Jump to content

Сексуални односи по Календарчету

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 14 минута, Сања Т. рече

Ма авокадо јест постан, ал ја много гледам у Календарче изгледа, па ми се свашта привиђа :D;):)

Hoće to priviđanje da se pojača u određenim situacijama... ima leka i za to... samo lek nije postan... :D;)

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 1.4k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 28 минута, Avocado рече

Izraz je (po meni) neprirodan jer se ne koristi ni za jednu drugu naciju... ne postoji poseban izraz za Hrvate iz Hrvatske, Mađare iz Mađarske, Slovake iz Slovačke i slično...

A građanin Srbije Bashkym Hoxhaj, bivši pripadnik OVPMB koji živi (još uvijek) u državi Srbiji je srbijanac, a nije Srbin. E, zato je bilo koji stanovnik Srbije , bio on Srbin ili ne srbijanac. Kao što su za vas svi koji žive sa druge strane bosanci bez obzira na nacionalnost.
E, upravo ovo što Obi kaže, sjeo partijski sekretar pa crtao.. Tako i pokušaj stvaranja bosanske nacije datira još od austro-ugarske, radi rasrbljavanja Srba uBosni, da tako kažem. Bosna, normalno da u njoj žive bosanci koji govore bosanski, kao što u Srbiji žive Srbi koji govore srpski. Eto, trebalo bi da imamo i bosansku pravoslavnu crkvu.
E pa nije, braćo srbijanci.
Pročitajte Jazavca pred sudom. Pročitajte Doživljaje Nikoletine Bursaća. Pročitajte ježevu kućicu. 
Ježurka Ježić nije bosanac, već Srbin Krajišnik.

Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Sofija_ рече

Brate Trifke, ne odgovori ti meni koji ste to vi, a koji smo to mi? :945729:

Mnogo se ti pravis naivna. Mi smo svi koje si iznenadila svojim besmislenim odgovorima. 

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Sofija_ рече

Brate Trifke, ne odgovori ti meni koji ste to vi, a koji smo to mi? :945729:

Mi smo svi oni koji smo se iznenadili tvojim pisanjem. Iskreno mnogo se pravis naivna. :)))

пре 2 часа, Sofija_ рече

Pronadjoh u Poslanici Sv.ap.Pavla Rimljanima: " Nego se obucite u Gospoda Isusa Hrista i staranje za tijelo, ne pretvarajte u pohotu..''

pazi pise NE PRETVARAJTE, trebalo bi da je jasno, ili gresim? Naravno, sve je stvar slobodnog izbora coveka i sta hoce, hoce li da ide za Gospodom, uskim i teskim putem i da trazi Carstvo Nebesko ili ce da trazi carstvo ovozemaljsko opravdavajuci na sve moguce nacine svoje slabosti/protiv kojih se svaki verujuci treba boriti.A kako se boriti ako ih nisi svestan, ili jesi a ne zelis da priznas. Dug je put od priznavanja sopstvenih slabosti do hvatanja u kostac i borbe sa istima.

Isto tako Jehovini svedoci upotrebljavaju Bibliju kao ti. Citat je bez ikave veze sa temom i totalno van konteksta. Moja ti je preoruka da kada hoces da raspravljas o nekoj temi da procitas ponesto o tome. Cisto da bi mogla da das neke argumente. ;) 

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Trifke рече

Mi smo svi oni koji smo se iznenadili tvojim pisanjem.

a ti govoris u ime koga? svako moze sam da napise svoj stav ako zeli, ko mu brani

i iznenadjenje je neka reakcija, bolje nego nikakva

пре 1 сат, Trifke рече

Citat je bez ikave veze sa temom i totalno van konteksta.

kako ne, telo/pohota/seksualni nagoni/kalendarce trpi sve

sve je to povezano ali avaj, najlakse je opravdavati svoje slabosti i palu i gresnu prirodu, jer to nema doslovce napisano u Jevandjelju,

ako nam je sve dato, a nije nam sve na korist, a telo nase hram Boziji, o cemu onda pricamo?

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Goku рече

A građanin Srbije Bashkym Hoxhaj, bivši pripadnik OVPMB koji živi (još uvijek) u državi Srbiji je srbijanac, a nije Srbin. E, zato je bilo koji stanovnik Srbije , bio on Srbin ili ne srbijanac. Kao što su za vas svi koji žive sa druge strane bosanci bez obzira na nacionalnost.
E, upravo ovo što Obi kaže, sjeo partijski sekretar pa crtao.. Tako i pokušaj stvaranja bosanske nacije datira još od austro-ugarske, radi rasrbljavanja Srba uBosni, da tako kažem. Bosna, normalno da u njoj žive bosanci koji govore bosanski, kao što u Srbiji žive Srbi koji govore srpski. Eto, trebalo bi da imamo i bosansku pravoslavnu crkvu.
E pa nije, braćo srbijanci.
Pročitajte Jazavca pred sudom. Pročitajte Doživljaje Nikoletine Bursaća. Pročitajte ježevu kućicu. 
Ježurka Ježić nije bosanac, već Srbin Krajišnik.

По твоме схватању испаде да су и хецеговци босанци, ако су становници Босне и Херцеговине босанци. Не знам зашто се људи из Босне љуте када се називају босанцима.

То је као када би се срби из Црне Горе љутили на назив црногорци. Тј. када би тврдили да се не може бити и црногорац и србин.

Већ је речено да србијанац нема никаквог смисла, поготово да се неки албанац назива србијанцем, или бошњак. То нема смисла, као што нема смисла да се француз који живи у Немачкој назива немцем. Као што се србин који живи у Француској не може назвати французем.

