Jump to content

Обраћање председника Александра Вучића

Оцени ову тему

Milan Nikolic

Препоручена порука

E ljudi, pa necemo da se svadjamo zbo Vucica...to je onaj sistem " Zavadi pa vladaj" mi smo valjda svi iznad toga, bili za trenutnu vlast ili protiv nje. 

A stvarno i jeste dosadan sa onim Ukrajinski scenarijo, pa Ukrajinski...nije brate samo Ukrajinski, ima i Rumunski i Kineski i Vijetnamski i Meksicki pa i Jugoslovenski i Ruski i koji oces...

Ajd sad lepo svi da se izmirimo i da fino nastavimo da pljujemo po Vucicu i da ga branimo a da se mi medjusobno ne vredjamo i ne shvatamo licno. Da se slozimo da smo razliciti i da postujemo razlicitost. pa necemo se biti zato sto imamo razlicita politicka misljenja...

:drugarstvo:  :pivo: :grouphug123::120286::smil443643319dc3d:

Hristos po sredi nas!

• Свиђа ми се 1

Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati.

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Milan Nikolic рече

Није јутрос узео терапију? Људи који брину и њему треба да обрате пажњу да се ово не дешава више; и глас му се промени кад прескочи лекове.

Подели на овим сајтовима

A ako neko priprema Ukrajinski scenario to je vladajuca stranka...mislite da nas ne bi pokokali ko one ljude na Majdanu...a predsednik pobegao...bi. 

Kada mi se spomene taj Ukrajinski scenario ja na to pomislim a ne na to sto su oni protiv Rusa, za Nato, fasisti i slicno...

Ima raznih ljudi i u Ukrajini...ko ne poznaje tu pricu bolje da ne komentarise...ja poznajem pa ne komentarisem. 

Sto bi rekla moja pokojna baba Kosana " Lako je tudjim k***em gloginje mlatiti " 

Подели на овим сајтовима

пре 14 минута, Adelaida рече

E ljudi, pa necemo da se svadjamo zbo Vucica...to je onaj sistem " Zavadi pa vladaj" mi smo valjda svi iznad toga, bili za trenutnu vlast ili protiv nje. 

A stvarno i jeste dosadan sa onim Ukrajinski scenarijo, pa Ukrajinski...nije brate samo Ukrajinski, ima i Rumunski i Kineski i Vijetnamski i Meksicki pa i Jugoslovenski i Ruski i koji oces...

Ajd sad lepo svi da se izmirimo i da fino nastavimo da pljujemo po Vucicu i da ga branimo a da se mi medjusobno ne vredjamo i ne shvatamo licno. Da se slozimo da smo razliciti i da postujemo razlicitost. pa necemo se biti zato sto imamo razlicita politicka misljenja...

:drugarstvo:  :pivo: :grouphug123::120286::smil443643319dc3d:

Hristos po sredi nas!

To ne mozes da objasnis jednom (stvarnom ili umisljenom) botu koji je u raskolu pre svega sa samim sobom, pa onda sa svima ostalima...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 14 минута, Adelaida рече

Оби је у праву, у реду је да неко не критикује ову СНС багру и гледа своја посла; ту још и има неког хришћанства. 

Али да црквени људи хладнокрвно оправдавају психове савезнике (Блера и Харадинаја) који су побили хиљаде Срба, то  није политика, то је пакао. Далеко им лепа кућа! Па они би и Христа распели због Вучића ... фуј!

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Брка Жарковачки рече

Па они би и Христа распели због Вучића

Kada bi im Vucic slozio pricu...verujem da bi :945729: Vucic je vrhunski manipulator. Ali nije ni narod kriv sto je zaveden njegovim manipulacijama. Neko je podlozan manipulaciji vise, neko manje...ispran im je mozak jednostavno. To je bolest.

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Adelaida рече

Kada bi im Vucic slozio pricu...verujem da bi :945729: Vucic je vrhunski manipulator. Ali nije ni narod kriv sto je zaveden njegovim manipulacijama. Neko je podlozan manipulaciji vise, neko manje...ispran im je mozak jednostavno. To je bolest.

Не мора ништа ни да им сложи, они то већ раде ... па знаш ону: Кад учинисте једном од мојих малих, мени учинисте!

Подели на овим сајтовима

@Milan Nikolic i Blagovesnik:  Nismo...evo u Vucicevom stilu, Nisam jos zavrsila, tisina tamo! :)

Htela sam da prokomentarisem, ipak, Ukrajinsjki scenario za koji se jedino zna da se prikaci demonstrantima protiv Vuciceve vlasti.

Zasto gradjani Srbije ne spremaju Ukrajinski scenario...

1) Ukrajinci su bili za EU pa su hteli da smene Janukovica koji je bio protiv ulaska Ukrajine u EU. Mi nismo za EU i to je pokazalo istrazivanje koje sam, pri katedri za sociologiju filozofskog fakulteta u Beogradu, a pod pokroviteljstvom Britanskog centra za Evropska istrazivanja, sprovodila licno, medju gradjanima republike Srbije, koji zive u raznim selima, gradovima, opstinama, razlicitog su stepena obrazovanja, imovinskog statusa, starosne dobi i socijalnog, bracnog statusa, politickog opredeljenja i slicno. Ne znam po kom kriterijumu su birani, mislim nasumicno Moje je bilo da sprovedem istrazivanje i obavim intervju sa tim ljudima, koji na taj intervju pristanu.

