је и раније,у историји Цркве,такође био случај.Имамо за то пример у време Светог Максима Исповедника.

Од те 1924. године Црква Христова је ЦИПХ Грчке(чији је првојерарх архиепископ атински и све јеладе Стефан) и ЦИПХ Кипра.Тако да имамо где спасавати своје душе.А ако међу Србима буде довољно оних који буду истински поверовали у Бога и присајединили се Цркви,обновиће се и епископат СПЦ и то ће бити истинска СПЦ,јер ова "СПЦ" нема апсолутно никакве везе са СПЦ чију аутокефалност је изборио Свети Сава.

Подели на овим сајтовима

пре 20 минута, grigorije22 рече

Eve našo sam gde je prava Crkva. @Родољуб Лазић ne vredi dinstanje nam ne gine.

Рафаил Берестов и јесте псеудостарац.Тако да ти из РПЦ МП које због тога "архимандрит" Никодим разобличава, нису ту пуно погрешили.Мада могу се ухватити слободно руку под руку,будући да су на истом путу,путу у ад.

Што се тиче Никодима Богосављевића,за
нимљива је она његова књига "Ипак се не окреће".

А што се тиче осталог садржаја сајта,страшно је што се верује којекаквим "виђењима",јер Свети Оци су нам саветовали да никаква виђења не примамо и да према њима будемо изузетно опрезни,јер често се и ђаво може јавити као најсветлији анђео и тако обманути човека.

Што се тиче јереси сергијанства у РПЦ МП,не знам да ли је "архимандриту" познато да су катакомбници анатемисали не само РПЦ МП,него и све оне који са њом молитвено опште?А ту је свакако међу тим помесним ,,црквама" и СПЦ у којој и он сам пребива.

Такође,страшно је што оне који му верују не води ка спасењу,него у ад,и даље пребивајући у СПЦ,која је пре скоро читав век отпала од Цркве Христове.Цркву ни врата адова неће надвладати,али то не значи да једна или више помесних цркава не могу отпасти од вере православне,што је и раније,у историји Цркве,такође био случај.Имамо за то пример у време Светог Максима Исповедника.

Од те 1924. године Црква Христова је ЦИПХ Грчке(чији је првојерарх архиепископ атински и све јеладе Стефан) и ЦИПХ Кипра.Тако да имамо где спасавати своје душе.А ако међу Србима буде довољно оних који буду истински поверовали у Бога и присајединили се Цркви,обновиће се и епископат СПЦ и то ће бити истинска СПЦ,јер ова "СПЦ" нема апсолутно никакве везе са СПЦ чију аутокефалност је изборио Свети Сава.

"Proročanstvo Bileama, sina Beorova, proročanstvo čovjeka pronicava pogleda,

Brojevi 24,4 proročanstvo onoga koji riječi Božje sluša, koji vidi viđenja Svesilnoga, koji pada i oči mu se otvaraju.
Подели на овим сајтовима

1 hour ago, grigorije22 рече

Што се тиче Никодима Богосављевића,занимљива је она његова књига "Ипак се не окреће".

Ово је дивна књига!12:smeha::))12:smeha:

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Zoran Đurović рече

Гришо, одакле ти ово? Кога си цитирао? Да ти Лаки није приватно писао?

Povela se rasprava kod Nikodima na stranici. Citirao sam nekog lika koji pripada CIPH, a ja ih pomeso sa IPH. Ko će da sve to pohvata te silne nazive. ICP, PCI, MIC, PIC.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, grigorije22 рече

Povela se rasprava kod Nikodima na stranici. Citirao sam nekog lika koji pripada CIPH, a ja ih pomeso sa IPH. Ko će da sve to pohvata te silne nazive. ICP, PCI, MIC, PIC.

Која је то секта? Не знам им скраћенице.

Подели на овим сајтовима

И када цитираш узми ову опцију доле, а не да ме малтретираш малим словима, а такође не копирај целе текстове него 1 реченицу. Нпр. узмеш и ископираш цео мој уводни текст. Нема потребе. 

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Zoran Đurović рече

Која је то секта? Не знам им скраћенице.

De znam neki Stefan arhiepiskop atinski i Kiparski. Od podela na staro i novokalendarce pocepali su se na hiljade frakcija. Sergijanci, Grigorijevci, Hrizostom Solunski, Florinci

Подели на овим сајтовима

Куне се у Јустина, Порфирија, Кронштатског, Његоша, а куне Буловића, Патријарха... 

Роћко би рекао да није опрелешћен. Као што ни он није. 

https://www.youtube.com/watch?v=hRqElspHyuI&feature=youtu.be&fbclid=IwAR2dbkpG-ctqJmweDdD1kvUZW6GsBG6OeZi2qgnnJR-vD3TBJ8ZlGTlAb_w

Подели на овим сајтовима

@Леон Професионалац

Неготин, оче.

@Zoran Đurović 

Примам много информација, па сам заборавила.  Ко рече да равноземљаш није више Никодемо?:POPOcorn1:

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...