Jump to content

Шта тренутно читате?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Зависник  небеске љубави (монах Арсеније  Јовановић )

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

пре 39 минута, Рапсоди рече

Зависник  небеске љубави (монах Арсеније  Јовановић )

javi utiske....:)

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

пре 23 часа, JESSY рече

javi utiske....:)

Већ сам при крају...продужена и детаљнија верзија књиге (Бог и рокенрол ) .

Едукативна, садржајна, невероватно једноставним ( једноставност и јасност  у исказаном односно замишљеном је одлика врхунских мајстора пера  ) и  јасним  стилом написана , наравно савршена једноставност написаног не умањује  њену дубину и мистику. Препоручила бих је нарочито младима који се још увек траже , који су на прекретници, који не знају куда ће, шта су и који је смисао живота. Младима и свима онима који су огрезли у неки порок мање или више . Свакако треба је прочитати, прилично је отрежњујућа . Једна лична сурова животна исповест, без трунке изромансираног . 

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

Trilogija o Milosu Obilicu ispricana kroz epsku fantastiku. Obiluje istoriskim cinjenicama, mitologijom, religijom, raznim relikvijama prici o redu Zmajeva.

Ko voli ovakav sadrzaj, knjiga je za svaku preporuku.

1610643145381711639892501521085.jpg

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, Рапсоди рече

:skidamkapu:

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

On 14.1.2021. at 21:51, Jestira. рече

O Titaniku "Najbolji vaspitač" , a ovu tek krećem, pa javljam utiske ;)

Knjigu sam uzela na dečijem odeljenju, jer su mi trebale knjige za vrtić. Pisana je kao lektira, al mi se svideo naslov...

Подели на овим сајтовима

9783850681797xxl.jpg

• Свиђа ми се 1

Lucerna corporis tui est oculus tuus. Si oculus tuus fuerit simplex, totum corpus tuum lucidum erit. Si autem oculus tuus fuerit nequam, totum corpus tuum tenebrosum erit. Evangelium Secundum Matthaeum 6, 22-23

In nomine + Patris, et + Filii, et Spiritus + Sancti. Amen.

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • Креирај ново...