Jump to content

Сексуални односи по Календарчету

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 1.4k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

1 hour ago, Тања1 рече

само да поздравим моју екипу "по Календарчету"! :)) :mahmah:

`El si nam donela malo promenu vremena? Evo, vidim od sutra vele razvedrenje... nego, koja je ovde tvoja ekipa? Posto se uglavnom ne zna ko pije ko placa... :mahmah:

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, obi-wan рече

`El si nam donela malo promenu vremena? Evo, vidim od sutra vele razvedrenje...

Што је овде синоћ била олуја... Мислио сам да ће да одува кров... :(

пре 1 минут, obi-wan рече

nego, koja je ovde tvoja ekipa? Posto se uglavnom ne zna ko pije ko placa... :mahmah:

Наши су ови што пију. Њени што плаћају... :D

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Grizzly Adams рече

Што је овде синоћ била олуја... Мислио сам да ће да одува кров... :(

Ovde nije, `fala Bogu, ali je kisa neka sitna namocila ovi` par dana junacki... po dvoristu mi blato svud` redom...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

@obi-wan , @Grizzly Adams... дал је реално да вас двојица ко неке две Енглеске бабе причате о времену и `оћете да делите савете Неши о женама ?!? :)

• Хахаха 1

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Снежана рече

@obi-wan , @Grizzly Adams... дал је реално да вас двојица ко неке две Енглеске бабе причате о времену и `оћете да делите савете Неши о женама ?!? :)

Pa bre ustajala se tema, niko vise ne moz` da drzi korak s nama... pa ko velimo - "kako si brt, sta ima kod tebe"...

• Хахаха 1

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Снежана рече

Па то је савет. Кад те неко пита о женама кажеш му - гледај како је лепо време напољу, Сунце сија, трава се вијори, а ти оћеш у затвор...!?

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, obi-wan рече

Pa bre ustajala se tema, niko vise ne moz` da drzi korak s nama... pa ko velimo - "kako si brt, sta ima kod tebe"...

па оно што јес, нисте далеко од теме календар, временска прогноза ....

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Grizzly Adams рече

Па то је савет. Кад те неко пита о женама кажеш му - гледај како је лепо време напољу, Сунце сија, трава се вијори, а ти оћеш у затвор...!?

срећан и теби осми март :D

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 13 минута, Neša_ рече

Ja nisam navik’o na ljubav, pa bi mi tu trebalo vreme, prvo da se uverim da ne sanjam, a na ignorisanje već redovno nailazim. Tako da... to ne bi bilo ništa neuobičajeno za mene. :stadaradim:

Jadan ti! Napacena dusa! Uh , jos malo pa cu da se rasplacem nad tobom! :))) 

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Zoran Đurović рече

Ja samo da se javim da sam zdravo i dobro!:)) Radim, a черечим и једног артемита... Бог заповеда...

Ја сам још једног скривеног привео к јавном признању на групи да је Марко тзв. Артемије епископ... Добио два жута картона (пред искључење) од админа за расправе а ја админе замолио да брже реагују на глупости и слање људи у пакао...

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...