Jump to content

Зоран Ђуровић: Одпоздрав стручњаку за светост, Родољубу Лазићу

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 6 минута, Нифада рече

И мислим да су људи изгубили добар смисао за хумор,не разумеју га, сви воле да се шале на туђи рачун,само они најбољи на сопствени:slikanje:

Видесте каквим све именима нисам називао себе? Смејем се самом себи. И то редовно. Ових дана би ми најбоља: Погибе ђубре од ђубрета!:)) Уживам да малтретирам коцкасте. 

Подели на овим сајтовима

• Одговори 2.9k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 7 минута, Нифада рече

само не знам да ли видиш З.Ђ. са кикицама или деколтеом

Мислим да би @dragisa пре о. Зорану поверовао у таквом издању него овако када је нормално "обучен и присебан" (Мк 5,15) а саблажњиво говори...

Дакле, @Zoran Đurović  да размисли о новом стајлингу, чисто ради веће уверљивости... ;) :)) 

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Zoran Đurović рече

Видесте каквим све именима нисам називао себе? Смејем се самом себи. 

i ja umirem od smeha, Duh Sveti, prorok, iscelitel, čudotvorac, svetac, hodajuće mošti .....:aplauz::cheesy3::))

Everyone’s got a plan until they get hit.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Vladan :::. рече

Мислим да би @dragisa пре о. Зорану поверовао у таквом издању него овако када је нормално "обучен и присебан" (Мк 5,15) а саблажњиво говори...

пре 4 минута, dragisa рече

ja ga u tvom primeru uopšte ne vidim, jer jedno je prikazivati se ovakvim a biti onakav odnosno imati izgled onakvog a biti ovakav...itd 

Ето.... док ја написах и истаговах све он ме предухитрио... :) 

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, dragisa рече

slučaj Đurović je totalno drugi

Сада си схватио да је Ђуровић тотално други случај?:)) И онда се жалиш што ја говори да сам посебан случај? Ко би вама угодио... 

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Zoran Đurović рече

Сада си схватио да је Ђуровић тотално други случај?:)) И онда се жалиш што ја говори да сам посебан случај? Ко би вама угодио... 

Đ: "a ja vam kažem još i veći slučaj će te videti ako ostanete na topiku u meni"

Подели на овим сајтовима

пре 57 минута, Милан Ракић рече

Батеее! :)))

рекао је о.зоран у први пост његов, да се тако преводи јурудовит (нека слична руска реч) са грчког. Ментол или Будала. ми то локално зовемо менталаћ

On 26.5.2019. at 9:08, Zoran Đurović рече

Свети лудаци су посебна категорија. Да би закамуфлирали о чему се заиста ради, ови користе руски израз јуродив, оурод, юрод, да се Власи не досете. То значи будала, глупак, на руском простой, глупый. Са будала и глупак се на српском преводе грчки изрази μωρός или σαλός. Морос је код нас у жаргону морон и значи будала.

On 26.5.2019. at 9:08, Zoran Đurović рече

Међу разним категоријама светаца имамо пророке и лудаке. Објаснио сам у ком смислу сам говорио о себи као о пророку, али ти је то промакло, јер читаш „добронамерно“ и онда спинујеш. Неки пак имају и више дарова (ја немам за певање, Максим је музикант), па је све то испреплетено.

Подели на овим сајтовима

Како се препознају коцкасти? Има ли сферичних, елипсастих, кружничастих? Коцкасти су иизгледа нека 3Д варијанта. Тако ми необична реч коцкасти.

Не умем да је уметнем. Ваљда такав дан. 1324_womens

Подели на овим сајтовима

пре 43 минута, Аристарх рече

...иако јесте некад разапетост:945729:

iskreno rečeno ne bi se ni javljao da ovo malo stado nije razapeto između likova poput rodoljuba i zorana ( u množini)

mada isto tako moram priznati koliko got imao otklon prema profesionalnim braniteljima srBstva i pravoslavlja Lazić je na ovom topiku (ponavljam samo u vezi ove teme) imao impresivan nastup i potpuno odmerene i smislene postove (pa me sad pljujte kolko hoćete)

Подели на овим сајтовима

пре 15 минута, Vladan :::. рече

Мислим да би @dragisa пре о. Зорану поверовао у таквом издању него овако када је нормално "обучен и присебан" (Мк 5,15) а саблажњиво говори...

Дакле, @Zoran Đurović  да размисли о новом стајлингу, чисто ради веће уверљивости... ;) :)) 

ThinkstockPhotos-dv2030009.jpg

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Вукашин рече

Djurovic vas sve lozi. Ima 100% svog Milojkova, koji pise umesto njega.

Nema sanse da ide po parohiji, pise, slika i postuje ovde :D

nemojte da ste takvi ... pa sve mu zasluge obrisaste

pa ko može da piše umesto Slova

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, dragisa рече

nemojte da ste takvi ... pa sve mu zasluge obrisaste

pa ko može da piše umesto Slova

Ma zezam se.

Ne razumem ga samo sto trosi ovoliko vremena na besplodne prepiske? Bolje da gleda Liverpul : )

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Вукашин рече

Ma zezam se.

Ne razumem ga samo sto trosi ovoliko vremena na besplodne prepiske? Bolje da gleda Liverpul : )

Гледам и куцкам:))) И кладио се:)) 

Подели на овим сајтовима

пре 22 минута, dragisa рече

iskreno rečeno ne bi se ni javljao da ovo malo stado nije razapeto između likova poput rodoljuba i zorana ( u množini)

mada isto tako moram priznati koliko got imao otklon prema profesionalnim braniteljima srBstva i pravoslavlja Lazić je na ovom topiku (ponavljam samo u vezi ove teme) imao impresivan nastup i potpuno odmerene i smislene postove (pa me sad pljujte kolko hoćete)

нисам их ја скроз испратио. Видео сам само да је лазић изгубио живце на крају... Али ми се није свидело што Лазић извлачи из контекста расправу са сајта и додаје на текст свој. где цитира из контекста Ракића, Зорана... јер је овде то другачије. нема гатања у кафу преко интернета:).

и наш шта још. Имам пријатеља у Краљево који је био одбијен од доктора због рака мозга. Није могао организам да му издржи хемотерапије више. И он лепо сваки дан на кафу и цигару у кафић. Излечио се! није се излечио због кафића, али му је та кратка шетња, цигарета и кафа пробудила психу и веру. ишао је он и у цркву али се човек тако спасио.

о.зоран је поменуо да се моли за такве људе, њима то значи. Ово извлачење из контекста које Лазић врши, је непрофесионално за једног теолога.

О таквим случајевима о.зоран прича. овај лазић их изврће. Не постоји доктор који лечи људе, само инструменти које користи. Тако не постоји ни свештеник који лечи људе, само Бог и Божији инструменти.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...