Jump to content

Зоран Ђуровић: Одпоздрав стручњаку за светост, Родољубу Лазићу

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 2 часа, Родољуб Лазић рече
Не знам тачно шта ти је фри стајл. Ако мислиш на молитву и својим речима, осим оних из молитвеника - да, молим се и својим речима. Ако мислиш на нешто друго, онда не.

Ah kakva prepodobnost, kakva umerenos', ah kakva skrommost, skrusenost duha, smirenoumljenije prosto pleni - toliko da preliva i cini sve tako lakim [emoji849]. Blagodarni smo i neizrecivo zahvalni na ovakvoj duhovnoj gromadi, na ovakvom biseru skrivenom koji bacu sebe nesbicno pred svinje.[emoji849]
Ah[emoji849], [emoji849]ah [emoji849][emoji849] :lupaglavu::vrtiglavu:dobardecko

Послато са SM-J530F користећи Pouke.org мобилну апликацију

Подели на овим сајтовима

• Одговори 2.9k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 16 минута, ana čarnojević рече

ovaj potonji nema taj kapacitet, kad je na poslu ne postizava da lepi citate, znaci kao Muta Nikolic ne moze da radi dve stvari istovremeno, da vozi kola i slusa radio.

dobardecko

Подели на овим сајтовима

пре 19 минута, ana čarnojević рече

cika Rodjo nemojte mi Leona brkati sa drugima.

Рођа је из Максимове екипе, где видесмо све требињске тамбураше. Ево доказа да Лео и Гудфадер не могу да буду иста особа. Скриновах поподне. Гудфадер овде, Леа нема. Ја тај Гудфадер нисам, јер нисам Драгиша, па да...   

pLgpOZg.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, Родољуб Лазић рече

То НЕЋУ  је доказ да си ти потпуно небитан да бих ти одговарао на таква питања. Као и неки лик из аутобуса. Не допуштам да ме небитан човек преиспитује. Ако неко хоће да верује твојим тврдњама, нека верује. Баш ме брига. 

А ти, Леон, Жичанин и ини, претпостављам да мислите да се оно што је као лаж или клевета изречено на интернету, да се то код Бога не рачуна као лаж и клевета. Грдно се варате. Све то што смишљено и намерно лажете, рачуна се. Интернет није "заштићена зона".  

Што си се толико оптеретио Ђуровићем кад је небитан.Вређаш све људе овде па и мене иако ме знаш.Шта је с тобом.А за радост знаш једино кроз покајање.Па то нису говорили ни највећеи подвижници.Па онда сигурност ти даје истина из које говориш.Како је то смерно и понизно.Погледај мало себе.

Подели на овим сајтовима

пре 46 минута, ana čarnojević рече

cika Rodjo nemojte mi Leona brkati sa drugima. on ima svoj osoben izraz i svoju harizmu. osim toga covek ima sposobnost da multitaska.

Nemoj zekat' šta stvarno može kao žena na šest strana odjednom??!Jaaaooo milina..:sunce:

Подели на овим сајтовима

пре 13 минута, ana čarnojević рече

ma taman posla da dokazujemo, bas bi se Leon bavio tim stvarima. ljudina. mozda drugi kolega bi, on ima te crte...hajde da kazemo...licnosti.

Гудфадер и ти се покачисте око оне... Пада ноћ, а оптерећен сам другим мислима за нови текст, па се не сећам њеног имена. Она што би саблажњена. Препоручио бих теби и Бранду да закопате секиру. Обоје сте ми драги. Ја заиста не знам ко је Брандо, јер ми се ни приватно није јавио. А и по лајковима га не видим као неког старог другара. Не препознајем ко би могао бити и зато мислим да је новији као члан, иако је могао бити из давних година. Реаговао сам на Рођину бљувотину да неки "моји" отварају многе налоге по узору на требињске тамбураше. 

Дивна је пак Рођина кад он каже да је сигуран да сам ја демонизован. И да је спреман да иде у пакао ако греши. Тако је сигуран да је Лео Гудфадер. Па Леоне је мој другар, написао би ми приватно. Човек ми се нашао у најтежим ситуацијама, и прави је другар. Ја бих први знао да ли је отворио лажни налог, а то и не бих одобрио. Ми смо овде колико нас је. Ја и тебе не познајем лично. Знам Јецу. И Парадоксологију. 

Овај богаљ (не ругам му се за телесно, него говорим о менталној обогаљености) говори о некаквој секти. То су исто говорили за Пајсија и Порфирија. Иста нам је судбина. Ви сада заиста присуствујете обрачуну сила. Биће овде крви до колена. Нећу им допостити да распуде Цркву светог Саве. Видећете у следећем тексту. 

Подели на овим сајтовима

пре 14 минута, Августин рече

Што си се толико оптеретио Ђуровићем кад је небитан.Вређаш све људе овде па и мене иако ме знаш.Шта је с тобом.А за радост знаш једино кроз покајање.Па то нису говорили ни највећеи подвижници.Па онда сигурност ти даје истина из које говориш.Како је то смерно и понизно.Погледај мало себе.

Све си му рекао. 

