виноградар Написано Мај 7, 2020 Пријави Подели Написано Мај 7, 2020 19 minutes ago, Nikola Stojanovic said: @виноградар Dobro rodjo , ja sam procitao o cemu se radi. Ali je lepo da znas utiske drugih ljudi, da znas da li da preporucujes. Надам се да ће ти се књига свидјети. Има скоро сат времена да сам у кревету и читам је из таблета. Што је више читам све више ми се свиђа. Поет је реаговао/ла на ово 1 Шта за духовни живот хришћанина значи св. Причешће јасно је из те речи самога Господа: "Ја сам живи Хлеб који је сишао с неба. Kо једе од овога Хлеба живеће вечно... Ако не једете тела Сина човечијег и не пијете крви његове, живота нећете имати у себи. Kо једе Тело моје и пије Kрв моју има живот вечни и ја ћу га васкрснути у последњи дан. Јер је моје Тело право јело и Kрв моја право пиће." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Maslacak_ Написано Мај 8, 2020 Пријави Подели Написано Мај 8, 2020 пре 17 часа, Nikola Stojanovic рече Kakva je Roki? Laguna, a nisi procitao. A sigurno je preporucujes okolo...cccc Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Мај 8, 2020 Пријави Подели Написано Мај 8, 2020 пре 6 часа, Maslacak_ рече Laguna, a nisi procitao. A sigurno je preporucujes okolo...cccc Кое кад уђе купац, а ја кад му скочим, много добра књига значи, екстра књига значи, моја колегиница читала значи, и каже да је супер значи, ал ја нисам стиго значи. Milica Bajic, gavrosaurus and Maslacak_ је реаговао/ла на ово 2 1 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Maslacak_ Написано Мај 8, 2020 Пријави Подели Написано Мај 8, 2020 пре 4 минута, Nikola Stojanovic рече Кое кад уђе купац, а ја кад му скочим, много добра књига значи, екстра књига значи, моја колегиница читала значи, и каже да је супер значи, ал ја нисам стиго значи. i prodas je znaci? Milica Bajic and Поет је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Мај 8, 2020 Пријави Подели Написано Мај 8, 2020 Пре сат времена, Maslacak_ рече i prodas je znaci? Распитај се од Пирот , Врање па до Зајечараааааааа, ко је главни продаваааац. Maslacak_ and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 1 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Мај 8, 2020 Пријави Подели Написано Мај 8, 2020 Свети Лаврентије Черниговски - На дверима вечности. ИгорМ, Рапсоди, Поет and 1 члан је реаговао/ла на ово 2 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ИгорМ Написано Мај 9, 2020 Пријави Подели Написано Мај 9, 2020 The Lean Startup - Erik Ris LEAN STARTUP - Erik Ris | Knjižare Vulkan WWW.KNJIZARE-VULKAN.RS Većina startupova ne uspe. Ali mnogi od tih neuspeha mogu da se spreče. Lean Startup je novi pristup koji se usvaja u celom svetu, menjajući način na koji su preduzeća izgrađena i način na koji... PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Мај 12, 2020 Пријави Подели Написано Мај 12, 2020 Кренемо данас на Литургију на Бањицу кад у цркви видех брата Миодрага. Сетих се да има јако лепе књиге за продају. Само што нисам узео Светог Никифора Лепрозног кад видех и ову књигу о проти Дејану Дејановићу коме је брат Миодраг годинама помагао. Видим има више страна (око 350) а кошта баш исто толико. Мислим се ова је већа а пола списка за пијачну куповину, оде. И купим је кришом. - Ето оче Дејане, да си имао мање страна, отишло би све на банане, киви и маст. Овако, надам се да се нећу покајати! Иначе, оца Дејана нисам имао прилике да упознам али сам присуствовао свим његовим постхумним предавањима које су организовала његова духовна чеда. А после, књига иде за црквену библиотеку у Сокобањи. Ево како изгледају корице. Волео бих да о оцу Дејану више сазнам од оних који су га познавали. Надам се да ће се о њему више писати. Слава Богу и светом Василију Острошком на овој лепој новој књизи за читање. Оче Дејане моли Бога за нас грешне. Milica Bajic, Жика, Драшко and 2 осталих је реаговао/ла на ово 3 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
виноградар Написано Мај 12, 2020 Пријави Подели Написано Мај 12, 2020 Владика Григорије - Гледајмо се у очи PredragVId and Поет је реаговао/ла на ово 1 1 Шта за духовни живот хришћанина значи св. Причешће јасно је из те речи самога Господа: "Ја сам живи Хлеб који је сишао с неба. Kо једе од овога Хлеба живеће вечно... Ако не једете тела Сина човечијег и не пијете крви његове, живота нећете имати у себи. Kо једе Тело моје и пије Kрв моју има живот вечни и ја ћу га васкрснути у последњи дан. Јер је моје Тело право јело и Kрв моја право пиће." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Мај 20, 2020 Пријави Подели Написано Мај 20, 2020 https://www.facebook.com/mahirdemisoskimd/videos/765053027598467/ Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Мај 20, 2020 Пријави Подели Написано Мај 20, 2020 On 12.5.2020. at 14:50, PredragVId рече Волео бих да о оцу Дејану више сазнам од оних који су га познавали. mnogo si me obradovao svojim pisanjem...ja sam jedna od srećnica kojima je on bio duhovnik...nadam se da će vremenom biti objavljeni još neki tekstovi i video zapisi o našem dragom proti...on je to sigurno zaslužio... Жика, Milica Bajic, sanja84 and 2 осталих је реаговао/ла на ово 4 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sanja84 Написано Мај 20, 2020 Пријави Подели Написано Мај 20, 2020 Meni nije uspeo da bude duhovnik jer sam bila mlada i neizdrž, a red dug i celopopodnevan. A i nisam imala tada šta puno da ispovedim. EEEEEEEEE da me vidiš sad. Porasla ja. Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 "Drži svoj um u adu i ne očajavaj" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Мај 20, 2020 Пријави Подели Написано Мај 20, 2020 Пре сат времена, JESSY рече mnogo si me obradovao svojim pisanjem...ja sam jedna od srećnica kojima je on bio duhovnik...nadam se da će vremenom biti objavljeni još neki tekstovi i video zapisi o našem dragom proti...on je to sigurno zaslužio... Благо теби! А има ли још форумаша који су његова духовна деца? Рапсоди and Драшко је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Мај 20, 2020 Пријави Подели Написано Мај 20, 2020 пре 20 минута, PredragVId рече А има ли још форумаша који су његова духовна деца trebalo bi da ima... PredragVId and Драшко је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Мај 20, 2020 Пријави Подели Написано Мај 20, 2020 пре 31 минута, PredragVId рече Благо теби! А има ли још форумаша који су његова духовна деца? ako smem da kazem taj sam Bogu hvala za to i hvala JEssy! JESSY, Н И Н Е, Milica Bajic and 2 осталих је реаговао/ла на ово 2 1 2 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука