Jump to content

Сексуални односи по Календарчету

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 9 минута, Sofija_ рече

ako zivotinja brani svoje mladunce u stomaku

Лупаш за све паре. Наиме, животиње се попрцкују из задовољства. Имамо геј односе међу животињама. Не свиђа ти се, а хтела би да кажеш како је то природа (Бог) мудро удесила? Лав удави младунчад свог претходника да би женка се успалила, и она иде са њиме. О чему причаш? 

Биологија и животињски-природни односи се не могу уклопити у твоју причу. 

Потпуно је нормално да се има однос са трудном женом. Никако ако је ситуација ризична, што сам већ поменуо. 

Подели на овим сајтовима

• Одговори 1.4k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Гости
пре 4 минута, Sofija_ рече

pa vodi je, ko ti brani :smeh1:

je li ovo hriscanski forum ili serija Seks i grad, jesmo li mi hrscani ili zivotinje?

sad i da kazem da svi svestenici koje ja znam, ne savetuju odnose za vreme trudnoce ni podoja, sta koga to briga ovde, kad su vecina vec pokazali

da njih to ne zanima, vec rade po nagonu i sopstvenom osecaju...

Ти се ускоро нећеш причешћивати код  ожењених свештеника :google:

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, ninaana рече

Kakve veze ima tvoj komentar sa slikom?

Moj komentar? Kako nece imati. Sex je fuj ako se upražnjava mimo svrhu radjanja djece! To tamo i piše a fotografija je takodjer s tog članka tj. bloga, nalazi se i tamo, nisam je ja stavio bilo kakvu s interneta. Sex nije fuj samo ako je u svrhu radjanja djece i s tim rezultatom se svaki put završi, to bi shvatio svako.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Zoran Đurović рече

Наиме, животиње се попрцкују из задовољства

Poprckuju? 0703_read
Malo suptilnije... nađe se neka tananija riječ, za tako divan momenat. Ne bi ga valjalo degradirati... mada, sa ostalim sam apsolutno saglasna, što je nevjerovatno. 

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Zayron рече

Moj komentar? Kako nece imati. Sex je fuj ako se upražnjava mimo svrhu radjanja djece! To tamo i piše a fotografija je takodjer s tog članka tj. bloga, nalazi se i tamo, nisam je ja stavio bilo kakvu s interneta. Sex nije fuj samo ako je u svrhu radjanja djece i s tim rezultatom se svaki put završi, to bi shvatio svako.

Ove žene na slici ne kažu fuj za normalan odnos. To se pogotovo vidi po prvom i trećem natpisu.

"Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Ayla рече

Poprckuju? 0703_read
Malo suptilnije... nađe se neka tananija riječ, za tako divan momenat. Ne bi ga valjalo degradirati... mada, sa ostalim sam apsolutno saglasna, što je nevjerovatno. 

Спусти се и ти на Авино уже!:)) 

Ја користим нормалне и народске изразе; не волим да будем суптилан, јер углавном немам посла са суптилним особама. Бираним речима пишем научне текстове, а овде смо у агори. Тргу. Често и у арени. А  име арена долази од лат. арена, песак, јер су то узимали у циркусу (кругу) у шаку и просипали на земљу. Мртав ће јести арену, песак. 

Ја сам народски поп. 

Подели на овим сајтовима

пре 18 минута, Sofija_ рече

pa vodi je, ko ti brani :smeh1:

je li ovo hriscanski forum ili serija Seks i grad, jesmo li mi hrscani ili zivotinje?

sad i da kazem da svi svestenici koje ja znam, ne savetuju odnose za vreme trudnoce ni podoja, sta koga to briga ovde, kad su vecina vec pokazali

da njih to ne zanima, vec rade po nagonu i sopstvenom osecaju...

ниси ми одговорила на питање, а твоје глупаво моралисање у општене желим да коментаришем.

Питање је било, које су то тачно последице по плод ако жена упражњава односе (пошто видим да ти је "вођење љубави" стран термин променила сам га) са својим супругом током трудноће?

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

Спусти се и ти на Авино уже!:))  

Nikad! :coolio:

Ја сам народски поп. 

Drago mi je da to čujem.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Trifke рече

Obicno zenama treba najmanje nesec dana da saznaju da su trudne. Da li to znaci da ako su u medjuvremenu spavale sa svojim muzem da su gresile, stetile plodu  i td? 

prava verujuca hriscanka, koja blagosloveno stanje gleda kao dar od Boga, od trenutka trudnoce bi trebala da se uzdrzava sopstvenih i muzevljevih nagona/potreba/strasti...

пре 1 минут, Zoran Đurović рече

Наиме, животиње се попрцкују из задовољства.

jel to znaci da su i ljudi zivotinje, jer i ljudi to rade iz zadovoljstva, zar ne, casni oce?

inace, recnik vam je izvanredan oce Zorane

пре 3 минута, Zoran Đurović рече

Биологија и животињски-природни односи се не могу уклопити у твоју причу.

itekako mogu

пре 18 минута, Zoran Đurović рече

Потпуно је нормално да се има однос са трудном женом

pa imajte vi, ko vam brani, sto ne znaci da ste vi u pravu, nek svako rasudjuje i radi kako misli da treba

ili mislite da ste vi nepogresivi i uvek u pravu? ako mislite da jeste, onda da trazimo da se pise Jevandjelje po ocu Zoranu

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 16 минута, ninaana рече

Ove žene na slici ne kažu fuj za normalan odnos. To se pogotovo vidi po prvom i trećem natpisu.

Znaš li ruski? Tamo se nigdje ne spominje "normalan odnos" i "nenormalan odnos". Gdje si ih uspjela pročitati i vidjeti kad se tamo ni ne spominju nikakvi odnosi? Na prvoj tabli se spominje onanizam, onanizam nije odnos. Na drugoj se spominje sex samo radi radjanja djece i na trecoj se opet ne spominje opet nikakav odnos vec oralni i analni sex koji kao i onanizam nisu nikakvi odnosi vec sexualne praktike.

0_b557d_271febe3_XL.jpeg.jpg&key=1a5c039

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Zayron рече

Znaš li ruski? Tamo se niggdje ne spominje "normalan odnos" i "nenormalan odnos". Na prvaoj se spominje onanizam, onanizam nije odnos. Na drugoj se spominje sex samo radi radjanja djece i na trecoj se opet ne spominje opet nikakav odnos vec oralni i analni sex koji kao onanizam nisu niukakvi odnosi vec sexualne praktike.

0_b557d_271febe3_XL.jpeg.jpg&key=1a5c039

Pa gde onda kažu da je fuj?

• Волим 1

"Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊

Подели на овим сајтовима

Ja stvarno ne mogu da citam ovolike tekstove. `El moze neko da mi preprica zadnjih 10-tak stranica?

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Sofija_ рече

Ах Ана, од кад сте постали Софија? :coolio:

,,Формалисти, завршићете у формалину!"
                                             Блажени Леон Нови Професионалац

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...