Jump to content

Зоран Ђуровић: Одпоздрав стручњаку за светост, Родољубу Лазићу

Оцени ову тему

Препоручена порука

Не знам да ли сте приметили, Вама ништа не пишем. Замарају ме Ваши коментари. Понашам се као да Вас нема. Ви бар прескачете стране, а Вас ја и не видим. Нека са Вама Ђуровић тупи зубе. Зато, зла жено, мене прескочите. Уопште не знам шта пишете и чију страну заступате

Upravo tako [emoji4]

Послато са SM-J530F користећи Pouke.org мобилну апликацију

Подели на овим сајтовима

• Одговори 2.9k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 2 часа, Tristatri рече

jer vam tema odmah zamre kada za kratko posustanu oni koji suprotno od vas misle

Тема је покренута због Рођиног сочињенија, а коментаришеш на одговору о. Зорана. Логика ти не штима јер да није Рође неби било ни теме. 

Подели на овим сајтовима

....i dalje su u zabludi da Avva ima vise naloga. Kakvo prizemno razmisljanje.
Ali sta se moze od osrednjosti ocekivati osim pokusaja da u svoje okvire stave sve ostale, da Boga, veru i Crkvu prilagode sebi i svojoj uskogrudosti...Cim neko iskoci malo iz njihovih arsina uslovljenih osrednjoscu automatski mu pripisuju svoje osobine ( to se u psihologiji zove projekcija ).

Послато са SM-J530F користећи Pouke.org мобилну апликацију

Подели на овим сајтовима

Паметан човјек треба да се држи даље од оваквих разговора, што нас и Апостол савјетује, јер само може бити попљуван или смјештен у карантин, као некада Срби кад су прелазили у К&К монархију.

Ово ме подсјећа на Б92 форум , када су владан и Хенри пљували све редом, а модови бановали све ко им се супростави. Или на крај БСН форума кад су артемијевци почели кампању, Асистент&со роварили уз опет прећутну сагласност админа.

Овде пар људи пада у транс на писанија о.Зорана, не улазећи у објашњењу да ли су његови стварни или виртуелни пријатељи или неко пише са више налога. Ствар је да се само он представио, а остали ако неће да буду неко, биће нико.

Ради мира форумског и вашег душевног , нећу вас више узнемиравати. 

Опростите , ако сам коме подигао притисак или повриједио сујету, није ми била намјера.

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, о.Небојша рече

Овде пар људи пада у транс на писанија о.Зорана, не улазећи у објашњењу да ли су његови стварни или виртуелни пријатељи или неко пише са више налога. Ствар је да се само он представио, а остали ако неће да буду неко, биће ...

Niko ne pada u trans. To su vase proizvoljne kvalifikacije onih cije misljenje i poglede ne mozete da - narodski receno svarite. Navikli ste na jedan monotoni poredak stvari i misljenja, okretanja glave na drugu stranu i zauzeli liniju manjeg otpora. Navikli ste da vam drugi govore sta i kako se radi, bez da pokusate da otvorite oci ( vidite sta se zapravo desava ) i mucnete malo svojom glavom ( jer Bog izmedju ostalog dade coveku glavu i da razmislja ). To je vas izbor ( sto je savim legitimno ), ali nemojte nama soliti pamet - jer vam je SO obljutavela - posto ste dozvolili da vama sole pamet dipl. pravnici - drveni advokati Dr Nikodima, Artemija, Maxima itd ( izaberite sami - spisak je poduzi ). 

Mir vam od Gospoda!

Подели на овим сајтовима

пре 37 минута, Просечан србенда рече

Тема је покренута због Рођиног сочињенија, а коментаришеш на одговору о. Зорана. Логика ти не штима јер да није Рође неби било ни теме. 

.

Mene ne interesuje niti naslov teme niti vasa logika. Po sopstvenom rasudjivanju, a shvatanju Bozije istine, zla se gnusam i svojim komentarima na njega ukazujem.  