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Zoran Đurović рече

Рођа је из Максимове екипе, где видесмо све требињске тамбураше. Ево доказа да Лео и Гудфадер не могу да буду иста особа. Скриновах поподне. Гудфадер овде, Леа нема. Ја тај Гудфадер нисам, јер нисам Драгиша, па да...   

pLgpOZg.jpg

ти си гори од Лазића постао. Иако те он промовише доста добро, ова тема има 60.000 прегледа. Стање ствари скочило са донацијама... Ништа не значи тај скрин шот јер човек може имати два или више претраживача...

били су код нас у КВ неки што су давали амфетамине уз причешће. Прича се по чаршији, да су они са један дан имали више виђења од Јована Богослова за цео његов живот... Али су завршили код пророка (доктора) који им је пророковао по стандарду наркологије колико им је времена остало да се спасу... На њих Лазић не упозорава нит је опседнут са њиховим понашањем!! То ме забрињава, смо да неко не претера, видех на стање ствари да су сви његови чланци о вашим промислима. Ја се бојим због њега слику да ставим да ме не поставе на неке портале као педера и секташа... Па бих после морао све слободне девојке да заводим да се ослободим клеветника и те лоше рекламе...

мсм. да је Лазић иначе поштен. Али он вас критикује за стање у васељени. Тако да методологија Св. андреја неће уродити плодом. 

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Аристарх рече

Ништа не значи тај скрин шот јер човек може имати два или више претраживача...

Ја нисам из шпијунских прича, а не знам што би неки софистицирани пратили мене...

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Аристарх рече

мсм. да је Лазић иначе поштен.

Невин као кокошка, што је говорила моја мајка. Или је невин у лакат.:))

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Аристарх рече

били су код нас у КВ неки што су давали амфетамине уз причешће. Прича се по чаршији, да су они са један дан имали више виђења од Јована Богослова за цео његов живот... Али су завршили код пророка (доктора) који им је пророковао по стандарду наркологије колико им је времена остало да се спасу...

Цитирао сам погрешан чланак овога из Крушевца са амфетаминима. Не могу од овога са транвеститом и дрогом, да нађем овога из Краљева сад... Пут ме звао, морао сам ићи неко ће ме исправити ако сам погрешио да је баш краљевачки ђакон или свештеник јер сам ја последњи пут у краљево био у Цркву кад су доносили мошти Свете Петке у доситејеву:krstix:.

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Zoran Đurović рече

Ја нисам из шпијунских прича, а не знам што би неки софистицирани пратили мене...

То је проста логика, нису Оче шпијунске приче. У реду је што се ми ментално тренирамо овде, али могли сте му одмах објаснит где је пао у оном тексту и изгубио основе за тезу. Јер није он дошао на форум, па направио тему. Већ је објавио чланак у овај портал. А ви га лечите, што је већ професионална деформација. Он је страшно лен човек, он ће да истекне уместо да посвети године расправи и четовању ако је потребно да схвати суштину, притом нема поштовање никакво! на крају је индиректно и мене оптужио овде да сам члан ваше секте (пророка и исцелитеља који хуле на Бога). Што је смешно!!

Послушај овога Лазића како паметно размишља, смејаћеш се од 1:30 до 2:30 ... Имам осећај да је то ситуација вас двоје (јер се ради о вишегодишњој фокусираној опсесији на Стање Ствари), море ће ви зубе да му вадите. Ако наиђе неки буквалиста, да објасним користим адекватну аналогију, обзиром да Лазић као формирана личност тежи ка цивилној теологији и духовности у циљу расправа које окупљају стадионе. Иако Лазић мисли да ово чита само 7-8 људи цело време, као рече сам:)) 

Подели на овим сајтовима

Сад ћути к'о  заливен.

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Аристарх рече

Послушај овога Лазића како паметно размишља, смејаћеш се од 1:30 до 2:30 ... Имам осећај да је то ситуација вас двоје (јер се ради о вишегодишњој фокусираној опсесији на Стање Ствари), море ће ви зубе да му вадите. Ако наиђе неки буквалиста, да објасним користим адекватну аналогију, обзиром да Лазић као формирана личност тежи ка цивилној теологији и духовности у циљу расправа које окупљају стадионе. Иако Лазић мисли да ово чита само 7-8 људи цело време, као рече сам:)) 

Укачио си шта Ава ради. Могуће да већ сутра ће бити падања у несвест на нови текст. Сад сам уморан, па да ујутро сочиним сочињеније небивало.:)) 

Подели на овим сајтовима

U jednom od prethodnih komentara sam se izvinio doticnoj G-dji ili G-djici Ani na pomalo ishitrenom komentaru, ali ona se nastavlja. ( nemam problem sa tim, poslusacu Avvu i necu se nastavljati na njene projekcije i zlurade komentare kojima uzrok je najverovatnije hormonski disbalans usled cega dolazi do projekcije, a mozda je i u pitanju svima nam dobro poznata post-modernisticka pro-zapadnjacka neman koju Srpkinje oberucke prigrlise da se u nedostatku zdrave argumentacije drugom pripisuju izmisljene osobine i problemi sa zenama - pa se na kraju taj neko sirokom auditorijumu pretstavi kao zenomrzac ). Elem - ne znam sta je u pitanju i necu se dalje baviti anmnezom doticne, jer nalazim da je krajnje neinspirativno.

Послато са SM-J530F користећи Pouke.org мобилну апликацију

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...