Jump to content

Зоран Ђуровић: Одпоздрав стручњаку за светост, Родољубу Лазићу

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 3 минута, Zoran Đurović рече

- - - Ето, то су ти студенти који се уредно причешћују, посте, имају молитвено правило и духовника. :bu:

Никада се никоме од њих нисам светио. Пало је на испитима у 3 године 2-3 максимално. Знам за једну да сам је питао: Да ли би ти себе пустила? - Не бих. Дошла је следећи пут и положила. 

Да се не би траумирали, код мене су полагали појединачно, а имали су прво питање по сопственој жељи (нису била написана, него што сами хоће да причају). И онда бих поставио 2 кратка питања. Чак су могли да прођу и са само својим питањем. Ако се неко погуби, кажем му да изађе, да се пресабере, да други дође на испит, а он после 10 минута. Тако је могао да пита напоље и неког другог и да погледа скрипту. Гледао сам да нечему их научим, не да их малтретирам. 

ovo dosta govori o tome koliko si hteo da nekoga naučiš, jel to opet neka ultra nova metoda pedagogije koja će se tek izučavati...

iskreno imam više respekta za prof.Popovića koji nije hteo da razgovara sa mnom kada je video moju latinicu nego li za ovo tvoje "sve može"

Everyone’s got a plan until they get hit.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 2.9k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 7 минута, Zoran Đurović рече

Опрелешћен Раша!:))

Кад су га пак ставили на стуб срама само смо ја и Неша Илић јавно иступали против тога. Сада је цела прича завршена, ослобођен мученик оптужби, али су му скратили живот за неку годину. Трауме су то. А он је један од најобразованијих код нас.  

A ja, a ja? ?

,,Формалисти, завршићете у формалину!"
                                             Блажени Леон Нови Професионалац

Подели на овим сајтовима

пре 17 минута, Bokisd рече

Pa, Leone, bio je Ivance malo ostar na recima, ali meni je bio okey, sta mu fali... :D

Знам да сте били ок. 

Шта му фали? Прво и основно, да буде православан а не секташ. Да схвати да Бог не функционише како он мисли. Да Бог не потребује суфлере. И тако редом... 

,,Формалисти, завршићете у формалину!"
                                             Блажени Леон Нови Професионалац

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, dragisa рече

ovo dosta govori o tome koliko si hteo da nekoga naučiš, jel to opet neka ultra nova metoda pedagogije koja će se tek izučavati...

iskreno imam više respekta za prof.Popovića koji nije hteo da razgovara sa mnom kada je video moju latinicu nego li za ovo tvoje "sve može"

Тебе није лупио тромб у мозак него семе.:)) Није било све може. Било је да су присиљени да раде током године и имали су вежбе. Тада сам знао где је ко где отприлике. Да некога траумирам на испиту, није ми у природи. Морали су да буду на предавањима, то је био услов. Један није могао да полаже јер се иживљавао. Полагао је тек после 2 године. 

Кад већ цениш Рашу, која је то мистерија да је он мене ценио и објављивао моје научне радове и звао ме на симпозијуме? Када су једном чувеном професору из Канаде и Америке, Шнајдеру, хтели да поклоне часописе, он им је рекао: Молим вас да ми само ископирате текстове од Ђуровића, стар сам човек, не могу све да носим! - Присуствовао мом излагању. Ракић му преводио. 

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Zoran Đurović рече

Кад већ цениш Рашу, која је то мистерија да је он мене ценио и објављивао моје научне радове и звао ме на симпозијуме? Када су једном чувеном професору из Канаде и Америке, Шнајдеру, хтели да поклоне часописе, он им је рекао: Молим вас да ми само ископирате текстове од Ђуровића, стар сам човек, не могу све да носим! - Присуствовао мом излагању. Ракић му преводио. 

e bre oče da smo se ranije sreli pa da mi središ kod Raše (izdro se na mene i poslao me "u Zagreb")

ili još bolje da sam doš'o lepo kod tebe na rimski Institut, pa da me podučavaš, pa da pišemo Sočinenija zajedno... onda te cmeknem kao pravi učenik... e gde bi mi bio kraj

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Леон Професионалац рече

Знам да сте били ок. 

