Ведран* Написано Март 27, 2019 Пријави Подели Написано Март 27, 2019 пре 3 часа, Леон Професионалац рече Пре неколико са мном а сада и о. Зорану пишете per tu, због чега не смемо да знамо ко нам се обраћа? Због тога да не бисмо знали ко нас каштигује кад почне да нас каштигује. И да би лакше могао форумски мрак да нас поједе. Нешто као кад ти разбојници ставе врећу на главу и претуку те. Доказано. Говорих им и не слушаше. Али зна се, свеједно, ко је у питању. Tristatri, Леон Професионалац, Vladan :::. and 2 осталих је реаговао/ла на ово 1 1 1 1 1 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Благовесник Написано Март 27, 2019 Пријави Подели Написано Март 27, 2019 пре 1 минут, Ведран* рече Нешто као кад ти разбојници ставе врећу на главу и претуку те. Леон Професионалац, Ведран* and Августин је реаговао/ла на ово 1 1 1 ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Март 27, 2019 Пријави Подели Написано Март 27, 2019 Не дај Боже да они дођу на власт. Леон Професионалац and Ведран* је реаговао/ла на ово 1 1 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Март 27, 2019 Пријави Подели Написано Март 27, 2019 1 hour ago, Леон Професионалац рече Племенити, како типујеш, за разлику од прошлог пута када је Еп. Максим одговорио сутра, да ли ће сада да превазиђе себе и да одговори јуче? Нисам племенити, али да типујем? Мислим да зависи од тога да ли је др. Милојков данас много заузет или не. Trifke and Леон Професионалац је реаговао/ла на ово 2 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Март 27, 2019 Пријави Подели Написано Март 27, 2019 пре 27 минута, Ведран* рече Већ крај! Благовесник and Ведран* је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Март 27, 2019 Пријави Подели Написано Март 27, 2019 Могу ли нешто да питам? Да ли се мени учинило да је @Леон Професионалац поставио прву поруку на овој теми? Или сам још био крмељав и нисам добро приметио? Питам зато што сад видим да стоји чувени катихета са скромним меном, Логос. Да ли почетку (теме) беше Логос? Trifke, Благовесник, Zoran Đurović and 2 осталих је реаговао/ла на ово 1 2 1 1 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Март 27, 2019 Пријави Подели Написано Март 27, 2019 Шта ко преферира, Фанар или Истамбул? Ведран* and Trifke је реаговао/ла на ово 2 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Благовесник Написано Март 27, 2019 Пријави Подели Написано Март 27, 2019 Истамбуловци Ведран* and Trifke је реаговао/ла на ово 2 ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Март 27, 2019 Пријави Подели Написано Март 27, 2019 пре 7 минута, Milan Nikolic рече Шта ко преферира, Фанар или Истамбул? Па све зависи где си. Ако си у иностранству мораш да преферираш Истамбул, јер само тамо возу авјони. А ако си у Истамбулу онда може и Фанар, јер возу автобуси. Trifke and Milan Nikolic је реаговао/ла на ово 2 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Леон Професионалац Написано Март 27, 2019 Пријави Подели Написано Март 27, 2019 1 hour ago, Ведран* рече Могу ли нешто да питам? Да ли се мени учинило да је @Леон Професионалац поставио прву поруку на овој теми? Или сам још био крмељав и нисам добро приметио? Питам зато што сад видим да стоји чувени катихета са скромним меном, Логос. Да ли почетку (теме) беше Логос? Нисам ја. Мада држим да сам логосан. Tristatri, Ведран* and Trifke је реаговао/ла на ово 1 2 ,,Формалисти, завршићете у формалину!" Блажени Леон Нови Професионалац Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Леон Професионалац Написано Март 27, 2019 Пријави Подели Написано Март 27, 2019 1 hour ago, Благовесник рече Истамбуловци ...Буловићи Ведран*, Благовесник, arhangeli and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 3 ,,Формалисти, завршићете у формалину!" Блажени Леон Нови Професионалац Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Благовесник Написано Март 27, 2019 Пријави Подели Написано Март 27, 2019 Ja то нисам рекао Ведран* and Леон Професионалац је реаговао/ла на ово 1 1 ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Леон Професионалац Написано Март 27, 2019 Пријави Подели Написано Март 27, 2019 пре 1 минут, Благовесник рече Ja то нисам рекао Али сте у срцу помислили. Толико сам сигуран да сам испрва тако прочитао Ваш коментар. Благовесник and Ведран* је реаговао/ла на ово 1 1 ,,Формалисти, завршићете у формалину!" Блажени Леон Нови Професионалац Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Благовесник Написано Март 27, 2019 Пријави Подели Написано Март 27, 2019 Ћути, гадна су ово времена... Ведран*, Предраг М and Леон Професионалац је реаговао/ла на ово 1 2 ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
александар живаљев Написано Март 27, 2019 Пријави Подели Написано Март 27, 2019 Овђе има много прикљученија са Сабора на Криту, па и она када је владика Максим писао "да СПЦ пре Крита није имала саборску, него само индивидуалну икономију". Поводом епископа у дијаспори већ је тада више нас било разочарано критским рјешењем, а ја сам, колико се сјећам, писао да је in епископ само етнархијски викар јединоправјајшег архијереја Вас. патријаршије. Док се не проговори о нејединству наше делегације на Криту, нејединство ће нас даље пратити. Дакле: Августин, Леон Професионалац, Ведран* and 2 осталих је реаговао/ла на ово 3 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука