Jump to content

Зоран Ђуровић: Одпоздрав стручњаку за светост, Родољубу Лазићу

Оцени ову тему

Препоручена порука

Стоп се од моје главе.

А то за шта ме питаш дајем ти ципеле на један дан па провери сам.

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

• Одговори 2.9k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 9 минута, Родољуб Лазић рече

како теби звучи исказ да Православна Црква није саборна без Ватикана?

иако О.Зоран ви заједно са њиме, немате утицаја на сабор. али и ја да причам са вама, као да имамо:0205_whistling:

Је ли Црква саборна без Вучића и Путина? мсм. може ли сабор без њих? А може ли без атанасија...

Црква не може без Ватикана, док год Ватикан поштује сабор Православни и док год су Хришћани.

Иако Православна црква јесте саборна без ВАтикана, тада кад Ватикан не поштује сабор. Она није саборна Ватиканом онда кад ватикан не поштује сабор и нису када нису хришћани. Да ли би сада због Вучића и Путина (које ипак држе да су хришћани) требало да се пониште одлуке сабора?

Човече ми смо са Русима, већина у Православљу али се ништа не питамо. Грци предлажу и најављују, данас сам прочитао на форуму (циртирани британски чланци) признавање свих расколника у православној традицији од ХРватске православне НДХ цркве па надаље..

Притом су русе отерали у раскол сада. Значи нас само Ватикан спаја са Русима у смислу хришћанског сабора, кроз дијалог из ког Грци хоће да нас истерају и онда утерају по својој вољи. Лако је стрпљивом рибару у некој генерацији да по документима уради било што. Као Вартоломеј сада са Украином, за сваку ствар мош рећ да је легална или нелегална. Питање је само у што човек верује, па ће по вери Дух Свети да уреди.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Zoran Đurović рече

Да, али не знам што ми се поново обраћаш? Ти ћеш доживети 80 година, нисам ти ништа рекао. Већ си обележен. Једи и пиј нешто квалитетно до тада, уживај јер се добром не можеш надати. Немој себе и у овом животу да мучиш. 

Не занимају ме твоја пророчанства. 

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Августин рече

Не знам на који одговр мислиш ниси га цитирао.

Знаш, знаш...нема везе. Свака ти част. 

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Родољуб Лазић рече

Знаш, знаш...нема везе. Свака ти част. 

Пусти ти моју част.Ја сам частан човек.

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, The Godfather рече

Ne mogu tehnicki da ispratim sve.
Citali smo Porf. ( delovalo je inspirativno )
Ali onda se umesase ovi " lazni revnitelji ", obesenih noseva, bleda lica, okreceni grobovi koji jedu kuce udovicke i odvedose pricu u samo njima znanom pravcu emoji849.png
Nego jel odg. doticni g-din Lazic koji vec tri puta napusta diskusiju - pod izgovorim da gubi vreme i vraca se u istu - ko mu je episkop?

Послато са SM-J530F користећи Pouke.org мобилну апликацију

пре 3 минута, Zoran Đurović рече

Јесте. Сутра. 12:smeha:

Ovo sam sa sobom postuje. Jednom kad me svi zaborave... i tada opet necu biti sam.  12:smeha:

Подели на овим сајтовима

Управо сада, ana čarnojević рече

da Vam ja kazem...priupitajte ga i Vi to, ono kad ujutru kao svaki Srbin ne ynate dal da se ubijete ili da se obrijete......mozda Vam se nista strasno nece desiti i mozda cete i dalje biti pravoslavni. zivot je pun iznenadjenja;)

Хвала, не бих. Ја сам више за ону трулу причу старца Силуана. То ми је некако на срцу.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, ana čarnojević рече

niko nije rekao da je trula.

pa ko ima tu dubinu starca Siluana...a treba ziveti. u svetu.

Има код њега разних нивоа. али суштина свега је - смирење. Прочитај га поново, још мало. Па види какав ту дух влада и упореди. И прочитај у посланици Галатима, глава 5. шта су плодови Духа Светог, па размисли.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Родољуб Лазић рече

Не занимају ме твоја пророчанства. 