Шта му фали? Прво и основно, да буде православан а не секташ. Да схвати да Бог не функционише како он мисли. Да Бог не потребује суфлере. И тако редом... 

Da, bili smo ok.

Mislim da ne ispadne da budem Ivanov advokat, licno Ivana sam gledao kroz stavove i principe koje je imao i zastupao u vezi crkve i vere i delio sam sa njime takve stavove (znaci pricamo o stavovima), ono sto mi se nije svidjalo jeste stil pisanja i bas jake reci, ali on je takav bio imao je takav pristup, razliciti smo, licno ne volim bas jake reci da upotrebljavam i neko 'jako' pisanje.

Подели на овим сајтовима

пре 13 минута, Zoran Đurović рече

Ракић му преводио

Имењак Рашин. Не ја.. Да не буде забуне

Подели на овим сајтовима

пре 43 минута, Леон Професионалац рече

Са неким ликовима овде све иде контра. Накриво баждарени, као Јевреји који су чекали Месију, Месија се појавио а ови га убише. 12:smeha:

Ne da su nakrivo bazdareni, nego su iscaseni skroz - ogrezli u licnim fantazmagorijama o Bogu, ljudima i svetu u kome zive...prilagodjavaju sebi i svojim skucenim nazorima sve i svakoga. Ako nesto ne razumeju - odmah stigmatizuju itd...strasno!

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Жика рече

Што не пише више?

ПОсле теме о хипатији га нисам више чуо. Био је убеђен да њени радови нису назначивали хелиоцентризам и ексцентризам упоредо... мсм. да ће се вратити :citac:

Подели на овим сајтовима

evo javi mi se vizija:

Palermo, korača otac isper mene, ja u kuferčetu krs vodca i par vlasi,

prilazimo lokaciji a tamo već ciče, penjemo se i otac mi namigne,

ja nastavljam sprat više,

otac dole počinje da čita, ja gore kod komsija već raskrcio nameštaj, sklonio tepih i u raskoračni stav

zavesa počinje da pleše, odjedared sijalica počinje da blinka, stežem krs' sa obe ruke,

skocetrisan sam da čim mu vidim glavu da ga "pomilujem",

setim se da polijem po parketu mali krug domaćom rakijom (vole našu šljivu), da me ne izleti ko prošli put u dnevnu

kreće.... bup glavica sa poznatim "osmehom", ja tačno iznad , on nešto kao rukom prema meni a ja: Djeeećeeeešššš... fuuuf po tintari...

samo mu šaka ostade u ćošku svog ga raspolutih...

Kad smo završili i spakovali stvari samo smo malo poškropili šaku, da vidimo jel mrda... aaaa   nix... čisto da na budemo sigurni, mi smo ozbiljni isterivači ... ne ide da nas ljudi zovu dva puta. Odosmo onda do Tomasia na na klopu, otac neke knjige odma uzo da čita a ja natežem pivo uz picu. Sunce već lagano zalazi iznad Palerma a ja upisivam u laptop žitije oca našeg Zorana o izgonjenju zloduha br. 2812

Подели на овим сајтовима

Једно запажање у вези са могућим дуплим налогом Ђуровића.

Ђуровић нa 156. стр.каже : "Ис каже да се молимо тајно, Пт изађе на кров (Дела) да се помоли јавно са раширеним рукама и онда треба да коље неко звериње."

Ис је донео мач    

На 173. страни: "То бих волео негде да наведем, али да имам гр оригинал поред себе, не само Џастинов превод"

А на 188. страни Годфадер каже: "Prvo odg na pitanje od juce. Koje je ponovljeno i danas - da li si iz zajebancije iskao molitve i oprost od svestenika ?"

Колика је вероватноћа да различите особе скраћују речи на овај начин? По мени - врло мала.

Плус када се узме у обзир и оно са преписком коју је Тристатри водио са Ђуровићем, а са којом је упознат и Годфадер.

Подели на овим сајтовима

Pored navedenog, obojica u nicku imaju dve reči, samo jedno O i samo jedno A.

Koja je verovatnoća za to?

;)

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Родољуб Лазић рече

Колика је вероватноћа да различите особе скраћују речи на овај начин? По мени - врло мала.

Dobro je da утврђујеш градиво.:)) Какви сте ви јадници... 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...