Jump to content

Др Драган Петровић заборавио шифру на Поукама!? (ВИДЕО)

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 14 минута, Trifke рече

Za generalnog sekretara i blagajnika predlazem Grizlija (posto opasno voli pare).

quote-let-me-issue-and-control-a-nation-

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Ма стара српска сујета. Ја сам најбољи и најпаметнији, сви који се усуде да се не сложе са мном моји су непријатељи. Зато смо и пропали, јер нема никог на политичкој сцени ко себе не сматра новим Месијом и најпаметнијим човеком у овом делу галаксије.

Подели на овим сајтовима

Ali ta retorika "onaj Željko Injac"

Pa nije on prodavac semenki i kikirikja..

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

Било би добро да др. Петровић одговори ако има шта на ове критике. Али без оптужби "ко стоји иза" критика, него лепо да нам каже зашто се користи терминологијом Чеде Јовановића и Бебе Попвића? (мислим на финансијер Цркве)?

Шта конкретно предлаже у образовању, економији, култури, судству и одбрани?

Шта је то битно и ново да би ја или било ко од грађана Србије гласао за њега?

Без објашњавања да смо у проблему, јер то и сам видим, нисам још постао телетабис.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Драшко рече

Ali ta retorika "onaj Željko Injac"

Да, то је и мени пробило уши. Шта да се ради, не може свако Жељко Ињац да буде, неко је Драган Петровић па плаки.

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Вилер Текс рече

Шта конкретно предлаже у образовању, економији, култури, судству и одбрани?

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 35 минута, Avocado рече

Jel mogu ja da budem predsednik odbora za odnose sa Crkvom?  ;)

Ти ћеш да радиш у министартву вера и бићеш (између осталог) задужен за организовање светосавских прослава у школама.

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Juanito рече

Ти ћеш да радиш у министартву вера и бићеш (између осталог) задужен за организовање светосавских прослава у школама.

Kojim školama kad ih ti libertarijanski ukineš?

I šta... hoćeš da deca na proslavi zapevaju:

"Uskliknimo s ljubavlju, Đorđeviću Aaaaci,

Srpske crkve i škole - košarkaškoj faaaaci"

pa da me juri "onaj Željko Injac" da me bije?!?!?!

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Avocado рече

Не пратиш радњу фабуле. Ја ћу бит задужен за женска питања, тако да нећу имати баш пуно времена да се бакћем са школама...

Подели на овим сајтовима

Ако могу поруку за др Петровића:

На овом форуму превладавају либерално-глобалистичко-анационални ликови,имигранти,гастабајтери,атеисти ,они што једва чекају да запале из Србије и та екипа...

Отуда спрдња и критика на твој рачун,те ти је мој савет да овде не губиш време...

Што се тиче политичког ангажовања и "достојних",лично мислим да сте трапаво почели ,треба ту много озбиљније прићи,са стручнијим и још некомпромитованим људима из свих области...

Ајд срећно!

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

пре 31 минута, Зосима рече

Ајд срећно!

A pod hitno promjeniti naziv tog pokreta ili stranke u svejedno koji drugi, svaki bude bolji, ovaj je najgori.

Ovakav kakav je može mirno biti povodom za gradjanski rat u Srbiji, osim ako vam to ustvari nije cilj?

Dovedem si predstavit sličan naziv u susjedstvu "Dostojni bl. kardinala Stepinca i Hrvatske" što bi u Hrvatskoj rezultiralo trenutno gradjanskim ratom nevidjenim do sada i obludnih razmjera, ratovao bi tu svako proti svakog Hrvat protiv Hrvata a to do istrebljenja, glavno svi ti dostojni kardinala Stepinca i Hrvatske protiv svih onih njega i Hrvatske nedostojnih. Zato tamo ne postoji nikakva takva stranka  a ni pokret s takvim ili sličnim nazivom niti im tako nešto pada na pamet. Taman posla, još samo bi to falilo. Ili ovdje u Češkoj napisati ili nazvati nekakvu stranku "Dostojni Jana Husa i Češke"? Česi se onoliko stotina godina krvili medjusobno, katolici i husite, koliko je Srbija bila pod Turcima, zamalo se nisu medjusobno istrijebili. To bi ovdje bio darmar opšti da se pojavi neka takva stranka, "Dostojni Jana Husa i Češke"! S tim nazivom se koleduje o gradjanski rat!

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Милан Ракић рече

Опет пуче ногара. Сада на хоклици.

Trapava je sedmica brate, izdrzi jos malo...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Grizzly Adams рече

Са 4 доктората не зна да промени шифру... Тражи брате да ти врате паре... :smeh1:

Samo mislis o parama... 12:smeha:

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 32 минута, Avocado рече

I šta... hoćeš da deca na proslavi zapevaju:

"Uskliknimo s ljubavlju, Đorđeviću Aaaaci,

Srpske crkve i škole - košarkaškoj faaaaci"

pa da me juri "onaj Željko Injac" da me bije?!?!?!

"Tamo svako looopte baca

Gde naš Đorđeviiić je Aca

Pooojte mu, Srbi,

Trice mu utrooojte!"

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

пре 18 минута, Зосима рече

Ако могу поруку за др Петровића:

На овом форуму превладавају либерално-глобалистичко-анационални ликови,имигранти,гастабајтери,атеисти ,они што једва чекају да запале из Србије и та екипа...

Отуда спрдња и критика на твој рачун,те ти је мој савет да овде не губиш време...

Што се тиче политичког ангажовања и "достојних",лично мислим да сте трапаво почели ,треба ту много озбиљније прићи,са стручнијим и још некомпромитованим људима из свих области...

Ајд срећно!

Зоске брате, ди би мене турио у предложеној менажерији?

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...