Jump to content

Маните се љубави, ко би да се жени? Удаје?

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 31 минута, Vegeta рече

Bolje godinu dana na testosteronu, nego vek na estrogenu. :)))

Zvučiš kao majka Marte Keler u "Virdžini".

Seća li se iko nje više?

Подели на овим сајтовима

• Одговори 1.3k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

On 30 ottobre 2018 at 0:16, Nebojš.a рече

Nije idealista nego verujući čovek. A drugi deo posta mu je skandalozan, jer poučava.

Ala si ti neki nadrndan tip, negativan, frustriran, siv ... Bas nisi sposoban lepu rec da uputis, komentari su ti punì zajedljivosti i otrova uvek i gotovo prema svima.

Sve sto dise neka hvali Gospoda !

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Натан рече

У време кад код жена почиње менопауза, мушкарац је још увек у пуној снази, у сваком смислу.

U punoj snazi da zbog slabosti prostate ustaje u 04h i ide do toaleta ili trazi pomoc  prijatelja (  vijagre )? :smeh1:

Подели на овим сајтовима

пре 5 часа, Таша рече

Ala si ti neki nadrndan tip, negativan, frustriran, siv ...

Можда ти се чини зато што немам аватар. Па ти изгледам безлично.

Трудио сам се да непристрасно и без цифрања одговорим Наташи а и да се, у истом маниру, осврнем на Лигов пост.

Једино да сам им делио комплименте и хвалио их тамо где не мислим да је потребно само да би ми речи изгледале лепршаво.

То не значи да је моје укупно мишљење о Лиги такво. Али о конкретном посту јесте.

Подели на овим сајтовима

пре 8 часа, ronin рече

Liga: Gde ti je devojka?
Ronin: Topi slaninu.
Liga: Klali ste svinju??
Ronin: Ma jok, sunča se.:))12:smeha:

А док се она сунча, ајмо ми да пробамо то печење у Прељини. ? То мош и чварке да глођеш ако хоћеш. ?

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 8 часа, Natasa. рече

Pa šta? Žena u 40im ne treba da bude privlačna? Da zaboravi na odnose samo zato što je gotovo sa reprodukcijom? Ok, ne može da se meri sa devojkama, ni ne treba, ali ako je držala do sebe itekako može fino da izgleda. 

ko kaze da ne moze da se meri sa devojkama? danasnje devojke i klinke vec od 16 godina..sa tri kile sminke, izgledaju staro i istroseno.....bas letos na moru, neki me klinci od 20 spopali na plazi...nisam mogla da ih se resim..ja u vodu, oni zamnom...ali tu su se presli..posto sam odlican plivac, odvukoh ih 100m od obale i u rikverc kroz vodu...a oni ostadose na pucini koprcajuci se :)) 

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Liga Džentlmena рече

А док се она сунча, ајмо ми да пробамо то печење у Прељини. ? То мош и чварке да глођеш ако хоћеш. ?

Не. Идем у иностранство, има неких понуда за посао.:D

„Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!”

Византијска пословица

Подели на овим сајтовима

пре 11 часа, Натан рече

Брже сазревају, што је предност у детињству, али касније су мушкарци у предности, бар 15 година, у просеку.

У чему су у предности?

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, Nebojš.a рече

Можда ти се чини зато што немам аватар. Па ти изгледам безлично.

Трудио сам се да непристрасно и без цифрања одговорим Наташи а и да се, у истом маниру, осврнем на Лигов пост.

Једино да сам им делио комплименте и хвалио их тамо где не мислим да је потребно само да би ми речи изгледале лепршаво.

То не значи да је моје укупно мишљење о Лиги такво. Али о конкретном посту јесте.

Moje misljenje je izneto na osnovu tvog celokupnog pojavljivanja i pisanja na forumu, ne samo o konkretnom postu zbog kog si me naveo da ti kazem sta mislim. Inace bih ignorisala kao i obicno. Ali rodjo nisam jos naletela na post gde si nekome "dobar dan" nazdravio u pozotivnom tonu. Dodjes na forum ispalis par otrovnih i gorkih strela i odes misleci da si nekome dobro ucinio svojom "objektivnoscu". Ne moras deliti komplimente ali ne moras ni kuditi neprekidno. Naporan si. Opusti se. Pusti ljude da pisu i iznose svoja misljenja. Ne moras bas u svakoj corbi da se dodas. 

Подели на овим сајтовима

Ти што су споља, тј. по дифолту, хепи и пуни љубави обично први пројаве нервозу и улете у неку свађу. Мисле да су розе пертле решење за све.

Слажем се да је непрекидно куђење једнако ружна крајност, с тим да никада никога нисам видео да се острвљује на крајност "розе пертли", из чега би, можда, могао да се извуче закључак о својеврсној пристрасности, па у наставку и о једноумљу.

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Maja Pavlovic рече

У чему су у предности?

У томе што у пубертету нагло набујате у одрасле жене, физички и ментално, док ми личимо на бубуљичаве мутанте, па се не зна да ли нас је горе гледати или слушати.

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, ronin рече

Не. Идем у иностранство, има неких понуда за посао.:D

А кој посао, да тамо једеш чварке. :smeh1:

Него да се Лубенче не наљути на нас ако се ипак предомислиш па одемо на печење и врући чварци на то имање близу Чачка, а не јавимо јој се. ? 

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 10 часа, Таша рече

U punoj snazi da zbog slabosti prostate ustaje u 04h i ide do toaleta ili trazi pomoc  prijatelja (  vijagre )? :smeh1:

Добро, не причамо о болестима, има и младих жена које муче муку са стерилношћу.

У регуларном стању, мушкарац је плодан до своје старости, док код жена се трудноћа води као ризична већ после 25-е, а да не причамо који је ризик кад зађе у пету деценију, док у том периоду мужјак може да штанца децу исто као младић. Ту је тај природни раскорак који мушкарцу касније даје предност.

Подели на овим сајтовима

пре 18 минута, Натан рече

Добро, не причамо о болестима, има и младих жена које муче муку са стерилношћу.

У регуларном стању, мушкарац је плодан до своје старости, док код жена се трудноћа води као ризична већ после 25-е, а да не причамо који је ризик кад зађе у пету деценију, док у том периоду мужјак може да штанца децу исто као младић. Ту је тај природни раскорак који мушкарцу касније даје предност.

kod Gospoda ne postoji rizik, vec vera u njega i da nama bude po veri nasoj..ko se drzi samo nauke prazan je ko izduvani balon... znam dosta zena koje su u pedesetoj po prvi put rodile i sve bilo bez problema..ali po veri njihovoj..

Подели на овим сајтовима

пре 32 минута, Натан рече

томе што у пубертету нагло набујате у одрасле жене, физички и ментално

Ne baš. Ima devojaka koje baš nabujaju, a ima i žgoljavica koje kasnije sazrevaju. Ne generalizuj.

пре 33 минута, Натан рече

бубуљичаве мутанте

Ni to nije obavezno. Momci koji se bave sportom i još ih genetika posluži mogu jako lepo da izgledaju i da imaju uspeha kod devojaka. Opet generalizuješ.

Kako si ti izgledao u pubertetu i koliko si imao uspeha kod devojaka?

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...