Jump to content

Доксологија форумашима и поздрав

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 7 минута, Vladan :::. рече

Ја не могу да судим о нечијим злим намерама али могу да препознам шаблон понашања. Не знам како су се тачно проводили чланови пре мене тј. пре него што је пре пар месеци избио проблем око мог питања зашто су неке опроштајне поруке обрисане. Али знам да се са мном и овим Ведрановим случајем овај шаблон већ најмање 4 пут понавља.

Као што сам рекао, немам појма о чему се ради, јер стварно немам времена у последњих пола године да пратим форум нешто темељније. Ово је чисто био апел на Ведрана да не пали ако му се нешто десило једном и подстакло га да осећа да му је причињена неправда.

Са друге стране, знам како је и бити у уредништву, и стварно, ма како то деловало некоме, не верујем да неко од уредништва има пик на било ког форумаша, нити је срећан кад мора да примењује било какве мере, јер то значи прво да се бакће са тим једним, па после тога и са још неколико њих који дођу да протестују поводом тога. Реагује се кад делује да је прекорачен праг толеранције, који је иначе на овом форуму доста високо постављен (макар је тако било кад сам ја био, а верујем да се није ништа специјално променило).

Опет, могуће су грешке, посебно у брзини, али је греота да због нечије (сигурно ненамерне) грешке такав форумаш као што је Ведран оде са форума.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

• Одговори 163
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 4 минута, obi-wan рече

...

4b366f6b18b8971198ddfd28b901bc26863ea7c5

Па истумачи ми Оби аман... знам ја енглески али немам појма ко је овај чича нити шта је Sith...

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Vladan :::. рече

Па истумачи ми Оби аман... знам ја енглески али немам појма ко је овај чича нити шта је Sith...

Kako nemas pojma????... :unbelieveble:

O tempora, o mores, jos ima neprosvecenih...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Sith su ti oni losi, i oni ti uvek idu po principu crno-belo, tj. ili-ili... :smeh1:

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

E, da zbacimo maske: pa i ptice znaju ko je iza profila pouke.org. Jedan čovek, to je jasno.

Časni otac Ivan Cvetković, glavom i bradom.

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Владимир Вуксановић рече

E, da zbacimo maske: pa i ptice znaju ko je iza profila pouke.org. Jedan čovek, to je jasno.

Није проблем за птице... Него како ти то знаш а малтене си јуче дошао на форум?

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, obi-wan рече

Sith su ti oni losi, i oni ti uvek idu po principu crno-belo, tj. ili-ili... :smeh1:

Па што мени црно-бело? Ја дадох три избора, мада у ствари знам да их има више али да не давим са списковима...

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Ведран* рече

Поштовани форумаши,

...................................................................

Ја у ствари желим да вам упутим једну једноставну поруку. Желим све да вас поздравим јер се ја овде вероватно више нећу јављати. 

..................................................................
@Toma миротворац, који се мало јавља али када се појави вазда виче: „појте Богу нашему, појте, појте Цару нашему, појте“.

Један од наших популарних свештеника (а "славу" је стекао још као ђакон) је коментаришући
одвајање Римокатолика од Цркве Православне, у једној реченици рекао: "Чак и да је његова 
одлука (мислећи на тадашњег папу Рима) била исправна, а није, несправно је и то што је одлуку
(о "допуни" Символа вере) донео - сам! Без консултацијама са себи једнаким епископима!"

Отац Томас Хопко, блажене успомене, је цитирајући (не-сећам-се-кога) рекао: "За све добро што
у животу желимо да урадимо, треба нам ближњи, заједница, а једино што можемо сами да урадимо
без ичије помоћи јесте - да одемо у Пакао!"

Ведране, твоја одлука се не сматра валидном (фали ти печат! :) ) јер није донета 
на на састанку ООУР "Поуке", гласањем (не)заинтересованих субјеката,
те тако, 
када прође овај период "вероватносања" (видети горе), читамо се ми још!

брат Тома
(који је пре 10-так година, после сваке друге хорске пробе,
обећавао да више ни на једну доћи неће, па ипак .... остао и ... служи, шта ће ...)

Приручник 'О Божанственој Литургији' светог Јована Златоустог - збирка одабраних светоотачких и савремених текстова, који објашњавају лепоту схватања и учествовања у Божанственој Литургији!
Цена 330,00 дин./ком. + ПТТ или +381 (0)63 839 6761

Подели на овим сајтовима

@Ведран* Надамо се да нећеш заувек отићи. Администрација је ту да брине о сајту, колико год се то некоме не буде свидело. 

Нажалост, поједини чланови већ дуже време раде на подривању сајта. О томе смо говорили више пута и о томе имамо доказе. Они итекако искористе прилику да се јављају баш на темама које су битне за добру дискусију да направе хаварију и то лаковерни искористе на додатно омаловажавање оних који овде потпуно бесплатно раде да би сви имали једино нормално црквени место на нету. 

Тебе сматрамо добрим и вредним чланом који је јуче сам иницирао своје бановање (то си и нагласио), које је трајало 24 сата. И многи други стари форумаши су били бановани и нису као мало дете одлазили са сајта него поштовали то и наставили даље. 

Не желимо никога на силу да задржавамо, желимо да будеш са нама, али ако желиш као и свако други који жели може да оде. У дест година постојања много тога смо преживели заједно, много искушења и много радости. Сваки члан нам је битан и свако нам је добродошао ко ово место цени и ове људе цени.

Администрација никад неће бити популарна, то је јасно. Многи су били, многи отишли, многи остали супер људи и после одласла, неки постали непријатељи оних који су остали.. али то је живот... Ми ћемо и даље радити свој посао, свако вређање, ниподаштавање, форсирање тема и све остало што је прописано по Правилнику поштовати. Ви сте ту да нам помогнете а не одмажете. Схватите добро, писање на Поукама је привилегија а не ничије право. Многи су кукали како им смета што нема благослова, а кад смо у Одељењу Спц онда им смета што се држимо договора у одељењу. Чудно... Никако не може да угоди.. 

Ми као сајт и не морамо да постојимо. Ако се изгуби потрњба за тим- гасимо и крај приче. Нећемо да на силу форсирамо сајт. Милион пута Администрација покрије све рачуне сајта јер и поред молбе да се помогне многи највећи критичари сајта и букачи се томњ исмејавају и наравно не помажу. 

Схватите све ово у најбољем духу, ако хоћете ви који хоћете. Ми свакако знамо нешто и што многи не знају. Држаћемо се тога да ће нам сајт бити црквени сајт до краја. Ко то не схвата или не жели да схвати слободно може да иде. Биће нам жао али мораћемо даље.

Живи били и здрави били.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Vladan :::. рече

Није проблем за птице... Него како ти то знаш а малтене си јуче дошао на форум?

upravo tako

batalite maske i progone i linčovanje

i taj sarkastični izraz  "časni"...pa makar je on svašta uradio za ovo mesto, gde god da je sad

zaista mislim da je administracija sad malo prećerala, neka me izvinu bivše kolege, imali smo nekad još žučnije rasprave ovde i to je vuklo forum i nije se toliko banovalo

što kaže Rile, mada se on tako ne zove, nije lako biti ni črveni ni zeleni, ali eto, iskazah i jednu kritiku

možda je neko uputio opomenu da nije dobar ugled crkvenog foruma da bude žestine pa se mora drugačije, ali bez žestine i tenzije nema života

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Владимир Вуксановић рече

Преварио си се. Није он ту. Отац Иван има свој профил. Сматрај ово опоменом и то јавном због тога што овде нико нема потребу да открива било коме идентитет. 

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, Vladan :::. рече

Па што мени црно-бело? Ја дадох три избора, мада у ствари знам да их има више али да не давим са списковима...

Ma to ti je bre fora brate, al` kad ne pratis Star Wars onda nista...

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, Поуке.орг инфо рече

Схватите добро, писање на Поукама је привилегија а не ничије право.

Po cemu je to privilegija? `Ajde bre vise spusti se covece malo na zemlju.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, obi-wan рече

Ma to ti je bre fora brate, al` kad ne pratis Star Wars onda nista...

пре 12 минута, Поуке.орг инфо рече

Ми свакако знамо нешто и што многи не знају.

Ахааааа..... Значи морам да одгледам трилогију да бих сирома укапирао шта се дешава... Јер ја немам никакве птице да ми то кажу... ;) 

P.S.
Да не буде забуне ја сам и даље у мом трећем избору... :) 

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, obi-wan рече

Po cemu je to privilegija? `Ajde bre vise spusti se covece malo na zemlju.

То значи када ти обришу поруку ваља да будеш хепи, јер ти је то прилика да будеш бољи форумаш, хепи форумаш... :) 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...