Jump to content

Branka62

Члан
  • Број садржаја

    2541
  • На ЖРУ од

  • Последња посета

  • Број дана (победа)

    4

Последњи трофеј

Branka62 је имао/ла садржај са највише реакција!

4 Пратилаца

Скорашњи посетиоци профила

3810 посетилаца

Branka62's Achievements

Дуго је са нама

Дуго је са нама (7/9)

2.9k

Форумска репутација

  1. Death of Fabio Pedretti, the sister against the no-vax: “You are horrible people” "Mind your own business and be quiet if you don’t know, respect this immense pain."
  2. Death of Fabio Pedretti, the sister against the no-vax: “You are horrible people” In the face of indecency social of the no vaxes, who manage to turn even the death of a boy into their battlefield, Fabio Pedretti’s sister intervened. We contacted her, asking to be able to publish her message; here it is: “You are horrible people. My brother left us because unfortunately his little heart did not hold up: no covid, no vaccine! All this has nothing to do with it – explains the young woman -. Unfortunately there is familiarity, and it is It was his turn. Mind your own business and be quiet if you don’t know, respect this immense pain. Thanks instead for the condolences and closeness of others, we need it “. https://www.italy24news.com/covid-19/291375.html
  3. Sad nisam razumela. Hoćeš da kažeš kako je prekomerna upotreba lekova glavni razlog smrtnih slučajeva usled lekarske greške? Jer, to sam te pitala
  4. Ko se, konkretno - na forumu, klanja idolima medicine, te moraš da troluješ i na osnovu čega si zaključio da se te osobe klanjaju idolima medicine?
  5. Dodala bih samo da se savremena medicina zasniva na naučnoj teotiji. Tako da više ne moramo da Već se, u startu, zna šta ima šanse i šta donosi više koristi nego štete, pa se to prvo proba "u epruveti", pa, ako radi, na životinjama i tek na kraju na ljudima.
  6. Na osnovu čega ovo tvrdiš? Jeste, zanimljivo je. E sad, koje je tvoje objašnjenje i na čemu se ono zasniva? P.S. Moj post se odnosio isključivo na @Тражитељ nedoumici oko tvog tvrdjenja. Ne znam čemu uopšte pozivanje na ovu studiju.
  7. Poziva se na jedan izveštaj iz 2000. i/ili na jednu analizu iz 2016. godine. I jedno i drugo je davno kritikovani i osporeno. Medical Error Is Not the Third Leading Cause of Death WWW.MCGILL.CA In the first episode of the television show The Resident, a nurse tells the young protagonist that medical error is the third leading cause...
  8. Ima - znam. Mada, nisam mislila ništa loše o "besnim" cipelama i visokoj peti. Naprotiv.
  9. Ali to je manje bitno - kao u primeru sa cipelama. Možda za sasvim mlade - šiparice. Ali i to samo dok se ne upoznaju. Moj venčani kum je fizički baš neugledan - nizak, žgoljav, pa i, u licu, ružan (ne baš neprijatno ali...), finansijski nikada nije bio bog zna kako stojeći. Medjutim, duhovit je, šarmantan, načitan... Nikada mu nije bio problem da osvoji ženu. E sad, ti ćeš reći To je izuzetak. Nije. Znam ih dosta takvih - nisam okružena samo nabildovanim bogatunima. A sve studeije, koliko znam, pokazuju da su za izbor osobe sa kojom će se ući u ozbilnu vezu, i za muškarce i za žene, najbitniji ljubaznost i velikodušnost.
  10. @mirko1929 O čemu ti pričaš? O tome za kim će se žene/muškarci pre okrenuti na ulici ili o tome koga će pre izabrati za celoživotnog partnera? Jer, ja kada stanem ispred izloga sa cipelama, za oko mi prvo zapadnu one "besne" sa štiklom od 15cm ali takve nikada nisam, niti bih (osim, možda, za "paradu) kupila. Kupujem one sa niskom petom, udobne, pouzdane - koje dobro drže nogu.
  11. Ovo je otvoren forum - svako ima pravo da piše (pod uslovom da ne narušava pravila foruma). Tako da - ili ne piši ono što će izazvati reakcije koje će te iznervirati - ili ne čitaj, pa i blokiraj, ljude.
  12. Ma kakvi. Nego, ne bih da se koriste toliko novci - znam ja za mnogo efikasnija a i jeftinija sredstva; šveps (sa početka pandemije) i (odskora) pavlovićka.
  13. @fsa ti si skroz lud. Već 20min ne mogu ništa da radim - cerekam se ko šašava i suze mi teku (ne samo na klip već na kombinaciju klip kao komentar posta).
×
×
  • Креирај ново...