Ali, kao i o.Nebojsa, postupicu i ja: Ради мира форумског и вашег душевног, нећу вас више узнемиравати. 

(P.S.: Bar ne porukama na temi).

.

Подели на овим сајтовима

пре 32 минута, о.Небојша рече

Ствар је да се само он представио, а остали ако неће да буду неко, биће нико.

Ево ја ћу ускоро да се представим, само чекам да ми админи скину ово лажно име и ставе право. Молим лепо.

Подели на овим сајтовима

пре 55 минута, Tristatri рече

.

Mene ne interesuje niti naslov teme niti vasa logika. Po sopstvenom rasudjivanju, a shvatanju Bozije istine, zla se gnusam i svojim komentarima na njega ukazujem.  

Ali, kao i o.Nebojsa, postupicu i ja: Ради мира форумског и вашег душевног, нећу вас више узнемиравати. 

(P.S.: Bar ne porukama na temi).

.

Па ако те не занима саговорникова логика онда си дебело промашио и смисао а како тек да препознаш зло? А јасно је да онда као и да ниси учествовао у разговору и не верујем да си ичији мир нарушио.

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Просечан србенда рече

Па ако те не занима саговорникова логика онда си дебело промашио и смисао а како тек да препознаш зло? А јасно је да онда као и да ниси учествовао у разговору и не верујем да си ичији мир нарушио.

Поменух синоћ: Ови људи нису уопште дошли да дискутују, него да кажу њихову. Пошто су они као побожни, наводио сам им Григорија Богослова, Порфирија, Матрону итд., да не би рекли да умујеп по себи. НИЈЕДАН од тих текстова нису узели да анализирају. Све им се свело на 2 бесмислене тврдње, а обе уредно побијене: неко не може да се пореди са Ис или свецима, и, не могу да се употребљавају "ружне" речи. 

пре 1 сат, о.Небојша рече

Ради мира форумског и вашег душевног , нећу вас више узнемиравати. 

Опростите , ако сам коме подигао притисак или повриједио сујету, није ми била намјера.

12:smeha::))12:smeha: Ма ти си мелем! Из твоје руке и шећер је сладак!:))   

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Лазар Нешић рече

Ево ја ћу ускоро да се представим, само чекам да ми админи скину ово лажно име и ставе право. Молим лепо.

Право име: Вајрицин муж!:))

Подели на овим сајтовима

пре 11 часа, Аристарх рече

уопштено ме не разумеш или имаш нешто конкретно?

некад се и шалим, па испанем сељачина:dedica:

Знаш да нисам поп. А нисам ни као енглези са чајем, да се сваки дан причешћујем.

мсм. чак да то није душекорисно јер мораш причат са разним људима који можда ништа у животу друго не раде. Па те онда закуца неки Артемије или Никодим који су манипулатори, после њих више ни ниси сигуран шта значи терминолошки реч Црква, стрпљење и трпљење. Можда чак и до краја живота...

Nisi seljacina,... (i ja volim da se salim, pa eventualno da budemo zajedno u paru seljacine...:cheesy3::smeh1:)

U principu ne razumem te u detalje, ... kontekst (:takeoff:) uglavnom pohvatam, stvarno...

Da, u pravu si treba biti oprezan u crkvenim stvarima da ne promasis crkvu, dobro tu si pa polako i oprezno ako hoces da ides kroz crkveni zivot.

пре 11 часа, Аристарх рече

ја дођем само понекад у цркву0703_read

како си то увидео кроз моје коментаре?

mora sala,....sta si ti mislio brate Aristarh, imam i ja malo prorocke mogucnosti... :D

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Bokisd рече

imam i ja malo prorocke mogucnosti... :D

Пророштво је као неки вирус, контаминира! 12:smeha: Почеше уз Аву и млади и стари да пророкују и да сањају сне, а боме и Никодимови!:))

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...