Jump to content

Зоран Ђуровић: Одпоздрав стручњаку за светост, Родољубу Лазићу

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 2 минута, Рапсоди рече

Може да отвори нови налог са другог компа . Ја сада могу са другог рачунара да отворим  нови налог....али сам то ипак ја, са првог рачунара :D   

A šta ako ti sa drugog računara otvoriš novi nalog i onda to više ne budeš ti sa prvog računara, jer si se u međuvremenu promenila? Šta onda?

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 2.9k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 5 минута, Avocado рече

A šta ako ti sa drugog računara otvoriš novi nalog i onda to više ne budeš ti sa prvog računara, jer si se u međuvremenu promenila? Šta onda?

То је само промена у оквиру исте врсте.....12:smeha:

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Tristatri рече

.

Sestro, onda ga poznajes pod drugim nikom, zar ne? Onim sa prvog kompa. Ovo dodatno komplikuje pricu.

.

Ма постоји нека цака, са ЕТФ-а то знају, како са истог  компа отворити два налога . Чуда се дешавају :)

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Подели на овим сајтовима

пре 54 минута, Августин рече

Ти си мачко особа са највише охолости овде на Поукама:

:smeh1:  Јел јој се ти то удвараш....:smeh1:

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Августин рече

Боже сачувај видаш да има слику мачке.

Ма добро де, шалим се .

Подели на овим сајтовима

пре 6 часа, Bokisd рече

Da, bili smo ok.

Mislim da ne ispadne da budem Ivanov advokat, licno Ivana sam gledao kroz stavove i principe koje je imao i zastupao u vezi crkve i vere i delio sam sa njime takve stavove (znaci pricamo o stavovima), ono sto mi se nije svidjalo jeste stil pisanja i bas jake reci, ali on je takav bio imao je takav pristup, razliciti smo, licno ne volim bas jake reci da upotrebljavam i neko 'jako' pisanje.

Држати се принципа а неко ти јасно покаже да грешиш, једнако је бити будала. 

,,Формалисти, завршићете у формалину!"
                                             Блажени Леон Нови Професионалац

Подели на овим сајтовима

пре 5 часа, Снежана рече

recite makar da ste bolji frajer od onog Džomića, i sve vam je oprošteno :D

Ето, нек потврди поп Ђуровић да не испадне да се самохвалим, бојим се, г. Лазић ће да ме осуди због самохвали :))

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, kopitar рече

Nemoj tako čovjek je na nekom stupnju isihasizma, tako je nešto pričao kad smo spominjali "heretičke" molitve ..krunicu i sl. na  temi o katolicima.

Да, бићемо подобнији уколико се будемо мрзели. Што се са Вама више дружим то ме ултраправославни мање воле. Они би да не укалупе у своја мантрања... Ц, не иде тако! 

Подели на овим сајтовима

пре 8 часа, о.Небојша рече

Да и ја кажем нешто за Дневник staniiiiiii Мене сво ово писање чланова Клуба усамљених срца наредника  Перпера подсјећа на оне клинке које се  ложе на Сергеја Трифуновића. Па што Сергеј више псује и грди некога, оне сматрају да је сладак и падају у транс.

Још један доказ да је љубав слијепа.

64382464_10157345086074516_6019891230828134400_n.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 10 часа, Нифада рече

Inače,često to slušam.desi vam se neki problem ,npr.istegnete nešto i l.i boli vas,pokušavate da mirujete,stavljate obloge,i sl. i pratite situaciju ne bi li se saniralo vremenom,naravno da ćete ići na razna snimanja ako ne prodje.E onda neko kaže da vi izmišljate,i sada vi pod urgentno treba da idete da snimate da pokažete nekima da zaista imate neki problem i to postane primarno.Pri tom vi nemate nikakav interes ,niti imate neku korist od toga da izmišljate da vas boli.

To kada se nasmejemo bolu,ne znači da prestane da boli. Naše bake su nam ljubile koleno  kada se ugruvamo da prestane,ili prst kada se opečemo,pa hajde sada neko da kaže da nije manje bolelo. No,kada ispucamo sve, i bakine metode tradicionalne medicine,ostane magnetna rezonanca:mahmah:,no polako.

Setila sam se svoje pokojne bake koja je verujem kao i mnoge druge bake ljubila ruku,koleno,kada povredite.Ovaj Forum prate razni likovi,iz raznih gradova,metropola ali i veoma malih gradova,maleckih gradova,i  čak znaju kako se moja baka zove pa prave kombinacije od imena moje bake , ne bi li iskonstruisali svoju priču sa mnom kao temom.Ima ovde sjajnih likova,no malo ćemo primat dati ličnoj komunikaciji,čisto da neki smanje aktivnost i  da se malo sete svoje bake ako je živa,da je izvedu na kafu ili kupe cveće,ili zapale sveću i odnesu cvet na grob ako se upokojila kao moja baka.No,bake ,kao i mame ne bi treablo ni da umiru,a možda i ne umiru.Ja sam se setila svoje bake koja mi je ljubila koleno kada ugruvam,a uvek sam bila hiperaktivna i često sam se vraćala ugruvana kući,kao dete.U mom sećanju i u ovoj reči leži nada da bake kao i mame nikad ne umiru.:Hristos_vaskrse:

Нифада :)

Подели на овим сајтовима

пре 13 минута, Нифада рече

Setila sam se svoje pokojne bake koja je verujem kao i mnoge druge bake ljubila ruku,koleno,kada povredite.Ovaj Forum prate razni likovi,iz raznih gradova,metropola ali i veoma malih gradova,maleckih gradova,i  čak znaju kako se moja baka zove pa prave kombinacije od imena moje bake , ne bi li iskonstruisali svoju priču sa mnom kao temom.Ima ovde sjajnih likova,no malo ćemo primat dati ličnoj komunikaciji,čisto da neki smanje aktivnost i  da se malo sete svoje bake ako je živa,da je izvedu na kafu ili kupe cveće,ili zapale sveću i odnesu cvet na grob ako se upokojila kao moja baka.No,bake ,kao i mame ne bi treablo ni da umiru,a možda i ne umiru.Ja sam se setila svoje bake koja mi je ljubila koleno kada ugruvam,a uvek sam bila hiperaktivna i često sam se vraćala ugruvana kući,kao dete.U mom sećanju i u ovoj reči leži nada da bake kao i mame nikad ne umiru.:Hristos_vaskrse:

И шта си хтела рећи овом причом (и ја се радо сетим моје баке, када већ причамо о бакама   ) да отац Зоран треба да  буде као наше баке....12:smeha:  пренесено,  да  нам љуби заблуде   или оштро да сече трула места.....или је пак о.Зоран можда само Сергеј  Трифуновић :smeh1: /где нађе  поређење са  С.Трифуновићем.....мсм, ко се још ложи на њега :smeh1:/  

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Рапсоди рече

о.Зоран можда само Сергеј  Трифуновић :smeh1: /г

Месо отпадало са костију томе ко ме пореди са Сержом...:smeh1:

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Леон Професионалац рече

Држати се принципа а неко ти јасно покаже да грешиш, једнако је бити будала. 

(verovatno mislis na Ivana, ali, ..... u sustini mislim da ne mozemo ovako 'uopsteno' da pricamo o tim principima, ni za Ivana, ni za bilo kog drugog na forumu)

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...