2) Poginulo je vise od 120 ljudi,  100 su demonstranti- 20 policija, medju vecinom srpskog stanovnistva nije se pokazala ni najmanja spremnost da ginu zbog smene vlasti, Nikolic Milana ne racunam. 

3) Ranjeno je preko 2000 ljudi, na obe strane, vecinom demonstranata, verujem da ako vecina nije spremna da gine zbog smene vlasti, nije spremna ni na ranjavanje.

4) Snajperisti iz snaga bezbednosti su pucali na demonstrante i to sve samo zato sto karakterna pizda Janukovic nije hteo da se povuce sa vlasti. Za ovo vazi sve gore navedeno. 

Zasto vlast gradjanima sprema Ukrajinski scenario:

1) Zato sto i Vucic poput Janukovica svako malo kuka kako mu se sprema atentat, Janukovica su navodno trovali, ali to sto mu se desilo sa licem nije trovanje, vec neuspeli botoks tretman.

2) Zato sto bi poput Janukovica naredio grubu upotrebu sile protiv svog naroda, jer nece da se u miru i dostojanstveno povuce sa vlasti na izricit zahtev naroda. Nego odugovlaci i kupuje vreme kako i sam kaze, mazuci nam oci sa izborima koje ce, normalno da pokrade.

3) Zato sto bi isto poput karakterne pizde Janukovica i on pobegao iz zemlje bezeci od odgovornosti kada bude video da je sateran u cosak.

Zasto Beograd nije Kijev i  zasto nece biti nikakvog Ukrajinskog scenarija:

1) Zato sto ni pripadnici policije niti pripadnici vojske nece pucati na svoj narod, niti Vucic ima podrsku u njihovim redovima.

Jel jasno? 

I jedna interesanta stvar, istrazivanje je pokazalo da Vucic nema vecinsku podrsku u narodu, kao niti jedna druga politicka opcija koja se trenutno nudi.

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Adelaida рече

Ali nije ni narod kriv sto je zaveden njegovim manipulacijama.

Naravno da jeste kriv, u tome je stvar. Svaki covek ima savest o kojoj treba (da je naucio) da se stara.

Zanemaris svoju savest - nema urazumljujuce Mudrosti o`zgo, i onda u naknadu dobijes glupost, kako je to lepo rek`o vl. Nikolaj.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 38 минута, Adelaida рече

Snajperisti iz snaga bezbednosti su pucali na demonstrante

Ovo uopste nije tacno - pucali su ubaceni neljudi potplaceni samim inicijatorima cele gungule, tj. od strane zapada; jasno - u cilju da se optuze redovne snage bezbednosti i brze izazove haos. Naravno, ovu vec dokazanu cinjenicu je pojeo mrak, kao sto obicno biva u zemlji cuda gebelsovih duhovnih sinova.

Prosto je - "ukrajinski scenario" je bilo stvaranje krize i nereda da bi zapad usao u zemlju i rovario kako stigne. Mi smo to odavno vec imali pa ne moze da nam se ponovi, ovi sto su sad zaseli na vlast kod nas su isto sto i blentavi Potrosenko i svita u Ukrajini - oni su ljudi zapada koji ih je postavio da dovrse urusavanje cele zemlje, zapoceto njihovim prethodnicima.

Подели на овим сајтовима

@Adelaida

Говорио сам о својој личној привржености за Вучића и у том смислу да бих жртвовао свој живот за његов. Тако исто бих себе жртвовао и за многе друге. А твоје конструкције о томе шта сам рекао и твоје тумачење свега и свачега стварно не могу више да читам.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, obi-wan рече

...tako sto ga nazivam nacistom i saradnikom zla...

Сам си се препознао. И незнајући биваш изманипулисан јер доприносиш остварењу украјинског  сценарија у Србији, а не знаш или не желиш да видиш да  свако насиље у Србији које призиваш тј. насилну промену изборне воље грађана, нашег народа, у тренутку када се боримо да сачувамо што се сачувати може... Ако улетимо у иоле већи хаос искористиће се на свим пољима против нас.

,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина  као што  поштују 

Оца!"   Јеванђеље, Јн 5:23

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Благовесник рече

Сам си се препознао. И незнајући биваш изманипулисан јер доприносиш остварењу украјинског  сценарија у Србији, а не знаш или не желиш да видиш да  свако насиље у Србији које призиваш тј. насилну промену изборне воље грађана, нашег народа, у тренутку када се боримо да сачувамо што се сачувати може... Ако улетимо у иоле већи хаос искористиће се на свим пољима против нас.

Niko od nas ne priziva ovde nasilje osim tebe. Jedino ga ti i pominjes. Stavise, mi smo se od toga jasno ogradili na vise mesta.

A za ovo "sam si se prepoznao" - licno u moje ime ti kazem: moli Boga da me nikad i nigde ne sretnes!

Подели на овим сајтовима

А јел сме да те сретне у Царству Небеском? :)

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...