Jump to content

Зоран Ђуровић: Одпоздрав стручњаку за светост, Родољубу Лазићу

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 32 минута, dragisa рече

a možeš li da zamisliš sv Porfirija koji je izmešten iz groba kako se ne bi saznalo gde su mu mošti, kako sakuplja svoje dlake, naručuje ikonu i tropar o sebi, ne bi li kako utešio svoja čada kada ga ne bude bilo. naravno da ne. zato je i tražio kao i mnogi drugi sveti da prikriju njegove darove i svetost kako za života tako i nakon smrt.... dakle sve suprotno ovaploćenom Duhu Svetom kojeg imamo čast čitati ovde 

Опет лупеташ као Роћко. Имаш сијасет светаца који су супротно урадили Порфирију. И то су рекли да су свети и да их сахране на одређеном месту и да поклоницима Бог услишује молитве преко њиховог заступништва. 

Дао сам вам пример како се Порфирије хвали, и зачепио сам вам погана уста. 

Ја сам луд, али нисам извадио мог да јавно уринирам. Замисли да Симеон Луди извади свога и још те по ножицама запиша? Ти би то са великим смирењем у Господину прихватио!12:smeha: Нигде не пише да сви свети су једнообразни.   

Подели на овим сајтовима

• Одговори 2.9k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 3 минута, Isusovo magare рече

Majke ti šta ga je stvarno sa čekićem u glavu mlatila..zakon žena..:sunce:

Јесте. Тако ја духовним маљем бијем ове нечастивце!:)) Па пијучу: Немој по глави, Аво славни!:))) 

Подели на овим сајтовима

пре 46 минута, Родољуб Лазић рече

@Zoran Đurović

Пријатељу, стално ти говорим да се смириш, да се одрекнеш своје умишљене величине. Никоме то не треба. То је фејк, сурогат. Негде си погрешно спојио неке ствари, "схватио" да мораш све да победиш и покориш, да све мораш да задивиш својом величином, памећу, чудима и онда ћеш бити вољен и прихваћен од свих. Али љубав је оно што води прихватању, не сила. А љубав дуго трпи, милокрвна је, не горди се, не надима се, не тражи своје, не раздражује се итд. итд. Покушај то, вратти се на прави колосек.

И поред свега овога, чак и да је тачно, ко је Вас и када,  господине Родољубе, позвао да спасавате Зорана Ђуровића? Каква сте тек Ви тек умишљена величина... Мислите о томе.

А ако је пак, све ово тачно, зашто Вам смета, у осталом, зашто не би било тачно, нисмо ли сви позвани на светост? 

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Zoran Đurović рече

Јесте. Тако ја духовним маљем бијем ове нечастивце!:)) Па пијучу: Немој по глави, Аво славни!:))) 

Немој ђецу по глави, оће тупави да остану :smeh1:

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Zoran Đurović рече

?

Nego još da Vas zagnjavim sa ovim karizmatskim darovima..što mislite o daru govora ili kako ga zovu "dar jezika"??Trebamo li moliti na taj način i koliko je to stvarno od Duha Svetoga??

Подели на овим сајтовима

пре 43 минута, Родољуб Лазић рече

Пази, и поред свега што си изрекао на мој рачун, брдо разних увреда,  ја и даље причам с тобом. И када си урадио ово са Владом Димитријевићем, када си позвао људе да потпишу петицију, јавно сам те похвалио. Јер то јесте добро урађено. А ти ниси чак смогао снаге ни да лајкујеш поруку. И нико од твојих фанова. Није ли то жалосно, а?

Пардон, јесте Вукашин.

Моје су констатације, нису увреде. 

Опет се пројектујеш. Ја сам тај ко је многотрпељив јер слушам блејање неког дунстера, који је притом и аутистичан (зато сам ти рекао да си социопата) па не води дијалог него прича своје приче. 

Нисам видео твој ком на Владу. Чак сам овде нешто твоје лајковао. Затим, знаш да је Ис забрањивао ђаволима да га хвале? 

Него, не одговори на: Је ли земља округла?

Такође: Како то да ти као такав духовни горостас паднеш на Артемија и Никодима?  

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Isusovo magare рече

?

Nego još da Vas zagnjavim sa ovim karizmatskim darovima..što mislite o daru govora ili kako ga zovu "dar jezika"??Trebamo li moliti na taj način i koliko je to stvarno od Duha Svetoga??

Нисам проучавао гласолалију. 

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, Isusovo magare рече

?

Video sam demonizovanog da priča nekim drevnim, meni nepoznatim jezikom, za vreme čitanja molitve. Ozbiljno.

Подели на овим сајтовима

пре 5 часа, Родољуб Лазић рече

Не мора да одговори Зоран Павић...овај, Ђуровић. Његова ствар. И онако је све јасно. 

Нисте разумели или глумите да нисте разумели. Ви сте тај који треба да одговори. И на текст попа Ђуровића а и на цитате из отаца који обарају Ваше ставове. 

пре 4 часа, Родољуб Лазић рече

Прво, Светосавље има одличну и велику библиотеку. Било би ти много боље да читаш текстове који се у њој налазе него што овде, у својству Великог епигона Њ.П.В. (Његовог Пророчког Величанства) Зорана Ђуровића (Павића), причаш и радиш ствари недостојне православног свештеника.  Друго, ово није са Светосавља. Као што видиш, поставио сам руски оригинал и превео га. Што ће рећи да је са руског сајта. 

Није проблем у Светосављу колики је у Вама. Као што сам писао, Ви сте човек једне књиге и два сајта. Ту је, дакле, проблем.

На основу једног сајта не може се имати ни простимишљење о неком проблему а камоли поставити себе за стручњака неке области.

Промовисали сте се у зналца - дајте одговоре! 

,,Формалисти, завршићете у формалину!"
                                             Блажени Леон Нови Професионалац

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, Zoran Đurović рече

Затим, знаш да је Ис забрањивао ђаволима да га хвале

Како год хоћеш.

Извинићеш ме, нема потребе да губим толико времена с тобом. Надам се да ћеш једног дана доћи к себи.

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, Zoran Đurović рече

Моје су констатације, нису увреде. 

Опет се пројектујеш. Ја сам тај ко је многотрпељив јер слушам блејање неког дунстера, који је притом и аутистичан (зато сам ти рекао да си социопата) па не води дијалог него прича своје приче. 

Нисам видео твој ком на Владу. Чак сам овде нешто твоје лајковао. Затим, знаш да је Ис забрањивао ђаволима да га хвале? 

Него, не одговори на: Је ли земља округла?

Такође: Како то да ти као такав духовни горостас паднеш на Артемија и Никодима?  

Mislio sam da si video ovo za Nikodima, kad si stavio u tekst da bi Rodoljub pisao predstavku sinodu itd.

Nisam hteo da potežem, da nije bio uporan. Pazi sad, ti lud, a Artemije i Nikodim su pravoverni :D

Gledaj dokle to može da dovede. Ovo je više za zonu sumraka, ali nije loše da stoji kao upozorenje.

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, о.Небојша рече

Немојте ме тјерати у унију, ради мало пара. Мислио сам на фратре, пошто сам родом из сусједног мјеста, Подновља.

А ја сам само хтео да се нашалим. 

Нисам Вас терао у унију, шала се односила само на додатни извор прихода. 

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Родољуб Лазић рече
1 hour ago, Родољуб Лазић рече

Негде си погрешно спојио неке ствари, "схватио" да мораш све да победиш и покориш, да све мораш да задивиш својом величином, памећу, чудима и онда ћеш бити вољен и прихваћен од свих. 

Одакле брате теби мисао да о. Зоран жели да буде вољен и прихваћен од свих?

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Zoran Đurović рече

Ево, Рођо, да нам растумачиш ово. 

Иначе, како ти је пајтос, Никодим? У ствари, како се он сада зове?

Просто, или не види шта му пишете или не жели да види па се понаша као да му нисте отписали. Да је другачије - па до сада бисмо имали текст на Ваш текст, овако, џаба. 

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Леон Професионалац рече

Промовисали сте се у зналца - дајте одговоре! 

Онима који читају ову тему и имају отворене очи, одговоре сам дао. Вама и Ђуровићу - Павићу нема шансе да било шта уђе у главу. То сам схватио. 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...