Jump to content

Како изгледа ваш друштвени живот у току поста ?

Оцени ову тему

Препоручена порука

не мисли се само на овај тренутно постојећи, већ сваки...

а, може наравно да се каже шта радите и у току овог поста...

значи, у ширем смислу речи , изласци (кафићи, ресторани...) , гледање ТВ (шта гледате ), интернет (разне активности ) , читање књига ( шта читате ) , слушање музике ( које? ) , итд, итд.... 

• Волим 1

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

пре 40 минута, JESSY рече

не мисли се само на овај тренутно постојећи, већ сваки...

а, може наравно да се каже шта радите и у току овог поста...

значи, у ширем смислу речи , изласци (кафићи, ресторани...) , гледање ТВ (шта гледате ), интернет (разне активности ) , читање књига ( шта читате ) , слушање музике ( које? ) , итд, итд.... 

Kod mene se ništa ne menja bio post ili ne.

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Broken рече

Kod mene se ništa ne menja bio post ili ne.

:skidamkapu:

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

пре 14 минута, Сања Т. рече

Поготово од како је снег пао

значи санкање, грудвање...чишћење снега...:zelezeka:

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

чујем причу у аутобусу - "јој, ја гледам задругу, а пост је"....:smeh2:

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

Ovako :smeh2:

28468620_2015975415324946_18930461623823

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

пре 50 минута, JESSY рече

чујем причу у аутобусу - "јој, ја гледам задругу, а пост је"....:smeh2:

У праву је!!!- да престане у посту, а да не гледа ни после ;)

Подели на овим сајтовима

Zakatančim vrata, ne dam niko da mi se približi da me ne inficira, slušam samo operu i duhovnu muziku i na lebu i vodi sam :)))

Pa sve je manje više isto, ne pravim od posta horor, normalan život, čak niko i ne zna da postim

Подели на овим сајтовима

Мени се десило да сам пре одбијао друштво у време поста и чинило ми се у реду. Иако је мало грубо. Касније кад сам попустио, обило ми се у главу. Тако да не знам више ни шта да мислим. Ако одбијем нема ту хришћанске љубави, а опет ако не одбијем згрешићу нешто. 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...