Вилер Текс Написано Август 27, 2018 Пријави Подели Написано Август 27, 2018 @Branka62 Може мало лакше са оптужбама...Желео сам да кажем да је није битно где је дело штампано него на ком писму. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Branka62 Написано Август 27, 2018 Пријави Подели Написано Август 27, 2018 пре 1 минут, Вилер Текс рече Нисам, већ сам рекао да мислим другачије. Ne, nego si obrisao citirani deo posta na koji se odnosilo" netačno je" a ostavio si prvi citat, na koji se to nije odnosilo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Август 27, 2018 Пријави Подели Написано Август 27, 2018 пре 5 минута, GeniusAtWork рече Мислим да јапански користи неколико писама. Плус су додали и латиничну верзију, као оно што ти помену да Грци повремено пишу латиницом уместо алфабетом. То за јапански не знам. Како је то настало и под којим околностима? То што Грци пишу понекад латиницом није званично. То је као кад код нас клинци пишу w уместо v. И већ сам горе рекао да Грци то зову "гриклиш"- дакле крајње неформална ствар. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Август 27, 2018 Пријави Подели Написано Август 27, 2018 пре 1 минут, Branka62 рече Ne, nego si obrisao citirani deo posta na koji se odnosilo" netačno je" a ostavio si prvi citat, na koji se to nije odnosilo. Ниј ми била намера да било шта фалсификујем. Све пише лепо. Хтео сам да кажем само да мислим да све што је написано латиницом није преознато као српско наслеђе него као хрватско. То је била поента а не да тебе фалсификујем или шта већ. АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Branka62 Написано Август 27, 2018 Пријави Подели Написано Август 27, 2018 пре 2 часа, Branka62 рече On 26.8.2018. at 20:30, ризница богословља рече све што је написано српским језиком и латиницом у светским библиотечким фондовима књижи се у хрватску културну баштину Ovo nije tačno. Ovako je to izgledalo. I ponavljam, nije tačno da se "све што је написано српским језиком и латиницом у светским библиотечким фондовима књижи се у хрватску културну баштину". Gospodin ili ne zna šta priča ili namerno govori neistinu. Prosto ne znam šta je gore! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Август 27, 2018 Пријави Подели Написано Август 27, 2018 пре 5 минута, Branka62 рече Ne, nego si obrisao citirani deo posta na koji se odnosilo" netačno je" a ostavio si prvi citat, na koji se to nije odnosilo. Бранка, ипак је његовим цитирањем нестао цитирани текст у твојој поруци, ствар је техничке природе, мислим да Текс није намерно обрисао део на који се односила твоја примедба да "није тачно". Вилер Текс, GeniusAtWork and Branka62 је реаговао/ла на ово 1 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Август 27, 2018 Пријави Подели Написано Август 27, 2018 пре 2 часа, Branka62 рече Da li neko zna gde i kada je u Politici "...указано на чињеницу да стандард ISO 12199 уз српски језик препознаје само ћирилицу" Ovo nije tačno. Видиш, и ја сам сада цитирала цео твој пост и испало је исто. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Август 27, 2018 Пријави Подели Написано Август 27, 2018 пре 2 минута, Branka62 рече Ovako je to izgledalo. I ponavljam, nije tačno da se "све што је написано српским језиком и латиницом у светским библиотечким фондовима књижи се у хрватску културну баштину". Gospodin ili ne zna šta priča ili namerno govori neistinu. Prosto ne znam šta je gore! Управо сам то хтео да кажем. Е сад што нисам цитирао све, никад то и не радим, једноставно мислим да је јасно из контекста шта сам хтео да кажем. Не слажемо се- али нисам ништа фалсификовао. АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Август 27, 2018 Пријави Подели Написано Август 27, 2018 пре 3 минута, Branka62 рече Ovako je to izgledalo Када цитираш нечији пост, ако је у цитираном посту било цитата, они се не приказују у твом цитату тог поста. Тако да мислим да није фалсификовао, него тако ради форумски софтвер Вилер Текс and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Branka62 Написано Август 27, 2018 Пријави Подели Написано Август 27, 2018 пре 1 минут, Вилер Текс рече Хтео сам да кажем само да мислим да све што је написано латиницом није преознато као српско наслеђе него као хрватско. Ali nije. Unesco je u Memory of the World uvrstio Miroslavljevo jevandjelje, arhiv Nikole Tesle i telegram - ultimatum koji je Austro - Ugarska poslala Srbiji. E sad jedino ako je Tesla sve pisao ćirilicom a tek telegram АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Август 27, 2018 Пријави Подели Написано Август 27, 2018 Управо сада, Branka62 рече Ali nije. Unesco je u Memory of the World uvrstio Miroslavljevo jevandjelje, arhiv Nikole Tesle i telegram - ultimatum koji je Austro - Ugarska poslala Srbiji. E sad jedino ako je Tesla sve pisao ćirilicom a tek telegram Шта је конкретно Memory of the World? Да ли можеш да ми кажеш који се то језик пише на два писма- и ако постоји под којим околностима је дошло до тога? Рекао сам изнад зашто то питам. АлександраВ and Рапсоди је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Branka62 Написано Август 27, 2018 Пријави Подели Написано Август 27, 2018 @Вилер Текс Ma i ja sam malo oštrije reagovala nego što je trebalo. Izvini! Ostalima hvala na objašnjenju. Вилер Текс and АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Август 27, 2018 Пријави Подели Написано Август 27, 2018 пре 1 минут, Branka62 рече @Вилер Текс Ma i ja sam malo oštrije reagovala nego što je trebalo. Izvini! Ostalima hvala na objašnjenju. Све је у реду. АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Branka62 Написано Август 27, 2018 Пријави Подели Написано Август 27, 2018 пре 1 минут, Вилер Текс рече Шта је конкретно Memory of the World? https://en.unesco.org/programme/mow http://www.unesco.org/new/en/communication-and-information/memory-of-the-world/register/access-by-region-and-country/rs/ АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Август 27, 2018 Пријави Подели Написано Август 27, 2018 пре 35 минута, Вилер Текс рече Али заиста нека ми неко објасни и докаже који се језик пише на два писма, такав не постоји. Ако постоји кажите који. Postojao je za SFRJ - to je danas već jezik u izumiranju ili možda čak mrtvi jezik srbochorvatský alebo chorvatskosrbský. A pisao se sa dva pisma cyrilkou a latinkou! http://www.glas-slavonije.hr/354978/11/U-Srbiji-poceo-obracun-s-nasljedjem-Jugoslavije Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука