Jump to content

Доксологија форумашима и поздрав

Оцени ову тему

Препоручена порука

Управо сада, obi-wan рече

@Zoran Đurović 

Sad jos samo ti da se izvinis Nikodimu i to je to!

Оче Никодиме, опрости ми што сам заведен циа-ватикан-илуминатори-масони-наса и другим сатанистичким удружењима поверовао у богохулну идеју да је земља лопта! 

Подели на овим сајтовима

• Одговори 163
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Управо сада, Vladan :::. рече

Не може овако... мора прво да сања нешто... :) 

Не, убедила ме Библија и Свети Оци. Јер су сви они то заступали. Текстови који говоре супротно су фалсификовани од Папе!12:smeha:

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Zoran Đurović рече

Текстови који говоре супротно су фалсификовани од Папе!12:smeha:

Ел видиш да си сањао нешто... кажем ја :) 

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Zoran Đurović рече

Запевао бих до небеса ако Ведрана не бих овде више видео! 

Запеееевао бих. А не запевао.  Мсм,  ваљда? 

Подели на овим сајтовима

@Ведран* e ..samo da znas...necu ti oprostiti ako sledeci put i mene ne pomenes....Verni sam fan, iz bek-stejdza ( eno proveri amine). Bez tvojih slika, ovaj forum ne bi bio isti ...  ?  ?

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Милан Ракић рече

Запеееевао бих. А не запевао.  Мсм,  ваљда? 

Чаше ломим... руке ми крваве... У том смислу, мада кад се не види нагласак може да буде амбигвно...:D

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Zoran Đurović рече

Чаше ломим... руке ми крваве... У том смислу, мада кад се не види нагласак може да буде амбигвно...:D

Па ствар је у нагласку.  Слично и цитату из 'еортологије око којег се поломише 'волки кристали... 

Подели на овим сајтовима

пре 15 минута, Сања Т. рече

necu ti oprostiti ako sledeci put i mene ne pomenes

Ma kakav sledeci put, nemojte ljudi k`o Boga vas molim...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, obi-wan рече

Ma kakav sledeci put, nemojte ljudi k`o Boga vas molim...

Doooobro- lapsus. ... :blush:

Nije to sustina, nemoj , bata Obi , da mi kvaris isticanje kod Vedrana :coolio:     :D

Znaci...ponavljam...ime da mi se pomene....ali ,evo- Obi kaze u boljim prilikama.... ;)

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Сања Т. рече

Doooobro- lapsus. ... :blush:

Nije to sustina, nemoj , bata Obi , da mi kvaris isticanje kod Vedrana :coolio:     :D

Znaci...ponavljam...ime da mi se pomene....ali ,evo- Obi kaze u boljim prilikama.... ;)

To je bio geg, `ocu reci stos, sto bi rek`o Sofronije. :D

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, obi-wan рече

To je bio geg, `ocu reci stos, sto bi rek`o Sofronije. :D

Znaci.....molim administraciju da poradi na akcentima....evo, vec drugo nerazumevanje :D  ;)

P.S. Odo da spavam...pametnije mi je...a i pametnija sam tad :smeh1:    :mahmah:

Подели на овим сајтовима

пре 22 минута, Милан Ракић рече

Па ствар је у нагласку.  Слично и цитату из 'еортологије око којег се поломише 'волки кристали... 

Три пута ожењен. - Који те нагласак препознаје или облежава, да се изразим библијски, па ти је нејасно да је неко 3 пута жењен? Да ли ти је нејасна реч три или пута или жењен? 

Још мали направи незналицом српског Мирковића који је превео Савино житије од Доментијана са старосрпског! Ја волим да се шалим, али ово није за шалу. 

Узимам твоју опаску као иронију... но, многи је неће узети као так'у. Имамо примаријуса колико хоћеш...   

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...