Ја ти казах. Тебе не занима ништа, али стално се врзмаш око мојих ногу, а кад напуниш 80 онда ћеш се сетити Аве. Тело ће ти бити преуморно и тешке сузе ће ти бити горке. Исход? Чак да завршиш у Рају чудом Божијим, лупићу ти шамар да ти зуби поиспадају. То је најбољи сценарио по тебе. Мада је тај сценарио не по пророштву, него по жељи. Пророштва ћеш се сетити када напуниш 80 година.   

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Zoran Đurović рече

Ја ти казах. Тебе не занима ништа, али стално се врзмаш око мојих ногу, а кад напуниш 80 онда ћеш се сетити Аве. Тело ће ти бити преуморно и тешке сузе ће ти бити горке. Исход? Чак да завршиш у Рају чудом Божијим, лупићу ти шамар да ти зуби поиспадају. То је најбољи сценарио по тебе. Мада је тај сценарио не по пророштву, него по жељи. Пророштва ћеш се сетити када напуниш 80 година.   

Бојим се да си ти скоро па непоправљив. Туга шта си успео од себе да урадиш. Нека ти је Бог у помоћи. 

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, ana čarnojević рече

dobro ja cu da procitam a Vi da obecate da cete se ipak jedno jutro obratiti Bogu na neki neuobicajen nacin, ne mora psovka ali neki free style.

Не, драга моја, не могу ти то обећати. Читам молитве пред причешће и не налазим ниједну у том слободном стилу. Ако ти нађеш, пошаљи ми на ПП. 

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Родољуб Лазић рече

Бојим се да си ти скоро па непоправљив. Туга шта си успео од себе да урадиш. Нека ти је Бог у помоћи. 

Шта то Тебе брига какав је он.Шта хоћеш од њега ајде реци.Реци шта хоћеш од Ђуровића све ће бити јасно.Па ја својом децом нисам толико оптерећен као ти са Ђуровићем.

Подели на овим сајтовима

Ovo sam sa sobom postuje. Jednom kad me svi zaborave... i tada opet necu biti sam.  12:smeha:
pretstavih se vec - Avva Rimski ( papski spijun ) - za prijatelje Jezuita u egzilu [emoji23][emoji1787][emoji23]

Послато са SM-J530F користећи Pouke.org мобилну апликацију

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Августин рече

Шта то Тебе брига какав је он.Шта хоћеш од њега ајде реци.

Жељко, жао ми је, не бих даље разговарао с тобом. Извини.

Подели на овим сајтовима

пре 15 минута, Аристарх рече

иако О.Зоран ви заједно са њиме, немате утицаја на сабор. али и ја да причам са вама, као да имамо:0205_whistling:

Је ли Црква саборна без Вучића и Путина? мсм. може ли сабор без њих? А може ли без атанасија...

Црква не може без Ватикана, док год Ватикан поштује сабор Православни и док год су Хришћани.

Иако Православна црква јесте саборна без ВАтикана, тада кад Ватикан не поштује сабор. Она није саборна Ватиканом онда кад ватикан не поштује сабор и нису када нису хришћани. Да ли би сада због Вучића и Путина (које ипак држе да су хришћани) требало да се пониште одлуке сабора?

Човече ми смо са Русима, већина у Православљу али се ништа не питамо. Грци предлажу и најављују, данас сам прочитао на форуму (циртирани британски чланци) признавање свих расколника у православној традицији од ХРватске православне НДХ цркве па надаље..

Притом су русе отерали у раскол сада. Значи нас само Ватикан спаја са Русима у смислу хришћанског сабора, кроз дијалог из ког Грци хоће да нас истерају и онда утерају по својој вољи. Лако је стрпљивом рибару у некој генерацији да по документима уради било што. Као Вартоломеј сада са Украином, за сваку ствар мош рећ да је легална или нелегална. Питање је само у што човек верује, па ће по вери Дух Свети да уреди.

Uf, brate, skoro sve si obrno' naglavacke, majke mi ..... :D ... kako smo ziveli i spasavali se hiljadu leta i zima (:D) bez Zapada tako cemo i dalje....

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...