Исток Написано Август 13, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Август 13, 2018 пре 14 минута, Milica Bajic рече Зар то што је поставио питање није тај корак? Или сам га ја схватила преозбиљно? Мој проблем је поприлично озбиљан, бар мени, тако да без бриге... А и чисто да признам да су ме твој и још пар одговора и приступа од пар жена овде више привели смирењу и налажењу одговора, него остали - тако да захваљујем... Тим наравно не подцењујем кориснот и труд и осталих одговора и захвалан сам свима који су имали стрпљенња и одговорили на ову тему и који ће потенцијално одговорити... Vladan :::. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Isusovo magare Написано Август 13, 2018 Пријави Подели Написано Август 13, 2018 пре 2 часа, Кратос рече Al može da gori i da se muči od blizine Sunca..uostalom za Boga se kaže da je Oganj koji proždire...a tako se i pojavljivao u SZ,u stubu od ognja.... Ti opisi Boga kao nežnog i mekanog u SP ne postoje... Čisto sumnjam da Bog išta"proždire"!!!! Da je Bog tako "proždrljiv" već bi nas "proždro"!!! Moje osobno mišljenje je da je Bog nježan i mekan kao Majka!!! kosmopolit је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Август 13, 2018 Пријави Подели Написано Август 13, 2018 @АлександраВ је дала линк на тему и на задњој страни (16 мислим) је текст који ти може значити. Без обзира што се "карма" тешких греха сматра да је везана за Стари Завет, моје искуство је такво да, без обзира што је већ било давно, и даље осећам да сам, као потомак, ако ништа друго, морала да прођем жешћи тест и доста тешка искушења, поготово када сам почела да чепркам за одговорима. Дакле, мислим да те подсвесно оптерећује управо помисао на муке које пролазе твоји ближњи и да си на добром путу да упаднеш баш у замку нечастивог, а то је бунт према целој правди, да се тако изразим, делује безболније. А друштво је данас такво, да ће ти у томе, не само пружити подршку, већ ћеш врло лако наћи и смисао кроз агнозу или томе слично. Све ћеш много лакше наћи на том путу, осим подршке да се исплачеш онако поштено над судбином твојих и пронађеш реалну наду за њих, за све нас. Ту подршку једино можеш наћи у цркви и волела бих да те питам ( као што су мене својевремено ) : -Постиш ли постове, средом и петком и када си се последњи пут причестио, кад већ тражиш одговоре? Од тога пођи па шта буде Ето ти изазов. пре 19 минута, Исток рече Мој проблем је поприлично озбиљан, бар мени, тако да без бриге... А и чисто да признам да су ме твој и још пар одговора и приступа од пар жена овде више привели смирењу и налажењу одговора, него остали - тако да захваљујем... Тим наравно не подцењујем кориснот и труд и осталих одговора и захвалан сам свима који су имали стрпљенња и одговорили на ову тему и који ће потенцијално одговорити... АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sasa Kolbas Написано Август 13, 2018 Пријави Подели Написано Август 13, 2018 Мислим да одговор није компликован. Када Бог нешто дарује, Он дарује бесповратно, вечно, човеку (Адаму и Еви) као и Анђелима је даровао живот вечни од самог њиховог стварања. А Бог није неко ко се предомишља попут нас људи. Такође то важи и за таленте, дао нам је свима таленте, некоме мање, некоме више али од нашег односа према талентима зависи и наше овоземаљско битисање а и живот будућег века. Исток је реаговао/ла на ово 1 Светост не може да сапостоји заједно са еластичном савешћу која трпи компромисе тамо где њима места нема. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Isusovo magare Написано Август 13, 2018 Пријави Подели Написано Август 13, 2018 пре 9 минута, Sasa Kolbas рече Мислим да одговор није компликован. Када Бог нешто дарује, Он дарује бесповратно, вечно, човеку (Адаму и Еви) као и Анђелима је даровао живот вечни од самог њиховог стварања. А Бог није неко ко се предомишља попут нас људи. Такође то важи и за таленте, дао нам је свима таленте, некоме мање, некоме више али од нашег односа према талентима зависи и наше овоземаљско битисање а и живот будућег века. Oprosti, kako ti znaš da se Bog ne predomišlja??To onda znači da ti poznaješ Boga u potpunosti i sve Njegove naume??? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sasa Kolbas Написано Август 13, 2018 Пријави Подели Написано Август 13, 2018 пре 22 минута, Isusovo magare рече Oprosti, kako ti znaš da se Bog ne predomišlja??To onda znači da ti poznaješ Boga u potpunosti i sve Njegove naume??? Светост не може да сапостоји заједно са еластичном савешћу која трпи компромисе тамо где њима места нема. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Август 13, 2018 Пријави Подели Написано Август 13, 2018 пре 5 часа, Isusovo magare рече Ali to nema smisla...i još jedna stvar koja meni nikako ne ide u glavu niti će ikad ići dakle kako je moguće da Lucifer svjetlonoša,najsjaniji anđeo ili kakogod već ga nazivali,znači stoji do Samog Boga najedanput postane zločest kao crni Đavo..kako je moguće da u Božjoj blizini postaneš zločest..nemoguće.. Ти као да не верујеш у библијског Бога, него имаш неког личног. Овај библијски каже да је баш тако било као што ти кажеш да је немогуће. Не постоји код Њега немогуће, дао им је слободу да бирају, неки су остали, свесни да је уз Оца најбоље, а они незадовољни су се одвојили под вођством њиховог шефа Луциферка Смрдића. Isusovo magare је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Август 13, 2018 Пријави Подели Написано Август 13, 2018 пре 5 минута, todor рече под вођством њиховог шефа Луциферка Смрдића. Натан је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Август 13, 2018 Пријави Подели Написано Август 13, 2018 пре 1 сат, Исток рече А и чисто да признам да су ме твој и још пар одговора и приступа од пар жена овде више привели смирењу и налажењу одговора, него остали - тако да захваљујем... Zenska senzibilnost i intuicija su cudo.... Vladan :::., Исток and Isusovo magare је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Август 13, 2018 Пријави Подели Написано Август 13, 2018 1 hour ago, Isusovo magare рече Čisto sumnjam da Bog išta"proždire"!!!! Da je Bog tako "proždrljiv" već bi nas "proždro"!!! Moje osobno mišljenje je da je Bog nježan i mekan kao Majka!!! Ko je vama kriv katolici što ne čitate SP nego samo slušate ovog pink papu... Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Август 13, 2018 Пријави Подели Написано Август 13, 2018 пре 5 часа, Исток рече Зато што постоји шанса да га излечи док је још жив, тако да ја разумем Божије неодустајање и од најгорих током овог живота... Међутим, кад "лош" умре непоправљен, по Оцима и Цркви, он ће остати вечно без шансе за поправку, икада и у све векове тако да ту нема више говора о било каквом лечењу.... šta misliš, zašto postoje molitve za upokojene? da li ti je nekada možda palo na pamet da se ljudi spasavaju kroz druge pa čak i samoubice? Драшко and Исток је реаговао/ла на ово 1 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Август 13, 2018 Пријави Подели Написано Август 13, 2018 пре 2 минута, Снежана рече šta misliš, zašto postoje molitve za upokojene? da li ti je nekada možda palo na pamet da se ljudi spasavaju kroz druge pa čak i samoubice? ovo što kaže Sneža,sveti starac Siluan je pisao da ako nam dodje da se za nekoga pokojnika ili živog molimo iz čiste duše iz čiste tuge za njim, da je to znak Božije milosti za tu osobu svako od nas ima neke svoje koje jaaaako voli a koji nisu po "Božjem P.S.-u" ali naše vapaje za njih On sigurno neće prezreti! Исток, Bokisd and obi-wan је реаговао/ла на ово 3 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Исток Написано Август 13, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Август 13, 2018 @Milica Bajic Ма какви - моја породица не зна шта је пост, шта је причешће, исповест...то код нас уопште не постоји, никада нисам имао додира са тиме... А још то што сам одрастао уз пуно туча, насиља, мржње, зла међу вршњацима, проблематична основна и средња школа - цело своје биће сам од почетка па све до пар година устројио тако да ми је човек или непријатељ или терет, да је оличење сујете, варваризма, итд... Животиње су ми биле драже него човек, колико сам га мрзео... Осим пар пријатеља који су колико толико делили моја мишљења па смо се удружили да би имали снагу у бројевима... То је такав шок и борба кад сам полако, мало по мало уствари схватио о чему се ради и спознао Бога - право је чудо да сам уопште до овде дошао... Пријатељи су мало сазрели, ал су остали или безбожни ил се дали у паганизам, мада је то више њима излет него што они заиста верују, ал добро.. То се сад променило, наравно, више не гледам тако на ствари, али ми је и даље остало то неповерење и непријатност када се налазим међу великом групом људи и када морам да се обавежем и декларишем своју припадност некој зајеници... АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Исток Написано Август 13, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Август 13, 2018 пре 28 минута, todor рече под вођством њиховог шефа Луциферка Смрдића. Брате, кад се сад нисам угушио од смеха.... Натан је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Исток Написано Август 13, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Август 13, 2018 пре 22 минута, Bokisd рече Zenska senzibilnost i intuicija su cudo.... Да знаш да јесу... Bokisd је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука