Jump to content

Зоран Ђуровић: Одпоздрав стручњаку за светост, Родољубу Лазићу

Оцени ову тему

Препоручена порука

Управо сада, Милан Ракић рече

c'est la vie

lalalalala lalalalala lalalalala lalalalala lalalalala lalalalala lalalalala lalalalala lalalalala lalalalala lalalalala lalalalala lalalalala lalalalala lalalalala lalalalala lalalalala lalalalala lalalalala lalalalala lalalalala lalalalala lalalalala lalalalala lalalalala lalalalala lalalalala lalalalala lalalalala lalalalala lalalalala lalalalala 

Подели на овим сајтовима

• Одговори 2.9k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 1 сат, The Godfather рече

Zvonko Mihajlovski emoji4.png

Хвала!

Ето, да остане забиљежено да ни ја не знам баш све. 12:smeha:

Шалу на страну, чуо сам од Аце а знам да је старије, значи да је вероватно Аца цитирао Звонка.

,,Формалисти, завршићете у формалину!"
                                             Блажени Леон Нови Професионалац

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Родољуб Лазић рече

уживајте и тапшите се по раменима

E dobro ti učinjelo!

55919030157d93d93b78ab332465584_700x525x

Подели на овим сајтовима

Син Спасоје се сада врати из школе (завршио је гимназију), и добили су резултате са међунаредног такмичења из математике у Румунији. Освојио злато! :sunce::sunce::sunce::choir:

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Леон Професионалац рече

чуо сам од Аце

Od 7:17, epska NAJAVA. POLOŽILI!!!

Подели на овим сајтовима

Кренуло је поново затрпавање тобож-паметним опаскама Ђуровића и Годфадера, па лепо вам било, уживајте и тапшите се по раменима. Немам потребе да се тиме бавим.
Ma dajte DRUZE Lazicu, nemojte se jediti...Vis' da smo vas rastavili na proste cinioce i to onako usput iz sprdacine [emoji23][emoji1787][emoji23]
Pozdravite HOREPISKOPA pardon komesara [emoji41]

Послато са SM-J530F користећи Pouke.org мобилну апликацију

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Zoran Đurović рече

То кажи Драгиши...:))

Хахахахахахааааааааа, хит! 

Случајно, очију ми! 12:smeha:

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Аристарх рече

Јесте главни стандард за жене то, ако имају мараму. Али шира је расправа била... шминка, перика, фарба за косу, локови за нокте и 10000000 других ствари које жене користе се не могу забранити. Гаћице на билборде не смеју да буду у теолошком смислу извор страсти који се уништава тако што билборд неће постојати барем у свом физичком облику. 

То је посебан контекст био. Свети Василије је говорио о другој ствари, о лобију друштвених слојева која су одређивала ко и где може шта да носи. Тако је народна ношња увек имала стандард. Па су уцењивали људе да не смеју кући да праве гардеробу, већ је морају купит. А што је кичастија, то је скупља...

Е не знам, баш за то да анђели гледају модни стајлинг и мере га људским очима:). Онда би Василије Велики имао проблем са перцепсијом о свести анђела. Довољно је помолити се анђелу да опрости за увреде, али те увреде нису људско облачење. Јер би први патријарх или папа код католика, ишао обучен као сви остали грађани. Па ако већина мисли да треба да фарбамо косу у зелено, ови који то не би радили. по анђелима би испали грешници који вређају. 

Pa, dobro, kontekst sa maramce' :D jeste u jednostavnom i prostom i ozbiljnom i dostojantsvenom oblacenju kada idemo u crkvu i muski i zenski naravski. 

Ono, kako svetitelji uporedjuju, (parafrafa) .....kada neko zeli da ide u zvanicnu posetu kod cara ili predsednika drzave Vucka i u njihove rezidencije i dvorce' da nesto malo porazgovara sa njima  :D......onda nece da te puste da pitas nesto Vucka ako nisi prikladno obucen za tu situacion ,.... tako i kada idemo u crkvu da se molimo onom glavnom Caru u njegovoj kuci gde zive i borave i andjeli koje je stvorio kao blagodatna i prosvecena bica i prirode,...... onda je valjda logicno da treba da budemo sto prikladnije obuceni za crkvu.

(napisao sam bas podugacku poruku, ali da ne spamujemo temu, ovo je dovoljno sto sam naveo,... ima ovde tumacenja svetitelja pa ko hoce moze da pogleda sta i kako ide to sa maramce i oblacenjem i andjelima koji brinu na osobit nacin za ljude u crkvi :

http://bible.optina.ru/new:1kor:11:10 )

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Милан Ракић рече

Od 7:17, epska NAJAVA. POLOŽILI!!!

Бољи је од нашег Шофра ?

Подели на овим сајтовима

Avvo baci novi text na fb kad zavrsis pisanije. Pa da se pitamo malo tamo - red ozbiljnih komentara - red sprdacine. Cisto da ga izanaliziraju spijuni dobro - posto je sve javno. [emoji4]

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Bokisd рече

Pa, dobro, kontekst sa maramce' :D jeste u jednostavnom i prostom i ozbiljnom i dostojantsvenom oblacenju kada idemo u crkvu i muski i zenski naravski. 

Ono, kako svetitelji uporedjuju, (parafrafa) .....kada neko zeli da ide u zvanicnu posetu kod cara ili predsednika drzave Vucka i u njihove rezidencije i dvorce' da nesto malo porazgovara sa njima  :D......onda nece da te puste da pitas nesto Vucka ako nisi prikladno obucen za tu situacion ,.... tako i kada idemo u crkvu da se molimo onom glavnom Caru u njegovoj kuci gde zive i borave i andjeli koje je stvorio kao blagodatna i prosvecena bica i prirode,...... onda je valjda logicno da treba da budemo sto prikladnije obuceni za crkvu.

(napisao sam bas podugacku poruku, ali da ne spamujemo temu, ovo je dovoljno sto sam naveo,... ima ovde tumacenja svetitelja pa ko hoce moze da pogleda sta i kako ide to sa maramce i oblacenjem i andjelima koji brinu na osobit nacin za ljude u crkvi :

http://bible.optina.ru/new:1kor:11:10 )

Al si ti smarač brate! Jeste, napisao si, podugačko je, dovoljno je... Ali da ne spamujemo. 

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, The Godfather рече

Ma dajte DRUZE Lazicu, nemojte se jediti...Vis' da smo vas rastavili na proste cinioce i to onako usput iz sprdacine emoji23.pngemoji1787.pngemoji23.png
Pozdravite HOREPISKOPA pardon komesara emoji41.png

Таман посла, што бих се једио? Због ваших тобож паметних опаски којима се Ђуровић и ви смејете и тапшете се међусобно по раменима!? Та хајте, љубезни... Занимљиво ми је да се подсетим како смо се сви понашали као адолесценти. Хвала на том подсећању.   

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Родољуб Лазић рече

Та хајте, љубезни...

Oče proto!? Ta di su krofne?

krofne_1000x0.jpg

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...