Jump to content

Зоран Ђуровић: Одпоздрав стручњаку за светост, Родољубу Лазићу

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 2.9k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 1 минут, Милан Ракић рече

Pa na nekoj od tema aktuelnih, pre neki dan je postavio neko video, mesčini sa komentarom kako je ViJoleta (upamtio sam ime), tj. konkretan video uradak i sadržina njene priče proizvod delovanja Bogosavljević doktor Nikodima. 

U gradu sam, tj. pišem sa mobilnog pa nije baš zgodno da pretražuje, uglavnom na nekoj od aktuelnih tema na kojima Vi oče pišete, ovih dana je postavljen taj uradak objavljen na JuTjubu. 

Uglavnom, ViJoleta ("kuća stara") sedi za astalom, ubrađena maramom, valjda tek kosu oprala pa propuh, a iza nje spomenik Svetom Savi na Vračaru. 

I trvolji nešto o ekumenizmu, SPC sekti i proče... 

Најјачи су ми скромни-преподобни што се осјећају прозваним да стану на браник Православља. Од количине скромности ваљда.

освештати хидрант, наврнути шмрк па уздрављу одреда кренути 12:smeha:12:smeha:

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Милан Ракић рече

Ah. Na JuTjub kanalu Bogosavljević doktor Nikodima, ima još "prekidača" 

3 дана поста на води зато што не читаш Аву! :))Ја га већ окачио!

Подели на овим сајтовима

Ово су неки нове форме општења,односно када се неко сам екскомуницира из Цркве,а хоће да сви знају,и још када ти баци цитат - Матеј,глава та,стих тај...Ово су неки нови јутјубери0703_read1324_womens

Нифада :)

Подели на овим сајтовима

пре 14 минута, ana čarnojević рече

ali sta ce Violeti marama dok cita recitacju?

Slikadžije iz redakcije Bogosavljević doktor Nikodima stigli ranije od dogovorenog termina za snimanje, a ona tek oprala kosu... 

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Zoran Đurović рече

Иначе, оправдано тешке речи сам изрекао на Милутина за ове његове речи: „Поред многих јереси, нећемо заборавити римску јерес – римског папу, који је највећу јерес прогласио на овоме свету, када је рекао, да је он намесник Сина Божијег, vicarius filii dei. Како то, папо римски, како ти, смртан човек, можеш бити наследник, намесник Сина Божијег? – Није истина, ма колико то било тешко да разумеју и да схвате. Он је родио Мартина Лутера, а Мартин Лутер на хиљаде секти које харају светом, које често пута крв људску пију, децу убијају да би крв пили, разне секте ужасне, које су плод, рекао сам чији“.[1]

После је добио по носу од свог пулена, Никодима. Људи лупетају безвезе и не знају како њихове речи штетно утичу на душе. Ја не бих направио Никодима. Ја сам му антипод. После је овај будалаш узео да прича како папе жртвују новорођенчад сатани, и пију им крв. Као, он преноси неке оптужбе. Треба да си заиста будала па да те у СПЦ рашчине. Ту су барем дуготрпељиви. 

Надам се да ће ускоро да анатемишу и Рођу. Чисто да буде црно на бело. Зато секташ/јеретик неће да каже коме припада.   

[1] https://istinoljublje.wordpress.com/недеља-православља-епископ-ваљевски/.

Рођо је схватио да је погрешио, то се видело из авиона. Није он као Никодим...

1. Папа може да буде свети лудак,али није јеретик ако га признаје Иринеј, Павле, Кирил Московски... па и сама Јелена Орлеанска...

2. ово "ипак се не окреће" је код Руса заступљено. Тамо је сигурно читао нешто и преводио али погрешно. Ја сам докторирао на слању сателита, знам да је потребна математичка конструкција земље која се не окреће да би ракета изашла из нашег гравитационог поља. Али онда кад изађе, важи закон физике да се земља окреће. Зато сам га ја схватио (јер тако и Руски теолози говоре) да он мисли на ову нашу димензију као факат хришћанског живота. Јер Рус, кад каже да се земља не окреће, то каже из других разлога. 

Нисам ја нисам узео да читам његове публикације, так сам овде на Поуке, схватио о чему се ради. Он много чита популизам, јутјуб цитира, па неку жуту штампу из аустралије (сам Бог зан како то дође до њега) и ове Руске теологе које сам ја читао. Он је то све сам погрешно преводио и окренуо наопачке.

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Zoran Đurović рече

Најновија: Вијолета Рађеновић Јадни Зоране Ђуровићу ако ти је место на Поуке орг.гори си од јеретика... Гордост, духовна погибељ, смрт...

Ова је нека Никодимова питомица, побратимка са Рођом. 

Praviš se sad blesav, a dao si joj i dijagnozu - samo Dragiša pomaže ovoj. :D

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Аристарх рече

1. Папа може да буде свети лудак,али није јеретик ако га признаје Иринеј, Павле, Кирил Московски... па и сама Јелена Орлеанска...

Amen!

пре 9 минута, Аристарх рече

а сам докторирао на слању сателита, знам да је потребна математичка конструкција земље која се не окреће да би ракета изашла из нашег гравитационог поља. Али онда кад изађе, важи закон физике да се земља окреће.

Наравно да се окреће и да је округла. То имаш у Тесле и Миланковића. Оци (1% само) не подржавају идеју равне земље, а Библија нигде. 

Подели на овим сајтовима

пре 29 минута, ana čarnojević рече

ne verujem svojim ocima.

ali sta ce Violeti marama dok cita recitacju? ona ima i dramske pauze, i patos i  promenu tonaliteta i razne retoricke obrte, mnogo je ozbiljniji igrac od gospodina. on samo kruzi glavom kad je napeto.

Nije Violeta, već ViJoleta.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Zoran Đurović рече

Amen!

Наравно да се окреће и да је округла. То имаш у Тесле и Миланковића. Оци (1% само) не подржавају идеју равне земље, а Библија нигде. 

Nadjoh kod Jovana Damaskina u filosovskim poglavljima - jedni govore da je u obliku lopte, a drugi da je u obliku konusa....ali i ona će proći i promeniće se.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Вукашин рече

Nadjoh kod Jovana Damaskina u filosovskim poglavljima - jedni govore da je u obliku lopte, a drugi da je u obliku konusa....ali i ona će proći i promeniće se.

Писао сам доста о томе. Оци за лопту. Наводио сам текстове из Василија, Златоустог, Августина, Прокла цариградског (Зл. ученик)... Текстове сам навео по изворнику, не као овај шарлатан од Никодима. 

Тај болид је тврдио како Бог не би могао да види грехе људи који би били испод кугле, јер је он на врху неба! То је врхунац безумља! 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...