То што неко жели да направи нову нацију, не значи да треба се одрекнемо топонима, и свог порекла. А колико знам, не праве босанску нацију, него бошњачку. Код црногораца је друга ситуација, и они морају да се боре да црногорац не означава припадност народу, него територији. И ми одавде треба да им помогнемо у тој борби. Ако не желе да буду срби, не морају, ал морају да изаберу друго име своје нове нације.

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Sofija_ рече

a ti govoris u ime koga? svako moze sam da napise svoj stav ako zeli, ko mu brani

i iznenadjenje je neka reakcija, bolje nego nikakva

kako ne, telo/pohota/seksualni nagoni/kalendarce trpi sve

sve je to povezano ali avaj, najlakse je opravdavati svoje slabosti i palu i gresnu prirodu, jer to nema doslovce napisano u Jevandjelju,

ako nam je sve dato, a nije nam sve na korist, a telo nase hram Boziji, o cemu onda pricamo?

Lupetas kao maxim po diviziji. Vise nisi svesna ni sama sta govoris. Just_Cuz_19

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Trifke рече

Lupetas kao maxim po diviziji. Vise nisi svesna ni sama sta govoris. Just_Cuz_19

znaci, ja lupetam jer govorim da mi treba da se borimo protiv nasih grehova i slabosti? vec da se prepustimo pohoti,strastima i nagonima i valjamo u blatu, dok su nasi sveti trcali

Hristu u zagrljaj, trazeci Carstvo Nebesko, pa ko je ovde u zabludi? :945729:

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Sofija_ рече

znaci, ja lupetam jer govorim da mi treba da se borimo protiv nasih grehova i slabosti? vec da se prepustimo pohoti,strastima i nagonima i valjamo u blatu, dok su nasi sveti trcali

Hristu u zagrljaj, trazeci Carstvo Nebesko, pa ko je ovde u zabludi? :945729:

Lupetas jer citiras tekstove van konteksta i znacenja. Za tebe je sex greh sto je budalastina nevidjene vrste. Najgore je sto uopste nisi tako pobozna kako se pravis. Od sada necu vise da trosim reci na tvoje gluposti. Just_Cuz_19 

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Trifke рече

Za tebe je sex greh sto je budalastina nevidjene vrste

gde sam to rekla?

пре 9 минута, Trifke рече

Najgore je sto uopste nisi tako pobozna kako se pravis.

ti mene poznajes? ili to ti tako mislis i zakljucujes na osnovu mog pisanja?

ne razumem zasto hriscanima smeta neko ko voli Hrista, ali ajde, ne moras mi odgovoriti

pozdrav :mahmah:

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Goku рече

A građanin Srbije Bashkym Hoxhaj, bivši pripadnik OVPMB koji živi (još uvijek) u državi Srbiji je srbijanac

Nije, on je Albanac koji zivi u Srbiji. Nista drugo osim toga. Inace, ovom logikom i Tesla je bio "hrvatinac", sta li vec... a moja tetka koja zivi u Sveckoj? Ne mogu ni da smislim rec... Mislim, kapiram ja i tebe brate, ali bas nema potrebe za forsiranjem tih vestaka, zna se ko smo, sta smo, odakle smo. Samo opusteno i prirodno, i nema da nas boli glava.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 9 часа, Sofija_ рече

ako zivotinja brani svoje mladunce u stomaku a zena(koja bi trebala biti razumno bice,a razum pobedjuje nagone i strasti) ne, onda je takva zena gora od zivotinje,

On 3/4/2018 at 21:25, Sofija_ рече

nego od koga je? zamisli, zivotinja zenka kad ceka mladunce ne da muzjaku da joj pridje(sve vreme dok se ne okoti), a covek hoce da ima odnos sa zenom koja je u blazenom stanju, pa jer onda covek gori od zivotinje, pa ne moze da se suzdrzi, a zivotinja moze?

On 3/4/2018 at 21:47, Sofija_ рече

ne pada mi napamet da sudim

Kontradiktorno djeluje ovo što stoji iznad.
Razumijem da iznosiš svoj stav, i ok, drži se toga, ali osim što osuđuješ, ti i porediš, definišeš i etiketiraš sagovornike.
Vrlo gruba si bila prema Sanji, koja ti se obratila biranim riječima i uz izvinjenje, i kada si uvidjela grešku, pokušala si da se opravdaš. Raspravljaš sa učenim ljudima koji imaju više znanja od tebe, što je nepromišljeno.
Shvatam da nisi saglasna sa nečijim stavom... nisam ni ja, ali bi mi bilo van pameti da raspravljam o vjeri sa o Zoranom, čiji mi način izražavanja nekad vrlo smeta, ali kako i sam kaže, govori jezikom koji se razumije, i ko sam ja da tu nešto mijenjam? 
Da li smo manji vjernici od tebe, ne znam... vidjećemo svi jednoga dana.

Подели на овим сајтовима

Стварно чему оволико расправљање  о кексу :ani_biggrin:, и ко то све  расправља о кексу. Или онај коме недостаје, или онај ко не престаје 12:smeha:

Мсммм да резимирамо, ако је време поста, а кекс је мрстан :)))о чему ми то онда причамо. 12:smeha: Посна плазма, пуј пике...:D 

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

пре 21 минута, Sofija_ рече

ne sudi onome koga ne poznajes, ne sudi uopste brate Trifke

Pa vi sudite žene koje se seksaju u trudnoći??Ili sam ja nešto pogrešno shvatila?!!

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...